24.3.09

Acţiune Pro Vita. Fundaţia Sf Martiri Brâncoveni: Să plângem România care a murit!

Buna Vestire,

Il plang pe Dumnezeu ca pe parintii mei care au murit, fara ca eu sa le aduc bucurii ci doar necazuri, fara sa-i fi mangaiat si sa le spun ca-i iubesc!
Iata ca El ne-a creat, s-a ingrijit de noi, s-a facut asemenea noua, s-a jertfit iar noi ne-am departat si L-am uitat.
Aceasta departare de Dumnezeu a adus asupra noastra toate relele si toata batjocura oamenilor si a dracilor. « De la Nistru pan’ la Tisa / Tot romanu’ plansu’mi’ s’a ! »
Astazi de Buna Vestire noi, fiii Tai rataciti si ticalositi, dorim sa-ti facem o surpriza: ne vom intoarce la Tine si te vom birui prin hotararea noastra de a nu mai pacatui, de a nu te mai supara!
Incepand de astazi nu te vom mai rastigni si nu vom mai omori nici un copil aflat in pantecele maicii sale. Incepand de astazi nu vom inceta lupta: vom deschide inima noastra si te vom odihni in ea.
Astazi va fi ziua in care iti cerem iertare.
Astazi va fi ziua iertarii!

Asa sa ne ajute Dumnezeu.
Scoala Brancoveneasca/Marcel Bouros.


P.S. Sa mergem de Buna Vestire in fata acestor cabinete sa plangem, pret de ardere a unei lumanari, sufletul copiilor ucisi si pacatele noastre, adica sa cerem iertare lui Dumnezeu.
Organizarea e simpla, ne trebuie doar o lumanare aprinsa! N-o sa putem sa ajungem la toate cabinetele, dar macar la unul putem!
Nu acuzam pe nimeni, ne plangem doar pe noi.
Plangem Romania care a murit!


Adresele medicilor ginecologi din localitatea dumneavostra le gasiti pe adresa:

http://www.util21. ro/sanatate/ cabinete- medicale- obstretica- ginecologie- din-Romania. html
http://www.paginiaurii.ro/cauta/ginecologi.html

Din aberaţiile UE. România liberă: "Doamnă" şi "domişoară", interzise în UE!

Uniunea Europeana interzice folosirea apelativelor "doamna" si "domnisoara" pentru ca acestea ar fi sexiste.

Folosirea apelativelor de acest gen a fost interzisa de liderii Uniunii Europene, dupa ce birocratii de la Bruxelles au decis ca ele sunt sexiste.

UE propune crearea unui limbaj neutru din punct de vedere al sexului, arata Daily Mail, consultat de ziare.com.

Noul set de reguli le interizice politicienilor europeni sa se refere la statutul marital al unei femei. Astfel, nu se mai vor
folosi "doamna, domnisoara, miss, mrs, madame, mademoiselle, frau, fraulein, senora sau senorita".

Pentru a evita folosirea acestor apelative, UE cere politicenilor sa se adreseze femeilor simplu, pe nume.

Regulile nu se opresc aici. Se interzis de asemenea, folosirea adresarilor de genul "statesmen" (oameni de stat, n.red), sau "sportsmen" (sportivi). Ele vor fi inlocuite cu "lideri politici", respectiv "atleti".

O alta denumire inclusa pe lista neagra este "stewardesa", care ar trebui inlocuita cu insotitoare de bord.

Printre apelativele care nu s-au regasit pe lista de reguli se numara "chelner" si "chelnerita", ceea ce inseamna ca politicienii europeni au scapat de griji, macar atunci cand comanda o cafea.

Totusi, politicenii de la Bruxelles nu au fost deloc incantati de noua reglementare, pe care au caracterizat-o drept "corectitudine dusa la extrem" si o risipire a banilor contribuabililor.

