24.9.09

Televiziunea digitala – Spionul RFID din casa ta

Potrivit unui fost angajat IBM toata “graba” legata de trecerea la televiziunea digitala are o latura mai putin cunoscuta.

Binecunoscutele cipuri RFID si cresterea lor ca numar au determinat aceasta trecere care deja s-a petrecut in Statele Unite si care este planuita sa se produca si in Uniunea Europeana pana in 2012.

Fie ca sunt pasive, semi-pasive sau active aceste cipuri emit un semnal unic care poate fi citit de diferite scannere amplasate in diverse locatii.Din cauza cresterii masive a numarului de cipuri ( haine,produse,acte si chiar oameni) a trebuit alocata o frecventa care sa nu fie bruiata de alte semnale care nu servesc scopurile “urmaritorilor”.
Sporirea folosirii acestor “tracking device-uri” a determinat folosirea bandelor UHF si VHF( frecvente intre care unele cipuri opereaza).

Aceste cipuri sunt din ce in ce mai prezente in lume facandu-si aparitia in spitale , haine(link din 2003!!) , animale de casa( ce aberatie) , acte etc. Este de datoria noastra sa ne opunem pentru a pastra ultima farama de libertate ramasa. Toata abureala asta cu siguranta este doar pentru a ne convinge sa acceptam ca niste zombi ceea ce guvernul crede ca e bine pentru noi.

Teroristii sunt ei iar daca noi vom accepta aceste cipuri nu vom avea nicio scuza si sincer ne-am merita soarta pentru ca in momentul in care esti si prost si neinformat nu ai decat sa iti duci viata cu sacii altora in spate ( fara a te abate de la traseu pentru ca vor sti intotdeauna unde esti).

Sursa: http://apologeticum.wordpress.com/

Mihai Tociu a eliberat statuia lui Mihai Viteazul din Bucureşti de agresiunea simbolica a catavencilor!






Un grup organizat de debili mintal, condusi de jurnalistul Doru Buscu si Ministrul Culturii, si-a permis sa profaneze ordinar statuile monumente istorice de la Universitate, si chiar si Lupoaica cu puii, darul Romei catre Bucuresti, din Piata Romana. Ministrul-pleasca al Colegiului Noua Europa Teodor Paleologu si ziaristul de ocazie al Academiei Cacatavencu Doru Buscu, ambii culesi de pe centura intelectualitatii cu pene-n fund, s-au gandit ca e rost de facut figuri si pi shentru, amplasand niste masti de gaze uriase pe figurile impietrite ale lui Gheorghe Lazar, Spiru Haret, Kogălniceanu, C.A. Rosetti, Alexandru Lahovari, si altii, parte a unei campanii ecologice cretine, intitulate "Cu mastile curate" (foto stanga). Cacarisitii merg pe urma unei alte profanari mizere, a monumentului pompierilor, care s-a soldat cu un protest energic si, in final, cu eliminarea unui geamantan Louis Vuitton din capul eroilor, fara sa ia in seama, ca si in situatia precedenta, faptul ca statuile nu le apartin lor, in nici un caz. De data aceasta, trogloditii cu aere de vedete nelegalizate inca din presa si politica, au ales pana si statuia lui Mihai Viteazul, pentru profanare (foto stanga). Lucrare de referinta a sculptorului Albert Ernest Carriere de Belleuse, monumentul de la Universitate este prima statuie ecvestra din Romania amplasata intr-o piata centrala. Monumentul a fost dezvelit la 8 noiembrie 1874 pe locul altarului fostei manastiri Sfantul Sava si este clasat ca importanta A, de interes national, respectiv - monument istoric de valoare naţională şi universală. Din acest punct de vedere autorii profanarii chiar ca au cacarisit-o, pentru ca Asociatia Civic Media, autoare a Campaniei in curs de definitivare "Cu Vocile Curate", i-a pricopsit cu o Plangere Penala, bazata pe Legea Monumentelor Istorice, in care se stipuleaza:

Art. 9 - (1) Monumentele istorice sunt protejate indiferent de regimul lor de proprietate sau de starea lor de conservare.
Art. 10 - (1) Orice intervenţie asupra monumentelor istorice şi asupra imobilelor din zona lor de protecţie, precum şi orice modificare a situaţiei juridice a monumentelor istorice se fac numai în condiţiile stabilite prin prezenta lege.
(2) Desfiinţarea, distrugerea parţială sau totală, profanarea, precum şi degradarea monumentelor istorice sunt interzise şi se sancţionează conform legii.

Orice interventie adusa, asadar, prin aprobarea ministrului debil mintal Teodor Paleologu, data cu manuta lui, este ilegala si va fi pedepsita conform legii.

Pana atunci, ieri seara, Mihai Viteazul si calul lui au fost eliberati rapid din chingile prostiei omenesti.

