27.2.10

Petitie Europeana Pentru o Duminica Fara Lucru

Grupul conservator EPP din Parlamentul European a demarat o initiativa pentru declararea Duminicii ca zi de odihna in toata Uniunea Europeana. Pentru asta insa, si in conformitate cu Tratatul de la Lisabona, e nevoie de 1 milion de semnaturi din toate tarile membre ale Uniunii Europene.
Am fost solicitati sa promovam aceasta initiativa in Romania si o facem – cu multa placere. Este o initiativa buna, profamilie. Copiii si sotii au nevoie de o zi libera pentru a fi impreuna si au dreptul la a nu fi fortati sa lucreze Duminica. Copiii au dreptul sa petreaca o zi pe saptamina cu ambii parinti iar parintii la fel. Deasemenea multi dintre noi folosesc Duminica ca zi de inchinare alocata bisericii cu intreaga familie. Din nefericire presiunile din afara, de cele mai multe ori nejustificate, ne forteaza uneori sa compromitem aceasta valoare crestina si traditionala. Initiativa cauta sa rectifice aceasta problema. Protejarea Duminicii ca zi de odihna si de inchinare e un aspect important al identitatii noastre romane, crestine, si europene. Va rugam semnati petitia si dati-o mai departe.

Linkul petitiei e aici http://www.free-sunday.eu/en.

Textul e in engleza. Va atentionam, pentru a evita confuzia, ca in rubrica “mail” trebuie inserata adresa electronica.
Va multumim
Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro

Un comentariu:

  1. Anonim3/02/2010

    Ziua sfintita si binecuvantata si pusa deoparte pentru odihna umanitatii de catre Insusi Dumnezeu este ziua a saptea a saptamanii (sambata) si nu duminica (ziua intai) – v. Geneza 2.3 (pe cand nu existau inca evreii).
    Cineva, din umbra, in numele democratiei, cu sprijinul unei opinii publice dezinformate si al Parlamentului European, incearca sa sfideze Decalogul, Legea lui Dumnezeu.
    Despre legiferarea faradelegii, schimbarea prin lege omeneasca a Decalogului lui Dumnezeu s-a profetizat inca de acum cca. 100 de ani http://www.intercer.net/egw/index.php/GC/574/ : capitolul “Conflictul care se apropie”.
    Lucrarea in intregime este la http://www.intercer.net/egw/index.php/GC/+“tragedia+veacurilor”&cd=10&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
    Trebuie sa fim atenti pe cine sprijinim prin votul care ni se cere, chiar daca, in aparenta, este pentru un scop benefic;sa nu ne pomenim ca votam impotriva lui Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails