20.11.09

Aventurile lui Mircea Geoana in Rusia. Prostanacul in actiune!

Apariţie editorială: Dictatura pseudo-ştiinţei, de Ioan Vlăducă

DICTATURA PSEUDO-ŞTIINŢEI, de Ioan Vlăducă

INTRODUCERE [EXTRAS]

coperta Dictatura pseudo-stiintei4

Ce este dictatura pseudoştiinţei? Este un ansamblu de informaţii false şi măsuri distructive cu aspect ştiinţific, prin care sistemul oficial urmăreşte dobândirea puterii absolute în cadrul unei noi ordini mondiale. Instrumentul principal de lucru este minciuna.

Despre minciună, Părintele Profesor Ilarion Felea spunea:

„Între toate năravurile rele, minciuna este patima cea mai răspândită, rana cea mai adâncă, lepra cea mai dureroasă a sufletului. Minciuna e contrară adevărului; este otrava care înveninează şi ucide nenumărate suflete; de la copii şi până la moşnegi, de la nătângi şi zănatici până la cei mai învăţaţi oameni [...] A pătruns adeseori în şcoli şi în tribunale, în filozofie, în artă, în ştiinţă, în comerţ” .

Minciuna este propagată prin toate mijloacele posibile, de la desenele animate, până la învăţământul superior.
Învăţământul actual este în stăpânirea francmasonilor.

„Pentru a atinge mai profund Creştinismul, pentru a-l izbi la inimă, francmasoneria avu grijă să pună mâna pe învăţământ […]. Înţelegeţi acum la ce serveşte doctrina generaţiei spontane, la ce serveşte darwinismul, adică ipoteza nedemonstrată şi nedemonstrabilă (pentru că e falsă) a evoluţiei, la ce serveşte monismul materialist al francmasonului Haeckel, etc, etc” .

Prin mitul cosmogonic ateist şi prin doctrina generaţiei spontane, se urmăreşte explicarea apariţiei universului şi a vieţii fără Creator. Prin darwinism se încearcă explicarea ateistă a diversităţii lumii vii şi inducerea ideii că omul ar fi un animal evoluat. Haeckel [1] – cel care a falsificat planşele embriologice în favoarea evoluţionismului – a făcut trecerea de la pseudoştiinţă la religia pseudoştiinţifică, în care se venerează zeiţa Natură. El a militat pentru întemeierea unor temple ale noii religii:

„bisericile, considerate ca loc de devoţiune, nu vor fi împodobite cu sfinţi şi cu cruci, ci cu reprezentări artistice extrase din inepuizabila comoară de frumuseţi pe care o reprezintă viaţa omului şi aceea a naturii. Între înaltele coloane ale domurilor gotice, înconjurate de liane, zvelţii palmieri şi fujerele arborescente, graţioşii bananieri şi bambuşii vor reaminti forţa creatoare a tropicelor. În mari aquariumuri, dedesubtul ferestrelor, graţioasele meduze şi syphomophorele, mărgeanele şi asteridele vor arăta formele artistice ale vieţii marine. În locul altarului va fi o uranie care să arate mişcările corpurilor cereşti…”

Pornind de la ideea că nu există Creator, oamenii de ştiinţă evoluţionişti au forţat datele ştiinţifice pentru a corespunde modelului materialist evoluţionist. Geneticianul Lewontin a recunoscut acest fapt:

„Noi ţinem partea ştiinţei în ciuda absurdităţilor evidente a unora dintre explicaţiile ei, în ciuda tolerării de către comunitatea ştiinţifică a unor poveşti inconsistente luate ca atare, fiindcă ne-am luat un angajament prioritar, un angajament faţă de materialism. Nu metodele şi instituţiile ştiinţifice ne constrâng să acceptăm explicaţia materialistă a lumii fenomenale, ci, dimpotrivă, aderenţa noastră apriorică la cauzalitatea materialistă ne obligă să creăm un aparat de investigare şi un set de concepte ce produc explicaţii materialiste, indiferent cât de potrivnice intuiţiei, indiferent cât de mistificatoare pentru cei neiniţiaţi. Mai mult, materialismul este absolut, căci nu putem să acceptăm ca un Picior Divin să ni se pună în prag” .