Rugăciunea Sfântului Siluan Athonitul pentru lume

Doamne, îndreptează-ne, precum o mamă duioasă îşi îndreptează copiii săi mici.
Dă fiecărui suflet să cunoască bucuria mântuirii Tale şi puterea ajutorului Tău.
Dă uşurare sufletelor chinuite ale poporului Tău şi pe noi, pe toţi, ne învaţă prin Duhul Sfânt, să Te cunoaştem pe Tine.
Se chinuieşte sufletul omenesc pe pământ, Doamne, şi nu poate să se întărească cu mintea întru Tine, pentru că nu Te cunoaşte pe Tine, nici bunătatea Ta.
Mintea noastră este întunecată de grijile lumeşti şi nu putem pricepe bunătatea dragostei Tale. Tu ne luminează.
Milostivirii Tale toate îî sunt cu putinţă.
Tu ai spus în Sfânta Evanghelie că morţii vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu şi vor învia. Aşa fă acum: ca sufletele noastre moarte să audă glasul Tău şi să învie, întru bucurie.

Şeful echipei BitDefender, despre paşaportul online, stocarea datelor, supraveghere şi guvernul internetului. Adio, libertate!

Necesitatea unei “poliţii a online-ului”, eliminarea anonimatului şi apariţia unui “guvern al internetului” sunt câteva dintre ideile controversate pe care rusul Eugene Kaspersky, creatorul cunoscutului antivirus care-i poartă numele, le-a propus la Bucureşti, în cadrul unui eveniment organizat de Ziarul Financiar.

L-am rugat să comenteze spusele lui Kaspersky pe Bogdan Dumitru (foto), şeful echipei de IT-işti care a creat antivirusul BitDefender (cel mai cunoscut brand românesc în lume, potrivit revistei “Money Express”).

*

Kaspersky consideră că avem nevoie de legislaţie pe net, pentru a evita atacurile informatice, şi a lansat ideea unui paşaport online, prin care fiecare să se înregistreze şi să tasteze un cod pin ca să intre pe net. Eşti de acord cu o asemenea metodă?
Bogdan Dumitru: E o idee pe care o promovează de ceva vreme. Cu toate că rezolvă o serie de probleme, nu înseamnă că le rezolvă pe toate. Sunt de acord cu metoda, neavând alta mai bună.
Ce ar însemna acel paşaport? Pentru mine, care sunt un profan…
Un device/dispozitiv care să permită accesul la calculator (sau la net) doar dacă dispozitivul este cuplat la calculator şi se introduce pin-ul. Cam ca un card bancar. Cardul e folosit pentru a intra în cont (şi a face diverse operaţii), pe când paşaportul ar fi folosit pentru a intra pe net.

Kaspersky spune că ar trebui să existe un sistem de stocare temporară a activităţii utilizatorilor de internet, datele urmând să fie puse la dispoziţia eventualelor investigaţii. Din câte ştiu, acest lucru se poate face deja. Greşesc?
Depinde de ţară. În China, sigur se face. În România abia acum se pun bazele unui astfel de sistem (centralizat).
Unde se centralizează datele?
:) Nu pot da mai multe informaţii.
Dar centralizatorul e o instituţie a statului?
Într-o ţară democrată, da.
România e democrată?
Aşa se vrea. Ai văzut că s-au dat nişte legi care obligă operatorii de telefonie şi cei de net să stocheze datele timp de 6 luni, parcă.
Operatorii le stochează, iar instituţiile statului le consultă?
Aşa ar trebui să se întâmple. Oricum, e bine că se întâmplă lucrurile astea, pentru că aşa poate reuşim singuri să ne facem curăţenie în propria ţară.

*

Am înţeles. În acest context, eşti de acord cu ideea că “internetul este o utilitate publică, precum electricitatea şi transporturile”?
Da, sunt de acord.
Nu ne duce acest concept prea adânc în zona supravegherii? Mai ales că internetul este perceput încă a fi un spaţiu al libertăţii…
Ba da, se duce. Depinde foarte mult de scopul pentru care sunt folosite datele stocate. Nu stocarea în sine este problema, ci eventuala folosire neadecvată.
La ce fel de “curăţenie” te refereai mai sus?
Suntem renumiţi ca ţară (în sensul rău) pentru activitatea tinerilor din zona Vâlcea, Drăgăşani. Phishing, carding etc… 15 ani de zile, instituţiile nu au făcut mai nimic. Abia de curând (1-2 ani) au început o serie de acţiuni mai de amploare, dar cu ajutorul celor de la FBI…
E nevoie să fim controlaţi toţi pentru a-i prinde pe câţiva? (E aceeaşi discuţie precum cea vizând terorismul aviatic…)
Din păcate, da. Evoluţia societăţii aduce “îngrădiri” ale libertăţii.
Deci, adio libertate pe net…
De ce adio? O să mă pot duce în continuare oriunde, pot face ce vreau. Atâta timp cât totul este legal, nu am de ce să mă tem. Aaa, ok … vorbim de încălcarea normelor morale şi de aici paranoia oamenilor.
„Adio” pentru că, zice tot Kaspersky, “trebuie să oprim anonimatul”… Anonimatul asigura adevărata libertate de mişcare pe net.
Aici nu sunt de acord cu ce spune. Anonimatul, pseudonimul, au adus de-a lungul timpului mari beneficii (opere de artă etc …), care altfel nu se puteau înfăptui. Deci … aşa şi aici. Dar, într-adevăr, pot fi anumite zone unde anonimatul nu mai este o opţiune.
Dar dacă toţi vom avea paşaport online cu cod pin, adio anonimat…
Problema e ceva mai granulară, ca atare sunt multe zone de gri. Faptul că mi se cere pinul să intru pe net nu înseamnă că eu nu pot lăsa un comentariu anonim la tine pe blog.
Ok, însă tot ce faci se ştie, dat fiind că te-ai autentificat la intrare pe net.
Da. Când mă plimb prin Londra, de exemplu, se ştie ce fac (apar pe camere), dar ce contează? E foarte important cum se va implementa o astfel de soluţie, de care se discută de ani de zile, dar care va fi implementată probabil peste 2-3 generaţii.

