19.4.11

Binecuvantarile Parintelui Mihai Valica pentru actiunea din Bucuresti. “Este o blasfemie fara margini sa afirmi ca Dumnezeu creaza din pantecele mamei homosexuali”. Va sarutam dreapta, Parinte!

 

Doamne, ajuta!
Stimate D-le Victor Roncea doresc sa va felicit pe Dv. si pe colaboratorii Dv. pentru participarea si contributia exceptionala la emisiunea cu D-l Moraru (Nasul), referitoare la problema afiselor jignitoare si fals motivate a homosexualilor, in plina Saptamana a patimilor, precum si pentru faptul ca v-ati substituit organelor responsabile fata de morala si sanatatea unei natii, care raman mute si iresponsabile pana la capat…, corectand afisele aberante.
Sodoma si Gomora au fost distruse din temelii, murind si cei care nu erau homosexuali din cauza maniei lui Dumnezeu pe care o atrage acest pacat groaznic.
De aceea si noi, ca si crestini suntem ingijorati si de soarta lor, pentru care ne rugam la Bunul Dumnezeu sa-i ierte, daca se intorc de la pacatul lor, dar suntem ingrijorati si pentru soarta si viata noastra care este afectata de minoritatea homosexualilor prin pacatul lor, care distruge majoritatea, asa cum s-a intamplat in Vechiul Testament in Sodoma si Gomora.
Suntem toleranti fata de ei, pana se intorc de la pacatul si ratacirea lor. Daca se intorc ii iubim si ii integram in comunitatea Bisericii. Deci toleranta noastra merge pana acolo unde nu ne afecteaza viata si existenta noastra si nu putem fi mai toleranti ca Dumnezeu, care-i “tolereaza” in cele din urma, si care, cand nu mai aratau cainta si intoarcere, i-a pedepsit cu foc si cu pucioasa si cu pustiirea locului unde acestia traiesc. Insa din pacate pe langa ei au murit si oameni nevinovati.
Deci homosexualii prin nepocainta lor atrag dezastrele si pustiirea in tinutul sau tara unde traiesc. Iata de ce nu avem voie sa fim indiferenti sau sa ne facem ca nu vedem.
Nu dorim dupa pustiirea economica a tarii si o pustiire morala si una fizica (teritoriala) din cauza ca, niste pacatosi zgomotosi si fara scrupule, doresc sa atraga cati mai multi de partea lor prin astfel de afise si actiuni si sa impuna pacatul ca o normalitate, iar orientarea lor sexuala sa fie ascunsa in spatele unei boli genetice inchipuite, cu intentia de a starni compasiune si intelegere fata de ei, in numele unei empatii crestine impuse, tocmai de ei, care il neaga pe Hristos prin faptele lor. Este o blasfemie fara margini sa afirmi ca Dumnezeu creaza din pantecele mamei homosexuali. Se folosesc de toleranta crestina si de tot felul de inventii dracesti, ca sa-si impuna murdaria si desfraul lor fara granite. In momentul in care nu le acceptam aberatiile, abjectiile si jignirea adusa unei religii crestine, atunci suntem acuzati de fundamentalism si intoleranta. Nu cred ca este corect si nici etic o asemenea abordare si atitudine.
Daca nu ne pazim copii nostri si nu vom lua atitudine ferma, cum bine ati actionat in acest caz, atunci ne va fi frica sa ne lasam copiii pe strada. Sper sa nu ajungem in aceasta faza.
Va urez un Paste fericit si binecuvantat, atat Dv., cat si la toti ziaristii online, care sunt adevarati apostoli si misionari ai credintei in Iisus Hristos, ai moralei crestine, ai bunului simt si ai neamului romanesc.
Bunul Dumnezeu sa va ajute si sa va pazeasca de neamul pacatosilor in veci!

Cu deosebita consideratie si binecuvantare,
Pr. prof. dr. Mihai Valica

Sursa: Roncea.ro

Emisiunea Nasul despre propaganda homosexuala stradala. Finalul Live la 10 TV

 
 si

Sursa:Roncea.ro

Protectia Copilului, sesizata de Pro Vita si Alianta Familiilor pentru propaganda homosexuala stradala in care este folosit un bebelus

 
De la : Asociaţia “Alianţa Familiilor din România”
Asociaţia “Pro-Vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi” fil. Bucureşti
Cǎtre: DIRECŢIA GENERALĂ PENTRU PROTECŢIA COPILULUI din
cadrul MINISTERULUI MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE
Dnei ELENA TUDOR, DIRECTOR
Bucureşti, 18 aprilie 2011
Stimate Doamne / Stimaţi Domni,
Asociaţia Alianţa Familiilor din România şi Asociaţia Pro-vita – Filiala Bucureşti sunt organizaţii ale societăţii civile, dedicate protejării şi promovării valorilor familiei şi copilului născut şi nenăscut în România.
Vă solicităm prin prezenta o luare de poziţie urgentă faţă de campania publicitară în care este utilizată imaginea unui copil nou-născut purtând o brăţară pe care scrie “HOMOSEXUAL”, cu menţiunea “Orientarea sexuală nu este o boală, nu este o alegere”.
Campania publicitară constă în panouri stradale tip billboard amplasate în Bucureşti şi alte oraşe mari (Timişoara, Iaşi, Cluj etc). Spre exemplu în Bucureşti se găsesc astfel de panouri pe Calea Moşilor, Bd. Ştefan cel Mare, zona Cişmigiu, Piata Unirii etc.
Considerăm că acest tip de reclamă este mincinoasă, manipulatoare şi produce scandal public. Mai presus de toate, considerăm inacceptabilă folosirea imaginii unui copil nou-născut pentru promovarea homosexualităţii, ştiut find că orientarea sexuală se formează la pubertate ca o consecinţă a educaţiei şi nu este un “dat” natural.
În aşteptarea răspunsului dvs., vă asigurăm de întreaga noastră consideraţie,
Bogdan I Stanciu
Presedinte Asociatia Pro Vita – Filiala Bucuresti
Bogdan Mateiciuc
Director Executiv
Asociatia Alianta Familiilor din Romania
Related Posts with Thumbnails