20.5.09

Ambasadorul Frantei la Bucuresti sustine cu nerusinare drepturile homosexualilor, potrivit siteului Accept. Unde este Franta crestina?

Redam mai jos textul mesajului ambasadorului pro-homosexual al Frantei. Sublinierile sunt cele care apar pe siteul organizatorilor Festivalului GayFest. Publicam acest comunicat pentru a vedea pana unde poate ajunge tupeul promotorilor exhibitionismului homosexualitatii in societate. Ambasadorul Henri Paul calca in picioare credinta, cultura, traditia si cere Guvernelor si Parlamentelor sa adopte legi impotriva propriilor popoare.

Mesaj de sustinere pentru Asociatia Accept si pentru Festivalul GayFest

Franta a recunoscut ziua de 17 mai ca zi internationala a luptei impotriva homofobiei. Aceasta zi este ocazia de a ne aminti ca toti barbatii si toate femeile trebuie sa beneficieze de acelasi respect, oricare ar fi orientarea lor sexuala.

Homosexualitatea exista la toate popoarele, inca de la inceputul istoriei umane. Obiceiurile si traditiile, moralitatea, evolueaza constant de-a lungul timpului. Cultura si traditia nu pot justifica privarea indivizilor de drepturile lor fundamentale, pe temeiul orientarii lor sexuale.

Este de datoria Guvernelor sa isi calauzeasca populatia si de datoria Parlamentelor sa dea legi drepte si nu sa se multumeasca sa urmeze opinia publica. Se intampla adesea astfel, cum s-a petrecut in cazul abolirii pedepsei capitale. Este, de asemenea, si cazul orientarii sexuale. Guvernele trebuie sa organizeze campanii de sensibilizare si sa faca sa evolueze dreptul pentru a convinge populatia sa respinga anumite practici incompatibile cu respectarea drepturilor omului.

Prin natura sa, respectarea drepturilor omului, care se aplica tuturor categoriilor populatiei, nu dauneaza cu nimic drepturilor fundamentale ale celorlalte persoane. De exemplu, dreptul la casatorie al unui individ nu este afectat de legalizarea homosexualitatii.

Persoanele LGBT au dreptul sa se bucure de totalitatea drepturilor omului, fara nici o discriminare. Toate drepturile omului se aplica persoanelor LGBT, dar unele dintre acestea capata o importanta deosebita in situatia lor:

- Dreptul la protejarea vietii private este esential in masura in care orientarea sexuala si identitatea de gen apartin vietii private a indivizilor.
- Libertatea de exprimare este cruciala pentru ca persoanele LGBT sa poata pleda in favoarea incetarii oricarei violente sau discriminari flagrante. Libertatea informarii si a exprimarii este necesara atat pentru obtinerea de informatii de la alte persoane in legatura cu organizarea campaniilor in favoarea respectarii drepturilor omului, cat si pentru a obtine informatii medicale si sociologice necesare pentru ca persoanele sa se poata proteja pe ele insele (in special in ceea ce priveste campaniile de lupta impotriva HIV/SIDA). Libertatea de asociere este necesara persoanelor LGBT atat pentru a infiinta organizatii care sa lucreze in favoarea auto-asistentei si a egalitatii, cat si, mai ales, pentru manifestarile publice.
- Credintele religioase sunt adesea utilizate pentru a justifica discriminarile. Cu toate acestea, libertatea religioasa garanteaza indivizilor dreptul a-si manifesta credintele doar in masura in care acesta nu conduce la limitarea drepturilor fundamentale ale altor persoane. In acelasi timp, respectarea drepturilor persoanelor LGBT nu implica nici cea mai mica incalcare a libertatii religioase a unor terte persoane.

Henri PAUL
Ambasador al Frantei

Marsul gay de sambata ar putea fi anulat la tribunal


Vineri se va judeca, in regim de urgenta la Tribunalul Bucuresti, revocarea autorizatiei oferite de Primaria Capitalei homosexualilor care vor marsalui sambata prin Bucuresti cu ocazia Gay Fest, informeaza Ziarul.

Alianta Familiilor din Romania, cea care contesta legalitatea marsului, invoca legislatia europeana care protejeaza minorii de manifestarile sexuale deviante si prozelitismul agresiv.