*

Care ar fi alternativele de implementare?
1) Eu intru pe net cu un DEVICE (nu-i mai zicem paşaport). Acel dispozitiv mă autentifică şi atribuie intrării mele în internet un NUMĂR. Doar un număr şi nimic mai mult. 2) Acel număr este folosit la înregistrarea acţiunilor mele. 3) În concluzie, acţiunile mele de pe net se asociază cu acel număr. 4) Numărul variază (de la zi la zi, să zicem).
Se poate afla uşor al cui e numărul?
Imediat ajungem acolo. Asocierea numărului cu o persoană se poate face doar de o instituţie/organizaţie, care are… o cheie privată. Ca atare, avem aşa: 1) o instituţie care stochează datele; 2) o instituţie care investighează operaţiile necurate pe net. Instituţia asta poate să zică doar atât: numărul X a efectuat operaţii ciudate pe internet. 3) Cu dovezile şi cu numărul se duce la o altă autoritate, care verifică dovezile şi, dacă sunt ok, asociază cu numele. Ca atare, poate cere urmărirea persoanei.
Care sunt instituţiile de la punctul 1 şi care de la punctul 2?
1) Poate fi poliţia sau o ramură a poliţiei. 2) Procuratura? Nu ştiu… O astfel de separare ar opri mult abuzurile şi ar încălca intimitatea doar în cazul în care ai făcut activităţi ilegale.
Nu e o nebunie (birocratică şi informatică) pe care n-o mai controlează nimeni şi care lasă loc tocmai de abuzuri?
Poate deveni, normal. Dar poate fi şi foarte bine pusă la punct. Ţine de implementare.
Acest sistem al fiecărui stat ar fi subordonat “guvernului internetului” de care vorbeşte Kaspersky?
Aş zice că da.
Ultima întrebare: ce crezi că ar face primul ministru, dacă ar exista un asemenea guvern?
:) Ar rafina ce înseamnă infracţiune pe net, legile care vor guverna netul.

„Prietenii” de la VeriChip au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA

Conform articolului VeriChip shares jump after H1N1 patent license win:

Acţiunile VeriChip Corp (CHIP.O) s-au triplat după ce reprezentaţii acesteia au afirmat că firmei i s-a acordat licenţa exclusivă asupra a două patente, ceea ce o va ajuta să creeze sisteme implantabile la om ce vor fi folosite pentru detectarea viruşilor.

Patentele, deţinute de partenerul VeriChip, Receptors LLC, se referă la biosenzori ce pot detecta H1N1 şi alte virusuri cât şi ameninţările biologice cum ar fi Staphylococcus aureus rezistent la meticilină (stafilococ meticilinio-rezistent), se precizează într-o declaraţie VeriChip.

Tehnologia va fi combinată cu dispozitivele implantabile de radio-frecvenţă VeriChip pentru a se realiza astfel sistemele de detectare a viruşilor.

Sistemul de triere va avea mai multe nivele de identificare – primul va identifica agentul ca fiind sau nu un virus, al doilea nivel va clasifica virusul şi va alerta utilizatorul implantului în legătură cu prezenţa unei ameninţări a virusurilor pandemici şi la al treilea nivel va identifica cu precizie agentul patogen, s-a precizat într-un ghid VeriChip publicat pe 7 mai 2009.

Acţiunile VeriChip au crescut cu 186 procente la 3,28 dolari luni după amiază la Nasdaq. Acestea atinseseră o creştere anuală de 3,43 dolari în sesiunea precedentă.”

In caz ca inca nu stiati, detalii despre VeriChip gasiti si la:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

Iata deci, ca nu vom avea doar bratari prin care SISTEMUL sa verifice daca ne-am vaccinat sau nu:

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

ci exista si cipuri care vor cumunica daca suntem infectati sau nu …

Perversa miscare si diabolic de inteligenta, caci multi se asteapta ca pericolul sa vina dintr-o singura directie: actele biometrice. Si multi aloca resurse si energie pe acest front de lupta, in timp de lovitura principala va veni din alta parte. Iata de ce lupta impotriva vaccinarii este atat de importanta. Dar si atat de grea.

Sursa:

http://saccsiv.wordpress.com/

Related Posts with Thumbnails