4.3.10

Mărturisire ortodoxă venită din Basarabia. Despre masonerie, ecumenism, Europa apostată şi Corabia Ortodoxiei.

Orice suferinţă poartă sămânţa Crucii, a răstignirii. Dar nu orice răstignire este întotdeauna mântuitoare. Căci sunt răstigniri pentru Hristos şi pentru neam - dator şi el să se răstignească pentru Legea lui Dumnezeu , şi sunt răstigniri pentru lumeşti biruinţe. Câţi pătimesc şi se frământă pentru faptul că astăzi Biserica este silită să placă lumii, aceştia au răstignirea cea bună. Câţi convertesc legile Bisericii în rânduieli omeneşti, supunându-le poruncilor veacului, nu se răstignesc pe ei, ci pe ceilalţi şi întreaga Biserică,
răstignire pentru care vor da socoteală. Dar cea mai gravă răstignire e cea antiortodoxă, răstignirea care te sileşte să câştigi lumea. Pare o răstignire nobilă şi adevărată, care-ţi şopteşte neîncetat: "Jertfeşte-te pentru o lume nouă, mori pentru o societate mai bună, fă
din om o măsură desăvârşită, ghidează-l pe drumul auto-instruirii şi autocunoaşterii. Uneşte toţi oamenii în desăvârşirea lor."

Dar toţi care vorbesc de unire nu au înţeles de ce Hristos a venit în lume. Ei cred că El a venit ca să predice un mesaj etic şi artificial ca al lor, că El a venit ca să ne înveţe cum să trăim în lume ca buni cetăţeni. Ei vor ca aici să le fie pământul făgăduinţei câştigat prin
respectarea regulamentară a Legii lui Dumnezeu. Acei "creştini" ce vorbesc de "regate creştine", "naţiunea lui Dumnezeu", "creştinism mondial", "creştinism democratic", "unirea bisericilor", nu-şi dau seama cât de mult aşteptările lor se aseamănă naţionalismului mesianic al evreilor sionişti care l-au vrut pe Hristos ca împărat al lumii.
Aceştia toţi - numiţi dezbinători -, nu-l vor pe Hristos aşa cum este, nu-l vor pe acel Hristos care a refuzat prefacerea pietrelor în pâini. Ei nu vor un Hristos umil şi ascuns, departe de puterea lumii, un Hristos care să ceară celor ce-I urmează doar smerenie şi răstignirea în taină a suferinţei pe pământ. Ei vor un hristos care să li se supună, un hristos care să-şi dorească împărăţia lumii.

Precum Marele Inchizitor al lui Dostoievski, aceştia sunt gata să-L arunce pe Hristos în foc deoarece le-a dat peste cap planurile de reevanghelizare a lumii: "Ai venit şi ne-ai vorbit de un creştinism inuman şi greu - spune Marele Inchizitor lui Hristos -, şi noi am
muncit secole de-a rândul pentru a-l face o religie umană. Şi acum că am reuşit, ai venit să ne strici munca noastră de secole? Doar nu tu ai înfăptuit-o. Mâine le voi ordona să te ardă ca eretic!"

Da, umaniştii religioşi vor un hristos care să le înveşnicească această viaţă de azi şi nu alta ce va să fie, ei nu vor citate şi poveşti despre bogata împărăţie ce nu poate fi atinsă şi cântărită.

Iată de ce nu le pasă ce va deveni adevărul când Ortodoxia va fi fărâmiţată de unitatea miilor de compromisuri. Adevărul nu-i interesează ci doar iubirea sinelui, nici Legea ci doar puterea de a aduce neamurile sub o singură cârmă.

Ministru german: Gigantii internetului pot face orice cu datele noastre personale

Razboiul Protectiei Consumatorilor din Germania cu gigantii internetului
Ministrul german al Protectiei Consumatorilor, Ilse Aigner, spune ca datele personale pe care le colecteaza companii
ca Microsoft, Facebook, Apple sau Google te pot impiedica sa te angajezi sau chiar sa faci un imprumut la banca, scrie Der Spiegel.

Aigner a lansat un atac dur la adresa gigantilor internetului, avertizand ca marile companii din domeniu colecteaza numeroase date personale
de la utilizatori, iar aceste informatii
pot fi folosite pentru castiguri financiare
si pot afecta cariere si credite bancare.

Unele companii din domeniul IT au baze de date uriase si nimeni nu stie cum sunt folosite numele, adresele si pozele pe care le au la dispozitie. "Giganti din domeniu, ca like Facebook, Apple, Google sau Microsoft pot compila profile personale complete pe internet," a declarat ministrul pentru ziarul Süddeutsche Zeitung. "Stiu ce ne intereseaza, ce cumparam, unde calatorim si cu cine
suntem prieteni. Unii consumatori devin interesanti pentru companii, in timp ce altii pot ajunge pe o lista neagra si pot avea dificultati in a-si gasi un loc de munca," a adaugat ea.