Se urmăreşte construirea unei noi teologii, compatibile cu evoluţionismul. Biologul evoluţionist Julian Huxley, secretar general fondator al UNESCO, afirma încă din 1959 că

„viziunea evoluţionistă ne dă putinţa să întrezărim, chiar dacă nedeplin, direcţiile noii religii despre care putem fi siguri că se va ivi, spre a sluji nevoilor erei viitoare” .

Gravitatea acestei tendinţe a fost sesizată de Părintele Serafim Rose:

„Aşa cum noul globalism este pasul următor după comunismul ateu, tot aşa şi un nou evoluţionism «spiritualizat» este pasul următor după darwinismul vechii şcoli. În acest punct ştiinţa se va combina cu religia spre a forma o sinteză universală evoluţionistă.

Anticreştinismul comunismului marxist şi evoluţionismul darwinist slujesc doar ca o pregătire pentru ceva mult mai rău: un creştinism antitradiţionalist care «să amăgească, de va fi cu putinţă şi pe cei aleşi » (Matei 24: 24)” .

Dictatura pseudoştiinţei pregăteşte terenul pentru dictatura antihristică. Un om lipsit de credinţa cea dreaptă în Dumnezeu şi îndoctrinat cu minciunile evoluţionist-sincretiste ale sistemului oficial este o pradă sigură în ghearele lui antihrist.

Datoria noastră este să păstrăm dreapta credinţă, să cercetăm temeinic scrierile Sfinţilor Părinţi şi să studiem ştiinţa cea adevărată, ne-modificată de sistemul oficial.

Cu harul lui Dumnezeu, toate acestea ne vor ajuta să distingem bine adevărul de minciună şi să rămânem statornici întru Adevăr.

Ioan Vlăducă – Dictatura pseudo-ştiinţei
Editor – Fundația Petru Vodă – http://petruvoda.ro
Tipar – Caromi Botoșani
Apărut noiembrie 2009

CUPRINS:

INTRODUCERE
DICTATURA MINCIUNII ÎN ŞTIINŢELE NATURII
Mitul cosmogonic ateist
Mitul generaţiei spontane
Mitul evoluţiei speciilor
Mitul erelor geologice
Mitul efectului de seră
Mitul creierului fără suflet
DICTATURA MINCIUNII ÎN MEDICINĂ
Iodul
Fluorul
Margarina
Aditivii alimentari
Codex Alimentarius
Drogurile legale
Anticoncepţionalele
Masacrele cauzate de Prozac
Televizorul, E-urile şi Ritalin-ul
Genocidul prin vaccinare
Vaccinarea, SIDA şi AZT-ul
Experimentele pe oameni
Darwinismul social şi eugenia
DICTATURA MINCIUNII ÎN LINGVISTICĂ
BIBLIOGRAFIE

Cartea face parte din acţiunile campaniei anticip, ce poate fi susținută la http://atitudini.com şi http://pentrulibertate.ro
Cont Campanie Fundația Petru Vodă: BCR Piatra Neamț
RO53RNCB0196 0277 8463 0002

—-
Notă:
[1]. Este vorba despre Ernst Haeckel, şarlatanul “savant”, autor al “teoriei recapitulării”, conform căreia embrionul uman recapitulează diverse stagii evolutive, cum ar fi etapa în care are branhii ca un peşte, coadă ca o maimuţă etc. Teoria, în realitate bazată exclusiv pe falsificarea unor desene, a fost folosită ca sprijin pentru darwinism înainte să fie discreditată, n. red. Vezi aici pentru amănunte.]