Victor Roncea: Basarabia, ultimul refugiu românesc

Alegerile din Republica Moldova bat la usa si Romania incepe din nou sa-si faca auzit glasul: "Da, e deschis!". Prezent ieri in Austria, presedintele Traian Basescu parca a vrut sa impace si capra "moldoveneasca" si varza politica romaneasca: "Suntem doua tari cu popoare care vorbesc aceeasi limba, au aceeasi cultura si Romania este un sustinator fara rezerve al avansului catre UE al Republicii Moldova", a declarat seful statului, potrivit Agerpres.
Acum, conform DEX, POPOR, popoare, s.n., inseamna: 1. Forma istorica de comunitate umana, superioara tribului si anterioara natiunii, ai carei membri locuiesc pe acelasi teritoriu, vorbesc aceeasi limba si au aceeasi traditie culturala. 2. Totalitatea locuitorilor unei tari, populatia unei tari; cetatenii unui stat; natiune, neam, norod, etc. Daca presedintele se referea la prima acceptiune, nu pot sa nu-i dau dreptate, in sensul ca "cele doua popoare" formeaza o natiune: natiunea romana. Daca se referea la varianta a doua sper ca o facea doar ca sa menajeze sentimentele incurcate ale austriecilor, care "vorbesc aceeasi limba" cu vecinii lor mai dodoleti, nemtii.
Altfel, oricum, Basescu a vorbit pe limba tuturor romanilor. Care ii mai dau si dreptate. In actualul context, pare din ce in ce mai clar ca optiunile romanilor de peste Prut se indreapta covarsitor spre aspiratia de a face parte din acest conglomerat de state numit Uniunea Europeana. C-o fi bine, c-o fi rau, ce e scris si pentru noi, bucurosi le-om duce toate - vorba poetului - de e pace, de-i razboi. Important este ca Romania are o datorie de onoare fata de acesti romani, iar ei incep sa inteleaga faptul ca statul UE pe care il reprezentam si prin care suntem legati, istoriceste, indisolubil, poate reprezenta cel mai important partener strategic al unui proiect de succes. Si viceversa.
Basarabia, piatra unghiulara a Romaniei si in fond, a Europei, se apropie cu pasi repezi de maturitate po­litica europeana. Chiar daca Vladimir Voronin reprezinta inca imaginea tatucului potrivit pentru Republica Moldova, in mentalul multor romani de peste Prut - sau al membrilor minoritatilor ucraineana si rusa - nu poate fi ignorata nevoia de nou, de sange proaspat. Din aceasta perspectiva, optiunea unei parti a decidentilor politici si de informatii din Romania pare sa se indrepte spre Dorin Chirtoaca, tanarul primar al Chisinaului si vicepresedinte al Partidului Liberal. Din pacate pentru el, sforarii din partidul sau sunt prea imbatraniti in rele si au state prea vechi in alte sfere, care atarna de picioarele energicului liberal ca niste ghiulele ale condamnatilor la moarte politica. De cealalta parte, optiunea reformatorilor Partidului Comunist din Republica Moldova pare sa fie actualul presedinte al Parlamentului de la Chisinau, Marian Lupu. Persoanele mai informate considera ca in urma alegerilor de peste doua saptamani se va trece la o rocada, dupa modelul consacrat Putin-Medvedev: tatuca Voronin va ocupa ori presedintia Parlamentului - ori chiar sefia Guvernului - iar pupilul sau Lupu va fi instalat in Palatul Prezidential. In rest, in ce priveste esichierul politic imbacsit de la Chisinau, interesele rusesti, mai precis interesele afaceristice rusesti, se pare ca se vor suprapune de aceasta data cu cele romanesti. Romanesti doar cu numele. Observatorii atenti ai spatiului romanesc au consemnat cum o intreaga gasca tributara vechiului regim Iliescu-Nastase isi face de cap, nestigherita, si in actualul regim. Tot felul de fripturisti, selaristi, urechisti si filati penali. Ca si inainte, nu Romania este cea care castiga. Profiturile grupului de interese meschine sunt impartite, tot ca pe vremuri, cu dubiosii asa-zisi oameni de afaceri si politica de la Chisinau, cu conturi grase, mai ales la Moscova, dar si in alte zone, mai calduroase.
Romania trebuie sa fie constienta ca nu prin acestia va ajuta "poporul" de peste Prut, ci sustinand idealurile firesti ale romanilor, de reintalnire. Desigur, daca privim mai atent si pe Dambovita, nu prea avem, de fapt, unde-i sa-i invitam pe fratii nostri, decat daca au aceleasi tendinte sinucigase de a se scufunda pana la gat in mal. Asa ca, desigur, ar trebui intai sa ne facem curat si poporul nostru, ortodox, sa puna, de azi, mana pe lopeti. Altfel, Basarabia poate va ajunge sa ramana ultimul refugiu cu adevarat romanesc din Europa... In timp ce lupul, care il asteapta si pe Basescu, se distreaza si cu capra si cu varza.
Articolul orginal din ZIUA la Basarabia, ultimul refugiu romanesc de Victor RONCEA

Filmul din care Radu Moraru a prezentat fragmente la B1TV. Despre implantarea cipurilor şi planurile de instaurare a unui Guvern Mondial.

Related Posts with Thumbnails