15.4.11

Panourile publicitare pro-homosexualitate in care este folosita imaginea unui bebelus au impanzit Romania! Campania este organizata de PSI Romania, prin programul „Eu sunt!Tu?”. Cerem autoritatilor sa ia masuri pentru stoparea propagandei publice, care agreseaza, in primul rand, copiii



Campania este desfasurată de catre PSI România prin programul „Eu sunt!Tu?”. Panourile publicitare, care au aparut in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi si in alte orase din Romania, pretind ca actiunea ar fi finantata “printr-un grant oferit de Islanda, Lichtenstein si Norvegia prin Mecanismul Financiar SEE”.

Reactia protopopului Brasovului, Parintele Danut Benga, la manifestarile homosexualilor: "Acest eveniment va avea repercursiuni nu numai asupra Brasovului, ci asupra neamului, pentru ca este un pacat asupra firii".



„Gândiţi-vă că săptămâna viitoare este Săptămâna Patimilor. Noi ne batem joc de templu, pentru că, după Sf. Apostol Pavel, trupul este un templu pentru Duhul Sfânt. Acest eveniment va avea repercursiuni nu numai asupra Braşovului, ci asupra neamului, pentru că este un păcat asupra firii. Păcatul are un efect de bumerang, dar el se întoarce şi se răsfrânge asupra ta. Noi dăm vina pe Dumnezeu şi spunem că El ne-a pedepsit. Nu, noi singuri ne-am pedepsit.”

Parintele Protopop Danut Benga

Sursa: Buna Ziua Brasov
Related Posts with Thumbnails