Potrivit lui Aigner, consumatorii ar trebui sa detina controlul asupra datelor lor personale. "Companiile ar trebui sa spuna utilizatorilor ce date personale sunt stocate si ce se intampla cu ele. Trebuie sa poata obtine stergerea informatiilor personale, daca doresc acest lucru," a subliniat ea.

Ministurl de Interne Thomas de Maiziere a sugerat ca firmele
sa le spuna utilizatorilor ce informatii personale au despre ei. "Un astfel de angajament voluntar al companiilor ar fi o solutie. Deocamdata, consumatorilor le e greu sa afle cine si ce date exista despre ei," spune Aigner.
"Nici George Orwell n-ar fi visat asa ceva"

Ministrul a negat ca declaratiile ei sunt o dovada de ostilitate fata de firmele din IT. "Dar totul are o limita. Unele inventii, ca sofurile de recunoastere a fetei sau camerele de pe telefoanele mobile care pot identifica oamenii de pe strada imi dau fiori. Nici George Orwell n-ar fi visat asa ceva," spune ea.

Atacul lansat de Aigner a fost facut dupa ce cancelarul german Angela Merkel a declarat ca guvernul trebuie sa reduca riscurile folosirii internetului. "Acest lucru nu inseamna ca vrem sa cenzuram fara rost internetul, dar inseamna ca oamenii trebuie sa aiba garantia protectiei din partea justitiei", a spus Merkel. De exemplu, guvernul va avea grija in continuare ca site-urile de pornografie infantile sa fie inchise, a exemplificat ea.

Replica din partea industriei internetului nu a intarziat. Presedintele asociatiei Bitkom, a industriei IT, August-Wilhelm Scheer, a criticat politica guvernului, pe care il acuza de ipocrizie. Scheer spune ca guvernul intra in viata
private a cetatenilor cerand companiilor de telefonie mobile sa stocheze date despre convorbiri telefonice si trafic pe internet si permitand politiei sa supravegheze computere.

"In acelasi timp, ministrul Protectiei Consumatorilor critica Google pentru ca, chipurile, ar incalca viata private. Nu merge asa," a spus Scheer.
"At the same time the consumer protection minister is bashing Google because it's apparently infringing on privacy. That doesn't fit together," Scheer said. El a adaugat ca e momentul ca guvernul sa aiba o abordare coordonata a chestiunii internetului, in loc sa lase ministerele sa ia initiative separate.

Monica Bonea
Sursa: România liberă

Iluminarea şoubizului văzută de o tânără româncă. Industria muzicală americană (şi nu numai) promovează simboluri satanice.

Vizitatorul din orice ţară, uitându-se la programele noastre de televiziune, la parcurile de distracţie, la reclamele, la filmele şi la muzica noastră – aproape la fiecare aspect al culturii noastre moderne – ar crede că a nimerit în ţara unor smintiţi, care au pierdut orice contact cu realitatea cotidiană. De multe secole, forţele întunericului care pregătesc venirea Antihristului, se folosesc cu abilitate de slăbiciunile naturii omeneşti, căutând să ne convingă că în această lume e bine să trăim lejer, necugetat, „frumosşi „fericit”. (Sfântul Ignatie Brianceaninov)


De câteva luni am fost ... obsedată de industria muzicală din Statele Unite ( vai de capul lor) ale Americii, industrie care se vrea copiată de toate celelalte industrii muzicale ale globului. Şi nu am fost obsedată in sensul că ascult de dimineaţă până seara, ca un robot, frumoasele melodii ale acestei Lady (care pare a fi mai mult "man") Gaga şi ale celorlalte marionete de la tv. Ci în sensul în care am observat că aceste păpuşele sunt conduse de aceleaşi fiinţe iluminate.
Despre masonerie ştiu şi eu, ce ştie toată lumea (sau ar trebui să ştie), dar am început să mă documentez mai mult după ce am recunoscut multe dintre simbolurile lor în videoclipurile super vedetelor de dincolo. Şi apoi am rămas stupefiată. Totul se transformă, în afară de suflet. El se pierde. Se vorbeşte despre evoluţia lui homos sapiens sapiens în Homo Evolutis. Sau omul robot. Noua "modă" în producţiile de la Hollywood (Hellwood) este dezumanizarea omului şi umanizarea robotului. O mare contribuţie la această nouă tendinţă o are filmul mut Metropolis, regizat de neamţul Fritz Lang (există şi romanul cu acelaşi titlu, scris de soţia regizorului). În acest film, singurul film de cinema din patrimonul mondial de documente ale UNESCO, sunt prezentate lucrările ştiinţifice ale anilor 1920. Bineînţeles că americanii şi-au băgat coada şi au transformat acest film în ce au vrut ei.
Deşi am auzit de mai multe ori cuvintele "papa" şi "masonerie" în aceeaşi propoziţie, n-am fost prea convinsă, dar odată cu documentarea au venit şi dovezile.
Sunt mult prea mică să îmi dau eu cu părerea, însă mi-am dat seama de un lucru: Papa nu e infailibil nici pe departe. Am găsit o poză destul de ciudată cu Papa Ioan Paul al II lea. Poate cineva îmi explică cineva ce exprimă opera de artă din poza respectivă.

