23.7.09

Comemorare la Manastirea Sambata pentru Badia Ion Gavrila Ogoranu si luptatorii din rezistenta armata anticomunista din Muntii Fagarasului.

Comunicat de Presa

Suntem onorati sa va invitam
DUMINICA 26 IULIE 2009, ORA 11,oo,
la MANASTIREA SAMBATA DE SUS
pentru a participa la
traditionala ceremonie in memoria
LUPTATORILOR IN REZISTENTA NATIONALA ANTICOMUNISTA DIN MUNTII FAGARASULUI si a liderului acestora,
ION GAVRILA OGORANU.

Organizator: PARTIDUL "PENTRU PATRIE"

Sa ne rugam lui Dumnezeu si Sfintilor de la Aiud pentru intoarcerea fratelui nostru in care am crezut! Corintul si Aiudul (3)

Evocam un fenomen care reusise sa ne insufleteasca pe multi dintre noi. Iata o invatatura din cele intamplate, imprumutata tot de la Cuviosul Serafim Rose:

"Nu poate exista un paradis pe pământ decât în Biserica lui Hristos prin suferinţe şi prigoniri. Domnul nostru a proorocit că vom primi înapoi însutit ceea ce dăm, încă din această viaţă, dar numai cu suferinţe şi prigoniri. Cei ce doresc să aibă această fericire pe pământ fără suferinţe şi prigoniri, ... aduc iadul pe pământ. "

Sa ne rugam ca Dumnezeu si Sfintii de la Aiud sa ne intareasca si pe noi sa acceptam suferintele si prigonirile care vin ca urmare a dorintei noastre de a implini poruncile, porunci prin care Dumnezeu ni se descopera asa cum este El si cum trebuie sa devenim si noi cei ce vrem sa ajungem la asemanare. Ma rog ca fratele in care am crezut sa se intoarca pe calea suferintelor si prigonirilor binecuvantate de Dumnezeu si sa se izbaveasca de cele care sunt rodul imbratisarii lumii acesteia! De suferinte nu putem scapa. Dar unele sunt mantuitoare, iar altele ucigatoare.
Related Posts with Thumbnails