19.4.11

Protectia Copilului, sesizata de Pro Vita si Alianta Familiilor pentru propaganda homosexuala stradala in care este folosit un bebelus

 
De la : Asociaţia “Alianţa Familiilor din România”
Asociaţia “Pro-Vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi” fil. Bucureşti
Cǎtre: DIRECŢIA GENERALĂ PENTRU PROTECŢIA COPILULUI din
cadrul MINISTERULUI MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE
Dnei ELENA TUDOR, DIRECTOR
Bucureşti, 18 aprilie 2011
Stimate Doamne / Stimaţi Domni,
Asociaţia Alianţa Familiilor din România şi Asociaţia Pro-vita – Filiala Bucureşti sunt organizaţii ale societăţii civile, dedicate protejării şi promovării valorilor familiei şi copilului născut şi nenăscut în România.
Vă solicităm prin prezenta o luare de poziţie urgentă faţă de campania publicitară în care este utilizată imaginea unui copil nou-născut purtând o brăţară pe care scrie “HOMOSEXUAL”, cu menţiunea “Orientarea sexuală nu este o boală, nu este o alegere”.
Campania publicitară constă în panouri stradale tip billboard amplasate în Bucureşti şi alte oraşe mari (Timişoara, Iaşi, Cluj etc). Spre exemplu în Bucureşti se găsesc astfel de panouri pe Calea Moşilor, Bd. Ştefan cel Mare, zona Cişmigiu, Piata Unirii etc.
Considerăm că acest tip de reclamă este mincinoasă, manipulatoare şi produce scandal public. Mai presus de toate, considerăm inacceptabilă folosirea imaginii unui copil nou-născut pentru promovarea homosexualităţii, ştiut find că orientarea sexuală se formează la pubertate ca o consecinţă a educaţiei şi nu este un “dat” natural.
În aşteptarea răspunsului dvs., vă asigurăm de întreaga noastră consideraţie,
Bogdan I Stanciu
Presedinte Asociatia Pro Vita – Filiala Bucuresti
Bogdan Mateiciuc
Director Executiv
Asociatia Alianta Familiilor din Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails