9.8.09

O dovada ca buletinul electronic si biometria sunt unelte ale Satanei prin care ne pierdem mantuirea!

”Cine are urechi sa auda ceea ce zice Duhul bisericilor: Biruitorului ii voi da din mana cea ascunsa; si-i voi da lui o pietricica alba, si pe pietricica scris un nume nou, pe care nimeni nu-l stie, decat numai primitorul "
(Apocalipsa 2, 17).


In talcuirile Sf. Andrei al Cezareei Capadociei, acesta il citeaza in legatura cu acest stih pe cuviosul Averchie Tausev:

"Zicerea metaforica "pietricica alba" isi are inceputul intr-un obicei din vechime, potrivit caruia castigatorii de la jocurile si intrecerile obstesti primeau tablete albe de piatra, pe care aveau sa le arate mai tarziu, pentru a-si primi rasplata cuvenita.
In gandirea vazatorului de taine Ioan, piatra alba inchipuia curatia si nevinovatia Crestinilor, pentru care isi primeau rasplata in veacul viitor.
Iar a da nume noilor membri ai unei imparatii era o insusire a imparatilor si stapinilor. La fel, Imparatul ceresc va da nume noi tuturor fiilor alesi ai imparatiei Sale, nume care vor arata insusirile lor launtrice, vrednicia si slujirea lor din preaslavita imparatie. Dar - " fiindca nimeni nu stie cele ale omului in afara de duhul omului, care este in el " ( I Corinteni 2,11) - la fel si noul nume dat omului de atot-stiutorul Stapan va fi cunoscut doar de cel care primeste acel nume ( vezi Isaia 62,2)".

Si acum sa ne gandim: din ceea ce ne invata Biserica, Antihrist vrea sa ia locul lui Hristos in mintea omului, imitandu-l pe Hristos, folosind viclenia si minciuna, fiind si stiutor al Sfintelor Scripturi. Din talcuirea de mai sus se vede ca Satana, prin slujitorii lui, va cauta sa ne insele si ca imparat al intunericului, sa ne dea nume pe piatra necurata (buletinul electronic), nume care va arata insusirile noastre launtrice, vrednicia si cui slujim noi, folosind biometria. Iar la judecata cu ce pietricica ne vom infatisa ca sa ne luam rasplata?
Ca profesor de matematica crestin, inchei afirmand: ceea ce era de demonstrat si anume ca buletinul electronic si biometria sunt unelte ale Satanei prin care ne pierdem vrednicia de fii ai Imparatiei.

Indraznesc sa cred ca aceasta talcuire poate fi folosita pentru a cere Bisericii Ortodoxe Romane sa ceara autoritatilor sa ne fie respectata credinta si sa avem posibilitatea de a refuza legal buletinul electronic! (Un profesor de matematica ortodox)

Acum un an de zile, in postul Adormirii Maicii Domnului, o biserica din Brasov (Sf. Nicolae) a fost demolata! (vezi video)





Biserica se afla pe un teren al controvesatului afacerist Ioan Nicolae, care a refuzat de-a lungul timpului sa finalizeze actele de proprietate. Surse din cadrul Prescon ne-au declarat ca firma a luat aceasta decizie in urma vanzarii terenului, fara incunostiintarea Bisericii, unei fond privat de investitii din Israel.

Vezi VIDEO la www.veghea.ro.

Adevarul: Israelienii, solidari cu homosexualii

Capitala Tel-Aviv a fost scena unei adunări a peste 20.000 de persoane care-şi exprimau solidaritatea cu comunitatea homosexualilor, îndoliată săptămâna trecută de un atac soldat cu doi morţi.

Preşedintele Shimon Peres şi-a anunţat prezenţa pentru a rosti un discurs, în compania ministrului educaţiei, Gideon Saar.

"Noi continuăm cu mândrie adunarea de solidaritate, de toleranţă şi de amintire", era textul scris pe o pancartă amplasată pe o scenă instalată în faţa Pieţei Yitzhak Rabin, vizavi de municipalitatea Te-Aviv-ului.

În 1 august, un necunoscut mascat şi îmbrăcat în negru a deschis focul într-un centru de ajutor psihologic pentru tineri homosexuali din Tel-Aviv. Un tânăr, monitor în acest centru, şi o adolescentă au fost ucişi, iar alte 12 persoane - rănite, dintre trei sunt în stare gravă.

Poliţia a desfăşurat importante forţe pentru a proteja adunarea, ca urmare a unor ameninţări cu atentate transmise prin internet sau telefon. Un soldat ultraortodox, suspectat că ar fi autorul unora dintre aceste ameninţări, a fost arestat la Ierusalim.
Related Posts with Thumbnails