Primaria Capitalei a acordat homosexualilor dreptul utilizarii in cursul zilei de sambata a traseului Piata Unirii - Piata Constitutiei - Bulevardul Libertatii - Bulevardul Natiunilor Unite - Piata Izvor.

In acelasi scop, circulatia rutiera in zona Piata Unirii, va fi inchisa, de municipalitate pentru a oferi marsului "Gay Fest 2008" maximum de expunere publica.

Asociatia neguvernamentala ACCEPT, finantata de statul roman cu sume importante de bani, cere legalizarea casatoriei intre persoane de acelasi sex.

Alianta Familiilor din Romania si Asociatia "Provita pentru nascuti si nenascuti" au cerut instantei sa anuleze autorizatia emisa de Primaria Capitalei pentru organizarea marsului homosexualilor, programat sambata, in Capitala.

Asociatia isi motiveaza aceasta cererea adresata instantei prin necesitatea protejarii minorilor de efectele propagandei homosexuale.

"Din experienta anilor trecuti, organizatia noastra considera ca parada homosexualilor are caracter obscen si provocator si ca scopul acesteia nu este cel declarat, promovarea tolerantei si diversitatii, ci propaganda in favoarea relatiilor sexuale intre persoane de acelasi sex", afirma presedintele Asociatiei "Provita pentru nascuti si nenascuti", Bogdan Stanciu.

Potrivit avocatului Mihai Rapcea, actiunea in instanta impotriva Primariei are ca baza legislatia Curtii Europene a Drepturilor Omului, care a recunoscut dreptul statelor de a interzice manifestarea publica a unei atitudini homosexuale sau de a proteja persoanele incapabile sa consimta liber la asemenea acte, cum ar fi minorii.

Aceeasi Curte recunoaste autoritatea statelor membre de a defini casatoria drept o comuniune intre barbat-femeie si sa respinga orice alte definitii.

www.ziare.com

Bogdan Mateciuc da jos masca de pe fata societatii civile pro-homosexuale. Vedeti cine va intoxica poporul roman zilele acestea

Aşa cum este ea, cu destule neajunsuri pe care le cunoaştem şi pe care dorim să le combatem, putem spune că, în comparaţie cu alte ţări, societatea românească e încă una conservatoare, ataşată valorilor morale. Acest ataşament faţă de valori se datorează concepţiei naturale a românului despre viaţă; se datorează educaţiei şi normelor sociale împământenite şi, de obicei, există un fundament religios pentru aceste valori.

Cu toate astea, există presiuni externe şi interne pentru reconfigurarea acestei societăţi, aşa cum o vedem astăzi, după linii noi, menite să reaşeze fundamental întreaga societate. Aceste noi linii de aranjare sunt de natură umanistă seculară.

Termenul de umaniste este înşelător pentru mulţi. Mulţi îl asociază cu omenia şi umanitatea, dar lucrurile stau cu totul altfel. Am învăţat la şcoală ce este acela umanism – în perioada Renaşterii, gânditorii vremii l-au pus pe Om în centrul filosofiei lor de viaţă, afirmând centralitatea acestuia în raport cu Dumnezeu. Dacă până atunci Dumnezeu era sursa oricărui sistem valoric, treptate Omul a devenit primordial, substituindu-se oricărei noţiuni de Divinitate. Totuşi, în perioada Renaşterii, Dumnezeu încă avea un rol în ordonarea socială a vieţii.

Astăzi încă, filosofia umanistă seculară îl elimină şi doreşte să-l elimine complet pe Dumnezeu şi orice referire la Divinitate din viaţa socială, din viziunea globală asupra vieţii şi a societăţii.

Astfel, întrucât umaniştii secularizanţi percep credinţa şi religia ca reprezentând fundamentul oricăror valori morale şi sociale afirmate astăzi, pentru ei, eradicarea credinţei şi scoaterea religiei din societate ar însemna prăbuşirea întregului sistem de valori pe care îl avem astăzi. Iar ei tocmai asta urmăresc, demontarea şi eliminarea completă a sistemului valoric şi social de astăzi şi înlocuirea lui cu unul nou. Este vorba de o nouă societate, o societate în care morala şi orice principii nu mai purced de la Dumnezeu, ci sunt făcute de om. Un prim aspect vizibil al acestei viziuni utopice este acela că orice sistem valori creat de om nu poate fi decât unul subiectiv. Şi, în al doilea rând, nu poate fi unul singur, pentru că cine, dintre oameni, are dreptul să decidă că sistemul lui valori este mai bun decât al meu?