Sursa:

http://ro.altermedia.info/

O NOUA INSTITUTIE MAMUT, in Romania, care aminteste de Era Tehnotronica: Centrul National de Supercomputing

Combaterea terorismului electronic si simularea proceselor complexe nucleare sunt cateva din atributiile Centrului National de Supercomputing (CNS), o noua institutie publica infiintata prin Hotarare de Guvern, a anuntat joi Ministerul Comunicatiilor. De altfel, luna trecuta, ministerul a lansat pe SEAP o licitatie de 1,6 milioane euro (fara TVA) pentru o platforma hardware care sa sustina mai multe aplicatii aliniate obiectivelor MCSI. Saptamana trecuta, ministerul a restructurat ASSI, operator national al sistemelor de guvernare electronica, atributiile fiind preluate de alte doua noi centre nationale.

CNS este o institutie publica cu personalitate juridica, in subordinea Ministerului Comunicatiilor (MCSI) finantata din venituri de la bugetul de stat si din venituri proprii.

“Partile integrate centrului vor include atat calcul de inalta performanta pentru cercetari interdiciplinare complexe dar si o sustenabila baza tehnologica si educationala”, a declarat Gabriel Sandu, ministrul telecomunicatiilor.

Centrul National de Supercomputing va avea urmatoarele atributii: combaterea terorismului electronic, prevenirea si minimizarea efectelor dezastrelor naturale si tehnologice, simularea proceselor complexe nucleare, realizarea de simulari de politici social-economice, modelarea si analiza factorilor de influenta a mediului in vederea eficientizarii protectiei acestuia. Centrul va functiona cu un numar de 20 de posturi.

Activitatea CNS va fi coordonata de un director general ajutat de un director general adjunct, numiti prin ordin al ministrului comunicatiilor, pe baza de concurs organizat conform procedurii interne MCSI.

Licitatie "Supercomputing" de 1,6 milioane euro (fara TVA), lansata luna trecuta

De altfel, la mijlocul lui octombrie ministerul Comunicatiilor a lansat o licitatie deschisa pentru "implementarea unei platforme hardware performante care sa sustina eficient exploatarea a unei largi varietati de aplicatii aliniate obiectivelor strategice ale Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale", contract finantat din bani publici (bugetul MCSI) in valoare estimata de 1,6 milioane euro (fara TVA), potrivit unui anunt publicat pe Sistemul electronic de achizitii publice (SEAP).

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 decembrie 2009.

ASSI, restructurata prin infiintarea a doua Centre nationale

Saptamana trecuta, ministerul Comunicatiilor a anuntat restructurarea Agentiei pentru Serviciile Societatii Informationale (ASSI), toate atributiile si sistemele operate de ASSI urmand a fi preluate de "doua centre nationale, organizatii suple si eficiente, apte sa dezvolte accelerat solutiile strategice de guvernare electronica (Sistemul Electronic de Achizitii Publice, Sistemul Electronic National, Punctul de Contact Unic electronic, Sistemul informatic pentru atribuirea electronica a autorizatiilor de transport, Ghiseul Virtual de Plati etc)".

Cele doua centre nationale nou infiintate in acest sens sunt Centrul National de Management pentru Societatea Informationala si Centrul National “Romania Digitala”. Primul va gestiona si opera Sistemul Electronic National, Sistemul Electronic de Achizitii Publice, Sistemul informatic pentru atribuirea electronica a autorizatiilor de transport si Ghiseul Virtual de Plati in timp ce al doilea centru va asigura implementarea Punctului de Contact Unic electronic.

Oficialii MCSI au mai explicat ca "alocarea sistemelor pe cele doua centre nationale s-a facut in baza analizarii competentelor si resurselor necesare, urmarindu-se reducerea cheltuielilor in contextul crizei economice actuale si cu respectarea acordurilor cadru cu Comisia Europeana si Fondul Monetar International. Schimbarile organizationale si structurale vor avea loc minimizand costurile sociale si impactul asupra intregului personal al ASSI".

Sursa:

http://www.hotnews.ro/

Related Posts with Thumbnails