23.9.09

Patapievici despre români...

"Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbra fara schelet, o inima ca un cur, fara sira spinarii." (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.63)

"23 de milioane de omuleti patibulari (buni de spanzurat)" (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag 53)

"Un popor cu substanta tarata. Oriunde te uiti, vezi fete patibulare, ochi mohoriti, maxilare incrincenate, fete urite, guri vulgare, trasaturi rudimentare." (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag. 34) -

"Romanii nu pot alcatui un popor pentru ca valoreaza cit o turma: dupa gramada, la semnul fierului rosu." (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag. 64)

"Romana este o limba in care trebuie sa incetam sa mai vorbim sau... sa o folosim numai pentru injuraturi..." (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.64)

"Toata istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cind i-au lasat romanii pe daci in forma hibrida stramoseasca, ne-au luat in urina slavii: se cheama ca ne-am plamadit din aceasta clisa, daco-romano-slava, ma rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era sa ne inecam, asa temeinic au facut-o. Demnitatea noastra consta in a ridica mereu gura zvintata iar ei reincepeau: ne zvintam gura la Calugareni, ne-o umpleau iar la Razboieni, si asa mai departe, la nesfirsit. Apoi ne-au luat la urina rusii, care timp de un secol si-au incrucisat jetul cu turcii, pe care, in cele din urma, avind o basica a udului mai mare (de, betiile...) i-au dovedit." (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.63)

"Puturosenia abisala a statutului suflet romanesc... spirocheta romaneasca isi urmeaza cursul pina la eruptia tertiara, subreptice, tropaind vesel intr-un trup inconsient, pina ce mintea va fi in sfirsit scobita: inima devine piftie iar creierul un amestec apos." (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag 49)

"Cu o educatie pur romaneasca nu poti face nimic." (Din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.56)
www.george-damian.ro

Un comentariu:

  1. Anonim9/23/2009

    Horia R.Patapievici este un Tradator al Neamului Românesc. Trebuie biciuit in piata publica si deportat, pentru totdeauna, în Siberia.
    Nu avem nevoie de lichele ca el. Creierul lui este bolnav si pervers.
    MARS, AFARA DIN ROMÂNIA, TOV.Patapievici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails