10.1.10

Paul Tecuceanu, fratele actorului decedat, nu vrea ca moartea fratelui său să fie folosită în scopuri murdare. "Oare nu e o manipulare fără scrupule?"

Românii au o vorbă: “mortul de la groapă nu se mai întoarce”. Aşa este, oricât de mult mi-aş dori, nu îl voi mai vedea niciodată pe fratele meu în această lume. Acest gând este trist, dureros, sfâşietor, însa trebuie să-l accept. și îl accept, dar tot nu am linişte. De când fratele meu a părăsit această lume, îmi vin în minte tot felul de întrebări… “De ce Toni nu s-a dus din timp la doctor?”, “De ce, când speram că îşi revine, a murit?”, “De ce Dumnezeu a vrut să-l ia de lângă mine atât de devreme?”. Niciun răspuns…

Încerc sa fiu tare, însă sunt neliniştit. Îmi amintesc exact toate vorbele pe care medicii mi le-au spus în cele 11 zile în care Toni a fost internat la terapie intensivă, la Institutul “Matei Balş”. Ceva nu se leagă! Informaţiile pe care le-am primit se bat cap în cap. Profesorul Adrian Streinu-Cercel afirma răspicat: “Toni Tecuceanu a murit de gripa porcină”. Degeaba, nu am linişte.
Fratele meu a fost internat la spital în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2009, în stare gravă. Plămânii i-au fost afectaţi aproape în totalitate. Doar vârfurile plămânilor mai erau sănătoase. Medicii au spun încă de atunci că şansele de supravieţuire sunt mici, iar după simptome erau convinşi că este vorba de gripă porcină.

I s-au făcut două teste, iar rezultatele au fost negative. Abia după ce i s-a luat a treia oară din secreţie, rezultatul a fost pozitiv. Iniţial, medicii mi-au spus că Toni avea virusul AH1N1 în organism de opt zile. Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anunţat că acest virus se instalase în organismul fratelui meu de trei zile. Mai mult, uneia dintre ”bebelușele” de la Cronica Cârcotaşilor i s-a spus, de către medici: “Toni Tecuceanu nu are gripă porcină”. Ciudat, nu? Asta nu e tot! Răcit fiind, Toni a petrecut foarte mult timp alături de cârcotaşi. Oana Ioniță chiar a mâncat din mâncarea lui. Au mâncat unul după altul. Au respirat acelaşi aer. Au mers în aceeaşi maşină. Totuşi, niciunul dintre ei nu s-a îmbolnăvit, deşi medicii au anunţat ca în lume este pandemie și că gripa porcină are contagiozitate foarte mare. În plus, cu câteva zile înainte de a fi internat la spital, Toni a acordat un interviu unui jurnalist de la Adevărul timp de trei ore. Întâlnirea a avut loc în casa fratelui meu, care nu se simţea deloc bine. Cu toate acestea, ziaristul respectiv nu a contractat nici el boala. Nimeni dintre cei ce au intrat în contact direct cu el, în perioada de trei zile de când zicea profesorul Adrian Streinu-Cercel că Toni contactase virusul, nu a fost infectat cu virusul AH1N1.
Pe parcursul zilelor în care Toni a fost internat la terapie intensivă la “Matei Balş”, medicii mi-au spus ca, în afara plămânilor, celelalte organe ale fratelui meu nu sunt afectate. Apoi, după necropsie, m-au anunţat că toate organele i-au fost afectate. Alta ciudăţenie, nu? Si, totuşi, lucrurile bizare nu se opresc aici. În ziua în care fratele meu a încetat din viață, doctorii mi-au spus ca a murit, cel mai probabil, din cauza unui infarct. Apoi, după efectuarea necropsiei, am întrebat: “Care a fost cauza decesului?”. Mi s-a răspuns că încă nu se ştie cu exactitate și că în foile oficiale au trecut ”Insuficienta cardio-respiratorie acută, bronhopneumopatie acută bilaterală și obezitate-gradul II”. Am întrebat de infarct… “Cauza decesului o puteţi afla peste trei săptămâni, după ce vom analiza totul la microscop. Daca a fost vorba de infarct, vom vedea la microscop”, a fost răspunsul, cel puţin ciudat, care mi-a fost oferit.

Acum, după moartea lui Toni, toţi romanii dau navală la spitale pentru a se vaccina. Se vorbeşte de “Fenomenul Tecuceanu”…Oare e un fenomen sau doar o manipulare fără scrupule? Nu ştiu…

Profesorul Streinu-Cercel susţine că vaccinul nu are efecte secundare. Eu am aflat, din surse medicale, că acest vaccin nu este prea indicat, că după un an începe sa atace organismul. Probabil, nu voi primi niciodată răspunsuri la aceste nedumeriri, însa nu vreau ca moartea fratelui meu să fie folosită în scopuri murdare. Eu nu am putere, însă sunt convins că Bunul Dumnezeu va face lumină în acest caz.

Sursa:

Romania Vorbeste

Bebelusa Oana crede ca se doreste manipularea maselor prin repetarea minciunii ca actorul Toni Tecuceanu a decedat din cauza virusului gripei porcine

Dupa ce acum mai bine de 20 de ani am fost la inmormantarea bunicilor mei, a fost pentru prima data in viata mea cand am trecut prin suferinta de a pierde un prieten si coleg tanar, cu care am petrecut atatea momente frumoase in ultimii 5 ani.

Pentru mine a fost crunt sa vad cum pleaca Toni. Poate sunt prea sensibila sau poate admosfera sfasietoare te obliga la indurerare. A fost o zi care nu credeam ca o sa vina vreodata.

Sunt convinsa ca multe din afirmatiile si concluziile trase de pe urma decesului lui Toni, au fost pentru a mediatiza efectele pandemiei. Multi m-au sunat si m-au intrebat daca am facut un test sau vaccin sau daca am patit ceva.

Haideti sa va explic.

Medicii au spus ca avea acest virus A( /H1/N1) in organism cu 8 zile inainte de internare. Imi este greu sa cred ca eu nu am nimic. Este vorba de o pandemie, nu? Ar trebui sa fie extrem de periculos sa intri in contact cu o persoana avand o boala inalt contagioasa. Noi am plecat la munte impreuna(doar eu cu el in masina) spre filmarile de sarbatori, chiar cu 5 zile inainte de internare, am respirat acelasi aer timp de 8 ore. La filmare chiar am facut o gluma si am mancat de la el din mancare. Sunt o fire destul de sensibila la raceli, chiar e posibil sa nu am nimic? Nici macar o raceala avand in vedere ca in scoala luam orice raceala foarte repede.

Este cumva vorba de o mediatizare a unui virus care se doreste a fi condus spre manipularea maselor?

Oare asemenea “pandemie” functioneaza ca o gripa oarecare? In fiecare an mor oameni de gripa sau pneumonie. Nu am studiat medicina, dar imi pot da seama ca Toni pur si simplu nu a acceptat sa recunoasca ca este bonlav. S-a contrazis ca o sa se faca bine, tocmai pentru ca adora atat de mult ceea ce facea si nu putea sa stea nici macar o zi in casa sa se faca bine.

Asa a fost sa fie si nu ar trebui sa ne folosim de Toni sa cream stiri “senzationale” ca la Otv, doar pentru a vinde mai mult informatia sau acest vaccin(care cu siguranta are si efecte secundare).

Nu se mediatizeaza prea mult totusi acest virus?

Eu vreau doar sa-l lasam pe Toni sa se odihneasca in pace.

Sa-i purtam in memorie cele mai frumoase ganduri.

Puteti citi intregul articol al Oanei, precum si comentariile care pun reflectorul pe imensa minciuna a autoritatilor sanitare:

http://www.bebelusaoana.ro/index.php/2010/01/08/inca-o-zi/

Specialişti germani despre efectele secundare ale compusilor din vaccinuri

Al 5-lea Simpozion despre vaccinuri din 16 iulie 2009 – Stuttgart/Germania (fragmente traduse din Simpozion)

La acest simpozion au tinut prelegeri 4 medici, 2 jurnalisti , un invatator s.a.

1.) Dr.med. Klaus Hartmann:” Efectele secundare ale compusilor din vaccinuri” si “Siguranta vaccinurilor?”

2.) Dr.med. Georg Kneissl:”Hexavaccinul si efectele lui secundare. Ce trebuie sa fac pentru sanatatea copiilor mei?”

3.) Friedrich Klammrodt – invatator si organizator al Simpozionului: “Sindromul ADHD (Deficit de Atentie/Tulburare Hiperkinetica.) – efect secundar al vaccinurilor?”

4.) Jurnalist Hans Tolzin: Gripa porcina si pandemia artificiala”

5.) Dr. Jenö Ebert: Un Premiu Nobel controversat”

6.) Jurnalist Bert Ehgartner :”Capusa vaneaza oameni?”

7.) Dr. Michaela Glöckler: “Sa nu ne temem de bolile copilariei”

1.) Dr. Med. Klaus Hartmann

a.) “Efectele secundare ale compusilor din vaccin”

Dr. med. Klaus Hartmann a lucrat timp de 10 ani la Institutul Paul-Ehrlich din Germania. La numeroasele conferinte unde a fost invitat, ne relateaza despre experienta lui in domeniul vaccinurilor, punand accent mai ales pe efectele secundare ale componentilor din vaccinuri.

Ideile principale din conferinta despre aceste efecte secundare:

Efectul mercurului ( din diverse surse precum : amalgamul din plombe, Thiomersal, etc) asupra dezvoltarii sistemului nervos a fost studiat pentru prima data de catre o Universitate de Medicina din Calgary – California, studiul fiind finantat doar de catre Facultate, fiind deci un studiu privat, fara contributia unor institutii de interes precum companii farmaceutice, industria chimica, etc. (vezi pe youtube studiul video: http://embedr.com/playlist/5-6-stuttgarter-impfsymposium). Acest studiu realizat in anul 2001 a fost publicat in Jurnalul Medical local si a trezit interesul multor oameni de stiinta. Se arata in studiu cum in mod normal in primul an de viata al copilului se dezvolta neuronii si axionii ( celulele nervoase si prelungirile lor) precum si sinapsele neuronale ( conexiunile dintre neuroni), prin stimularea acestui proces de insasi celulele nervoase. In momentul in care se introduce o cantitate de mercur ( mult mai mica decat cea continuta in vaccinuri!), se observa cum aceste conexiuni nu mai inainteaza ci dimpotriva, se rup, fiind un proces definitiv! Ca urmare nu se mai dezvolta un numar mare de conexiuni nervoase care nu pot avea decat un efect dezastruos asupra dezvoltarii sistemului nervos la copil. Din pacate nu avem studii care sa arate dezvoltarea nervoasa dupa mai mult timp. S-a observat ca Thiomersalul se descompune in componentele lui ( mercur + GTP) la nivelul creierului, unde mercurul fiind eliberat, actioneaza in acelas mod descris anterior asupra celulelor nervoase.

Pentru ca vaccinul sa-si faca efectul propus, este nevoie de inducerea unei “infectii” de catre virusul continut in vaccin. Daca virusul folosit este “viu”, se va realiza asa zisa “infectie originala” iar daca virusul este mort sau este vorba de toxine ( spre exemplu cea tetanica ), este nevoie de un al treilea component “secret si murdar” numit adjuvant care va induce o infectie “artificiala”. In cazul vaccinului antitetanos, adjuvantul este un compus al aluminiului ( hidroxid de aluminiu) care este considerat un adjuvant necesar, fara de care nu are loc o reactie imunologica!

Observatie : Dr. med. Klaus Hartmann atribuie Aluminiului rolul de “adjuvant” pentru vaccin fara de care nu are loc stimularea imunitatii, spre deosebire de cei care promoveaza vaccinurile si care il considera a fi conservant, ba chiar exclud faptul ca acesta ar avea efecte toxice asupra sistemului nervos.

Indiferent de virusul din vaccin ( viu sau atenuat/mort), va fi indusa infectia in organism iar celelalte substante din vaccin ( aluminiu spre exemplu) vor distruge neuronii si conexiunile lor. Asa s-a realizat spre exemplu ”Sindromul razboiului din Golf”, cand s-a constatat cu mirare ca de fapt de acest sindrom sufereau nu doar soldatii plecati in Irak, ci si soldatii care erau pregatiti in America dar care nu plecasera la razboi! La toti acestia se facusera mai multe vaccinuri pentru prevenirea unor infectii specifice din Golf, inclusiv cel antitetanos. Toate vaccinurile contineau aluminiu. Continutul cel mai mare in aluminiu l-a avut vaccinul impotriva “Antraxului “ administrat soldatilor.

Se stie ca vaccinul fara conservanti si adjuvanti nu are nici un efect asupra sistemului imun! De aceea este nevoie de aceste substante pentru a crea o stare de imunitate fata de o infectie.

b.) “Siguranta vaccinurilor?”

Dr. med. Klaus Hartmann ne vorbeste din experienta traita la Institutul Paul Ehrlich (IPE) din Germania despre cat de “sigure” sunt vaccinurile.

Acest medic ne relateaza ca de cate ori se intampla sa fie contestate efectele secundare grave dupa vaccinuri, explicatia data este intotdeauna aceeasi :”Este pura coincidenta, nu exista nici o legatura cu vaccinul!” Este tot o coincidenta faptul ca la conducerea cunoscutei organizatii medicale EMEA (Agentia Europeana pentru Medicamente) nu este altul decat D-ul Gűnter Verheugen ? Stim despre acest om ca nu are nici o legatura cu lumea medicala si studiul vaccinurilor, dar are o functii inalte, de Comisar European pentru Industrie si Intreprinderi si de Vicepresedinte al Comisiei Uniunii Europene, facand legatura intre utilizarea vaccinurilor si Mafia Industriei Chimice! EMEA este cea care “face legea” pentru Uniunea Europeana, de ea depinzand daca un vaccin este acreditat sau nu. Trebuie remarcat faptul ca “nimeni de la Institutul Paul-Ehrlich nu se poate opune folosirii unui vaccin!” Orice cerere facuta catre EMEA este intotdeauna respinsa ! EMEA este cea care pregateste “terenul favorabil” pentru Producatorul vaccinurilor. Acesta este singurul mecanism dupa care functioneaza EMEA. Deseori cei angajati la IPE ne miram ca un vaccin sau medicament cu o gama larga de efecte secundare periculoase putea fi pus pe piata, dar acest lucru se intampla intotdeauna fara ca cineva sa se mai enerveze sau sa comenteze. Recent a aparut un articol despre “siguranta vaccinurilor” in Germania, scris de catre un membru al Institutului Paul-Ehrlich precum si de Dr. Burkhard Schneeweiss ( lucreaza la Firma Glaxo-Smith -Kline! ) care scriu doar despre siguranta vaccinurilor, fara sa dea nici un fel de alte explicatii ( recunoasterea efectelor secundare, trierea lor, cautarea cauzelor si eliminarea lor, etc) folosindu-se de lipsa de cunoastere si experienta a celor din alte domenii.

2.) Dr.med. Georg Kneissl:”Ce trebuie sa fac pentru sanatatea copiilor mei ?”

Acest medic detine un cabinet in Műnchen unde, impreuna cu sotia sa, folosindu-se de tratamente naturiste, trateaza pacientii care s-au imbolnavit din cauza vaccinurilor. La cabinetul lor se prezinta pacienti din Germania si din alte tari din Europa, care sufera de boli grave datorate vaccinurilor dar care nu au putut fi vindecati cu medicamente (de Medicina alopata). El descrie cateva dintre cazurile grave la copii pe care le-a tratat dar a initiat la cabinet si programe de prevenire ale acestor boli.

Neurodermita este una din bolile grave datorata vaccinurilor. Este vorba de leziuni foarte grave ale pielii la copii ( vezi imagini pe youtube). Am observat ca aceasta leziune apare in special dupa Hexavaccinul administrat copiilor. Unul dintre primele cazuri care s-a prezentat la mine la cabinet a fost un baiat de 3-4 ani la care boala a debutat la varsta de 2-3 luni. Fata ii era plina de rani dar era si extrem de agitat, deoarece suferea si de sindromul ADHD ((Deficit de Atentie/Tulburare Hiperkinetica) fiind nevoie de 3 adulti ca sa poate fi tinut sub control. Multe asemenea cazuri grave s-au prezentat la mine la cabinet la care a esuat orice tratament medical facut in diferite Institutii Medicale din tara si strainatate. Am initiat la toti acesti copii un tratament naturist.

Psoriazisul este o alta consecinta a vaccinurilor. Am observat forme foarte extinse si foarte grave la copii. Se stie ca aceasta afectiune este cronica si nu exista un tratament alopat eficace.

Contractii musculare necontrolabile ( asemanatoare cu cele din tetanos), este o alta afectiune grava care apare dupa Hexavaccin. La o fetita din Viena aceste contractii au aparut dupa a doua doza de Hexavaccin la varsta de 6 luni. Avea peste 50 contractii /zi, un retard motor si psihic grav, nu se putea comunica deloc cu ea. Dupa tratament au disparut in timp aceste contractii iar fetita care are acum 8 sau 9 ani poate sa sada in fund si chiar merge sustinuta dar nu exista nici o sansa de comunicare cu ea .

3.) Friedrich Klammrodt : invatator

“Sindromul ADHD (Deficit de Atentie/Tulburare Hiperkinetica) – efect secundar al vaccinurilor?”

Acest invatator este tata a 3 copii care sufera de acest sindrom si, in incercarea de a-si trata copiii, a observat ca exista o legatura intre vaccinuri si aparitia acestei boli. El este si organizatorul simpozionului din Stuttgart.

Acest sindrom nu era cunoscut in trecut, cand inca nu existau vaccinuri si nici in anii 1972-76 cand existau un numar de doar 5 vaccinuri in total, necombinate intre ele. Acest sindrom a aparut recent, dupa introducerea unui numar mare de vaccinuri obligatorii ( combinate mai ales) la sugari si copil . Sa vedem pe scurt istoria vaccinurilor:

- in anul 1972 existau 5 vaccinuri obligatorii la sugari! Toate vaccinurile erau administrate separat. Tot in acest an ia fiinta organizatia nationala STIKO in Germania (Comisia permanenta pentru vaccinuri).

- in anul 1975 inca nu a aparut sindromul ADHD!

- in 1976 creste numarul vaccinurilor deja la 12 si este pentru prima data cand se administreaza simultan 2 vaccinuri !

- in continuare a crescut numarul vaccinurilor la 14 , apoi la 32 !

- in 1995 se foloseste trivaccinul (3 vaccinuri combinate), apoi tetravaccinul (4 vaccinuri combinate!).

- in 2006 s-a ajuns la 40 de vaccinuri la un singur copil, dozele fiind administrate intre 1-6 ani! In 2006 se introduce pentru prima data hexavaccinul la sugar (6 vaccinuri simultan!). Din acest an, frecventa sindromului ADHD creste foarte mult.

4.) Hans Tolzin – jurnalist german “Gripa porcina si pandemia artificiala”

Hans Tolzin este un jurnalist cunoscut din Germania, redacteaza revista “Impfreport” (Informatii despre vaccinuri) si participa la numeroase conferinte despre vaccinuri.

De data aceasta doresc sa fac o paralela intre cele 3 gripe “pandemice”: gripa porcina actuala, gripa porcina din 1976 si gripa spaniola din 1917. Toate cele 3 gripe au un lucru comun: au aparut initial la soldati, deci barbati tineri si sanatosi, spre mirarea oamenilor de stiinta, dupa care s-a extins si la restul populatiei. Gripa “porcina” actuala ar trebui definita ca fiind “gripa mexicana”, fiind locul unde a “aparut” asa zisa “pandemie”. Aceasta gripa era deja cunoscuta din anul 1976, cand, datorita unui singur deces al unui soldat (care a murit mai probabil datorita suprasolicitarilor decat a gripei), au fost vaccinati 40 de milioane de soldati! D-na Eleanora I.Mc Bean care a fost de fata, ne relateaza in multele ei scrieri ca au paralizat 500 de soldati si 30 au decedat in urma vaccinurilor impotriva gripei porcine. Toti acesti soldati au fost vaccinati imporiva gripei cu scurt timp inainte!

Se stie ca exista laboratoare speciale ale Armatei unde sunt “cultivati” astfel de virusuri “pandemice”.

Organizatia WHO (World Health Organization) este implicata in “crearea” actualei “pandemii artificiale de gripa porcina”. WHO este o organizatie subordonata CDC (Centrul de Control al Bolilor din SUA). CDC poate oricand si oriunde declara o stare de pandemie!

5.) Dr. Jenö Ebert: “Un premiu Nobel controversat!”

Dr.Jenö Ebert este medic internist si dezvaluie cateva date interesante legate de premiul Nobel acordat medicului german Harald zur Hausen ( pentru decoperirea virusului HPV) si despre o posibila coruptie legata de decernarea acestui premiu.