Aşadar, trecem de la Papă, pentru că nu mă simt deocamdată capabilă de a răspunde criticilor care vor urma.
Ajungem la filmul Being there al regizorului Peter Seller, în care găsim o scenă de înmormântare absolut dubioasă. N-ar fi foarte greu să ne dăm seama despre ce e vorba, dacă am ştii câte ceva despre piramida cu ochiul care vede tot.
Şi marele cântăreţ de hip hop Jay-z, care are o casa de discuri şi de modă numite Roca fella, are înclinaţii mai mult decât evidente spre iluminare. E deja celebru semnul lui, pe care l-a transmis şi colegilor de breaslă, care au fost şi ei iniţiaţi într-ale masoneriei, semnul triughiului făcut din degetele ambelor mâini, în care încadrează unul din ochi. Desigur, ei susţin că acest semn simbolizează un diamant. Ar fi uşor de crezut, dacă n-am şti noi, fraierii, cine a fost Rockefeller.


Mare mi-a fost uimirea, când am văzut cum într-un concert de-al domnului Jay-z, în care scena avea forma de piramidă, în momentul în care el şi-a arătat semnul bine cunoscut, toţi cei din public şi-au ridicat mâinile imitându-şi idolul.
De asemenea şi hainele din colecţiile casei lui de modă, au şi ele un mesaj. Eu una, aşa văd.
Întâmplător, Jay-z este căsătorit cu o altă divă, iniţiată şi ea, pe nume Beyonce. Interpretările videoclipurilor ei sunt de asemenea foarte interesante, având o strânsă legătură cu simbolurile masonice. Ultimele sale apariţii s-au remarcat prin costumele artistei de robot, aceleaşi costume pe care le-au purtat şi Madonna, Britney Spears, Rihanna, cei de la Black Eyed Peas, Lady Gaga şi cââââââââte şi mai câte.

Trecem acum la Rihanna, cea care a fost propulsată în lumea show bizului de nimeni altul decât Jay-z. Găsim la ea aceleaşi simboluri, destul de evidente. Evidente sunt şi versurile din ultimul ei album, care merg pe ideea " It's like the Darkness is the Light", cum zice chiar ea, în melodia Disturbia.


La evenimentul Brit Awards, artista a apărut pe scenă într-o piramidă realizată din lasere de lumină, iar într-un alt spectacol, a intrat într-o piramidă mobilă, fără vârf.

Cei de la Black Eyed Peas s-au transformat şi ei , din tinerii care căutau iuirea ( prim melodia " Where's the love?") în nişte marionete ale Noii Ordini Mondiale. Ultimul lor album şi noul sound, arată concret diferenţa dintre ceea ce au fost şi ceea ce au ajuns.

Mai dau aici câteva nume ( spor la căutat informaţii!) de păpuşele manipulate de iluminaţi.
Kanye West, David Bowe, Madonna, Bono, Daft Punk, Pink, T.I, Justin Timberlake, etc etc etc etc.
Vreau neapărat să închei cu Lady Gaga... care e absolut înspăimântătoare. Şi la ea este evidentă apartenenţa la masonerie. Dar... mai mult costumele şi atitudinea ei par a fi alimentate dintr-o putere diavolească. Îmi permit să spun că, ele chiar au un substrat diavolesc şi mi-aş dori să mă poată cineva contrazice.


Lumea s-a complicat puţin. Trebuie să avem foarte mare grijă cât înghiţim din hrana plină de e-uri pe care ne-o livrează televizorul. Şi mass media în general.
Ceea ce mă întristează este că aceşti artişti sunt idolii a milioane de tineri, care îi iau drept model. Dacă am şti cu adevărat ce reprezintă ei, poate nu ne-am mai lăsa păcăliţi aşa uşor. Nu-mi vine să cred că aud fetiţe de 12 ani care cântă " I kissed a girl, and i liked it".
Doamne apără-ne!

Sursa:

http://epiloguri.blogspot.com/2010/03/iluminarea-soubizului.html




Related Posts with Thumbnails