21.2.11

“Sfanta Tinerete Legionara” a ajuns pe HoţNews si “Adevarul”. Felicitari celor care propaga versurile marelui poet al inchisorilor, Radu Gyr, si cuvintele de invatatura ale martirului anticomunist, aniversat la 92 de ani, Parintele Justin Parvu!


“HoțNews”-ul lui Soros si “Adeverul” lui Patriciu (practic doi comunisti-capitalisti verosi), se revolta aluturi de o organizatie dubioasa, Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania, condusa de un foarte controversat om de afaceri implicat in spagile Guvernarii Nastase pentru duty-free-urile de pe aeroportul Otopeni (EDF ASRO SRL si SC  EDF Properties SRL – aviz DNA), Marco Maximilian Katz, pentru ca un martir al inchisorilor, Parintele Justin Parvu de la Petru Voda, cu 17 ani de temnita, este sarbatorit la aniversarea celor 92 de ani impliniti luna aceasta pe versurile celui mai mare poet roman al secolului trecut, la randul lui un mucenic anticomunist, Radu Gyr. Recomand pe aceasta tema, a suferintei si biruintei din inchisori, noile aparitii editoriale de la Petru Voda “Ne vorbeste Parintele Justin”, Poeti dupa gratii, si cuvintele scrise la aniversarea Parintelui: 92 de ani sub ocrotirea celui mai bogat in ani mucenic, Sfântul Haralambie. Întru mulţi ani, Părinte! Să ajungeţi măcar la vârsta Sf. Haralambie! Minunea săvârşită de Sfântul Haralambie cu Părintele Justin si Parintele Justin: Dragoste, Jertfa, Credinta. Romania, marele Experiment Pitesti: „Va fi mai mult o prigoană psihologică şi nu vă veţi putea ascunde nici în crăpăturile pământului!”
UPDATE: Cititi comentariile selectate mai jos. Sunt fabuloase!
Vezi si Cine este acuzatorul Parintelui Justin, martir anticomunist cu 17 ani de temnita. Marko Maximilian Katz: Un spagar al Guvernarii Nastase care foloseste Holocaustul si “antisemitismul” pe post de paravan in fata DNA. De ce acum?
Iata articolul reclamagiu :)



VIDEO Maicute de la Manastirea Petru Voda ii canta parintelui Justin Parvu “Sfinta tinerete legionara”. Protest oficial al Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului
de Redactia Stiri HotNews.ro
Duminică, 20 februarie 2011, 2:22 Actualitate | Esenţial
Maicute cintind Sfinta tinerete legionara
Foto: Captura Youtube.com
Doua videoclipuri postate pe youtube.com arata un grup de maicute cintind “Sfinta tinerete legionara” in prezenta arhimandritului Justin Pirvu, staretul Manastirii Petru Voda din Piatra Neamt. Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului – MCA Romania transmite un protest oficial Patriarhiei Romane, atragind atentia asupra “promovarii, in lacasurile de spiritualitate ortodoxa, de catre membrii Bisericii Ortodoxe Romane, a ideologiei extremei drepte”.
UPDATE: Reprezentantii Manastirii Petru Voda si cei ai Patriarhiei Romane nu au putut fi contactati pana la aceasta ora pentru a exprima un punct de vedere oficial in legatura cu acest incident.
Cele doua inregistrari video, postate pe contul utilizatorului tooberme, arata doua scene relativ identice, datate 2009 si 2011: cite un grup de maicute (autorul sustinind ca sint de la Manastirea Petru Voda) cintindu-i “Sfinta tinerete legionara” parintelui Justin Parvu, la aniversarea a 90 si, respectiv, 92 de ani.
VIDEO (mai sus) Maicute cintind la aniversarea de 92 de ani a lui Justin Parvu (Cintecul “Sfinta tinerete legionara” incepe la minutul 1’52”). (Va recomand si cuvantul plin de duh al Parintelui din finalul cantarilor – nota VictorRoncea)
VIDEO Maicute cintind la aniversarea de 90 de ani a lui Justin Parvu:

Cintecul este unul dintre simbolurile miscarii legionare si Garzii de Fier, autorul versurilor fiind poetul Radu Gyr.
Parintele Justin Parvu s-a remarcat intre slujitorii Bisericii drept unul dintre cei mai duri contestatari ai pasapoartelor biometrice. Intr-un comunicat postat pe site-ul Manastirii pe care o conduce, Justin Parvu scrie: “Cei care nu se opun implementarii actelor de identitate electronice si nu vad un pericol in acceptarea lor, trebuie sa fie constienti ca savarsesc un pacat impotriva evidentei Apocalipsei si se fac partasi, mai mult sau mai putin, acestui sistem care incepe sa semene din ce in ce mai mult cu fiara apocaliptica. Dupa cum ne invata Sfanta Scriptura si Sfintele Canoane, avem datoria de a primi pe oricine vine la spovedanie cu duh umilit si dorinta de indreptare. Asadar nu excludem pocainta si indreptarea celor ce au acceptat actele cu cip”.
Site-ul Manastirii Petru Voda arata ca in cadrul asezamintului filantropic exista momentan 70 de maicute. Aici functioneaza un orfelinat si un asezamint pentru batrini.

Continuarea: AICI (Roncea.ro)
Related Posts with Thumbnails