Firma Astra-Zeneca are un contract “secret” cu “Comsia pentru premiile Nobel”. Aceasta firma este de fapt sponsorul principal pentru premiile Nobel. Firma a castigat peste 200 de milioane de Euro in anul 2007 din afacerea cu vaccinul destinat infectiei cu HPV! Cum? Bo Angelin este la conducerea firmei Astra-Zeneca si este totodata membru al Comisiei Pentru Premiile Nobel, iar B.Friedholm – presedintele Comisiei – a inaintat 2 mari contracte catre Astra-Zeneca in 2006. Secretarul Comisiei – prof. Hans Jörwall-, a fost singurul care a recunoscut ca are “dubii serioase” in ceea ce priveste “legalitatea” acestui premiu dat pentru descoperirea virusului HPV, afirmand ca poate fi vorba de un interes economic…

Dintre cei care su-au dat seama de coruptia existenta, a fost si D-na Christa van der Knast – Procuror general la Departamentul de Stat Anticoruptie din Suedia – care a inaintat o plangere privind posibila coruptie legata de premiul Nobel dat prof. Harald zur Hausen. Stirea a aparut in data de 10 12. 2008 si la TAZ ( www.taz.de).

Ce ne relateaza Dr. Jenö Ebert despre reactiile secundare ale vaccinurilor indreptate impotriva HPV?

Un studiu din SUA efectuat de catre VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) in legatura cu efectele secundare ale vaccinului creat impotriva HPV arata ca in perioada iulie 2006 - aprilie 2009, pe un lot de 13.422 de copii vacccinati impotriva HPV, in 15% din cazuri au fost reactii secundare grave, respectiv : tulburari grave de vedere, paralizii si sindromul Guillain-Barré. De asemenea statisticile arata ca bolile autoimune apar de 3 ori mai frecvente (in comparatie cu cei nevaccinati), iar din 42 de gravide vaccinate din greseala (!) au avortat 18! Tot acest studiu VAERS arata ca au avut loc decese care s-au datorat acestui vaccin :22 decese in 2007, 16 in 2008 si 3 in 2009! Multe decese au avut loc si din cauza altor vaccinuri!

5.) Bert Ehgartner – jurnalist austriac :”Capusa vaneaza oameni…”

S-a creat in mod voit o stare de panica legata de o infectie la om produsa de capusa. Este vorba de Borelioza, numita si boala lui Lyme sau febra recurenta Lyme. Datorita unor publicitati excesive, parca scoase din filmele lui Hitchcock, oamenii se simt “amenintati” de bietul animal numit capusa care a devenit peste noapte “un monstru”. Oamenii se tem sa mai paseasca pe un camp sau sa se plimbe cu copiii lor prin parcuri de teama unei intalniri cu acest monstru. Singurul scop al acestui teatru este vaccinul! Vaccinul a fost produs pentru prima data in Austria de catre Prof. Dr. Kunz. Dar in curand au inceput sa apara efecte secundare la acest vaccin. Atunci firma austriaca, care monopoliza pe vremea aceea piata cu un singur vaccin existent impotriva infectiei data de capusa, a fost cumparata de catre firma Baxter care a creat o filiala la Heidelberg in Germania. In felul acesta utilizarea vaccinului s-a extins si in Germania. Din nefericire, efectele secundare ale vaccinului nu sunt recunoscute nici de catre STIKO (Comisia pentru vaccinuri) din Germania.

6.) Dr. Michaela Glöckler din Elvetia : “.Sa nu ne temem de bolile copilariei!”

Dr. M.Glöckler este medic pediatru si Coordonatorul Sectiei Medicale Goetheanum din Elvetia.

Stim cu totii ca, indiferent de metodele folosite, contagiozitatea in cazul gripei nu poate fi niciodata controlata, de catre nici un vaccin, mai ales in conditiile zilelor noastre cand se circula prin lume in doar cateva ore de la un capat la altul.

Dar oare nu este o stare de normalitate cand in cazul unei epidemii de gripa, se imbolnaveste doar 5-10% din populatie, iar un procent de 90-95% ramane sanatoasa? Aceasta arata ca de fapt se creaza o imunitate naturala la infectie, iar orice epidemie are la un moment dat un declin si dispare. Este un lucru normal si natural.

Sursa: http://embedr.com/playlist/5-6-stuttgarter-impfsymposium
Traducere: dr. Christa Todea-Gross, 09.01.2010, Cluj-Napoca

Via:

http://apologeticum.wordpress.com

Related Posts with Thumbnails