La această transformare radicală a societăţii româneşti lucrează mai multe organizaţii. Toate împărtăşesc o viziune umanistă asupra vieţii, deşi multe îşi disimulează filosofia de lucru în spatele unor sloganuri general acceptate, cum ar fi cel al nediscriminării şi al drepturilor omului.

Astfel, s-a înfiinţat în anii de după Lovitura de Stat o serie de asociaţii care acţionează la unison şi servesc aceleaşi idealuri umaniste seculare:

Asociaţia pentru Libertatea de Conştiinţă (dedicată luptei împotriva icoanelor şi în general a prezenţei lui Dumnezeu în şcoli, inclusiv în manualele de Biologie)

Liga Pro Europa (condusă de Smaranda Enache, activistă comunistă înfocată pe vremuri, convertită după Lovitura de Stat din 1989 la valori "europene")

Societatea Academică Română (un ONG condus de Alina Mungiu-Pippidi, care nu are nici o legătură nici cu societatea şi nici cu Academia Română; numele este special ales pentru a induce în eroare)

APADOR CH (o asociaţie dedicată promovării valorilor „europene” ale drepturilor omului; ce înseamnă pentru ei acestea, ştim prea bine)

Asociaţia Accept (asociaţie a sodomiţilor şi lesbienelor)

Centrul pentru Resurse Juridice (o anexă a asociaţiei Accept; toate comunicatele de nuanţă juridică ale lui Accept sunt semnate şi de CRJ)

Romani Criss (teoretic, o asociaţie dedicată luptei împotriva discriminării ţiganilor; în fapt, o anexă a lui Accept, care încearcă să-i prezinte pe sodomiţi ca pe nişte minoritari etnici, asemenea ţiganilor, discriminaţi de majoritate)

Agenţia pentru Monitorizarea Presei – ActiveWatch (Cine are nevoie de monitorizarea presei? Pentru cine monitorizează această asociaţia presa şi în ce scop?). Ioan T. Morar, fost comediant la grupul Diverstis, este acum „analist” la acest ONG.

Toate aceste asociaţii sunt finanţate ori de către Uniunea Europeană, din fonduri alocate luptei împotriva discriminării şi drepturilor omului, ori de magnaţi afiliaţi unor cercuri de interese transnaţionale. Iarăşi, idealuri universal acceptate, însă aceste asociaţii se folosesc de acestea, amestecându-le cu „valorile” lor şi prezentându-le publicului şi factorilor de decizie spre avizare. Sub aceste două titluri generale – anti-discriminarea şi drepturile omului – se desfăşoară acţiunile acestui mănunchi de asociaţii pentru reconfigurarea radicală a societăţii româneşti.

Trebuie menţionat că în numai câţiva ani de la căderea comunismului, aceste organizaţii străine de spiritul şi valorile românilor au reuşit să capete vizibilitate, erijându-se în voci ale cetăţenilor. Astăzi, reprezentanţii lor – Cristian Pîrvulescu, Renate Weber, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi – sunt invitaţi la radio şi televiziune, în show-talkuri în care îşi desfăşoară viziunea lor asupra societăţii, iar canalele media îi servesc maselor ca pe nişte oracole supreme. Cine sau ce le dă dreptul acestor „analişti” să traseze norme sociale pentru un întreg popor? Din punct de vedere valoric, absolut nimic. Din punct de vedere practic, banii care îi finanţează. Sunt nişte impostori care pretind că vorbesc în numele poporului, dar slujesc intereselor altcuiva.

Această „societate civilă” şi-a arătat colţii cu ocazia dezbaterilor pe marginea celor patru Coduri noi propuse de Ministerul Justiţiei. Pentru că nu au avut timp să tragă sforile pentru a avea nişte Coduri aşa cum vor ele, aceste asociaţii au trecut la presiuni asupra Guvernului pentru a le retrage din Parlament, sub pretextul necesităţii unor dezbateri publice. În realitate nu este vorba de nici o dezbatere „publică”, ci de nişte acţiuni de culise ale acestor impostori pentru a modela Codurile după viziunea social-politică a străinilor care îi finanţează.

Aceste eforturi ale lor sunt dublate şi de acţiunile din exterior ale Uniunii Europene. Avem de-a face nu doar cu un import dorit de asociaţiile sus-menţionate, ci şi cu un export iniţiat de structuri ale Uniunii Europene, în special de acele comitete şi organizaţii unionale care sunt controlate, mai mult sau mai puţin, de reprezentanţi ai unor asociaţii de orientare similară active la nivel central al Uniunii. ILGA (asociaţia internaţională a sodomiţilor şi lesbienelor) este numai un exemplu; aceasta coordonează acţiunile tuturor asociaţiilor de sodomiţi din ţările membre ale Uniunii.

Avem astfel de-a face cu presiuni interne şi externe pentru remodelarea societăţii româneşti aşa cum o avem astăzi. În numele nediscriminării şi al drepturilor omului, noua societate se prefigurează ca o societate fără repere morale şi valorice; o societate în care ciudăţenia şi bizareria au dreptate în faţa decenţei şi a cumpătării; o societate în care toţi nebunii şi dezaxaţii sunt liberi să se manifeste cum doresc, în numele drepturilor omului iar nimeni nu le poate spune nimic, pentru că i-ar discrimina.

Există ţări în care noua societate umanistă este deja implementată într-o mare măsură. Aceste ţări ne sunt prezentate noua ca modele de urmat, ca ţări avansate, civilizate şi democratice. În comparaţie cu ele, noi, cei care încă avem repere, suntem primitivi şi fundamentalişti. Canada, de exemplu, ţară în care un om este condamnat pentru discriminare pentru că publică într-un ziar un anunţ cu două referinţe din Biblie la adresa homosexualităţii, nu poate decât să ne amintească nouă, românilor, de vremurile Republicii Populare Romîne a lui Gheorghe Gheorghiu Dej, o epocă în care aberantul avea legea de partea lui.

Publicului din România îi vine greu să creadă că asemenea aberaţii, cum ar fi căsătoriile între două persoane de acelaşi sex, ar putea să aibă loc şi în ţara noastră. Dar, oare câţi credeau acum zece ani că vor vedea sodomiţi îmbrăcaţi în femei şi vopsiţi ca nişte paparude defilând prin centrul Capitalei? Mulţi au spus atunci, la momentul dezincriminării homosexualităţii, că lucrurile nu vor ajunge aşa departe.

În Germania lui Adolph Hitler, când evreilor li s-a spus la început că îi paşte exterminarea, foarte mulţi au luat avertismentul în serios. Gândind în limitele bunului simţ şi al moralei LOR, le era greu să-şi închipuie că societatea poate atinge asemenea niveluri de degradare. Foarte puţini au crezut, dar majoritatea nu. Şi au sfârşit în lagărele de exterminare.

Privind la acele ţări care ne sunt date ca exemplu, se poate vedea că agenda de lucru a asociaţiilor anti-valori din România nu a ajuns cu implementarea nici măcar la jumătate. Lipsa de informare şi apatia publicului lasă loc liber acţiunilor acestor organizaţii. Potopul ideologic anti-valori şi anti-creştin va veni peste ei, iar când copiii lor vor veni de la şcoală îndoctrinaţi cu „valorile” homosexualităţii, nu se va mai putea face nimic.

În acest război al valorilor, există şi unele organizaţii pro-valori, de orientare creştină, însă în general acestea sunt orientate mai degrabă spre interior, nu spre exterior. Ele sunt ocupate cu organizarea de conferinţe, seminarii şi alte acţiuni cu caracter închis, la care sunt invitaţi să vorbească ai lor pentru ai lor, fără a încerca în vreun fel influenţarea publicului general şi transmiterea acelor valori în exterior.

Aceste organizaţii trebuie să devină conştiente de acest război şi de faptul că promotorii noii societăţi, o societate satanică, sunt bine organizaţi şi lucrează metodic. Ciorile se aud atunci când au tăcut privighetorile. Vremea acţiunii este ACUM. Lucrurile au ajuns deja foarte departe în rău. Noi, creştinii, avem o obligaţie şi o responsabilitate faţă de copiii noşti şi înaintea lui Dumnezeu.

Bogdan Mateciuc
www.protejarea-familiei.com
Related Posts with Thumbnails