13.3.10

Cum şi-a propus Realitatea TV să jignească creştinii în postul Paştelui. Apelul lui Roncea: BOICOTAŢI TOTAL TRUSTUL REALITATEA-CAŢAVENCU!

Realitatea-Catavencu-KGB tine sa ne demonstreze cine sunt adevaratii stapani ai canalului, dupa ce deja revistuta lor ne obisnuise cu cele mai infame atacuri anti-crestine si anti-romanesti. In plin post al Pastelui, in cautare de scandal, trustul condus in acte de puscariabilul Sorin Ovidiu Vintu ne prezinta “conspiratii celebre”: “Mitul existentei istorice a lui Isus” (cu un “I”). Canalul in cauza, care, dupa ce l-a pierdut pe tovaraselul ateu Mircea Toma, il ridica pe ecrane pe un alt animalut din aceeasi specie subdezvoltata, Remus Cernea, publica pe site un articol cu titlul de mai sus, nesemnat, deci asumat de intreaga cosmelie “Realitatea.net”, care se incheie in felul urmator:

“Mitul lui Hristos nu are însă suport în cercurile academice din lume, în rândurile cărturarilor biblici şi a istoricilor clasici. Nu este luată în considerare şi este văzută la pseudo-ştiinţă, fiind comparată cu alte teorii considerate ridicole care au apărut de curând: Pământul este totuşi plat, negarea Holocaustului şi falsa aselenizare.”

Nu este nimic de comentat. Dupa ce au vazut ca scad dramatic, pe toate planurile, din cauza lipsei credibilitatii, si au incercat sa se revigoreze printr-o infuzie cu femei si stiri desucheate bazate pe cuvantul cheie “sex”, sclavii lui Vintu si-au propus scandal, ceea ce creeaza atentie, ceea ce aduce accesari. Sa nu le dam satisfactie. Raspunsul nostru trebuie sa fie unul singur: Nu mai accesati niciodata Realitatea.net, nu mai vizionati niciodata postul Realitatea TV, stingeti televizorul si boicotati toate produsele minciunii din Trustul Realitatea-Catavencu-KGB.

Basarabie, atentie ca tu urmezi la rand. Frati basarabeni, procedati intocmai!

Sursa:

http://www.roncea.ro

Un comentariu:

  1. Buna ziua,
    Blogul Tribuna Basarabiei s-a mutat la noua adresa http://www.tribuna-basarabiei.ro Va rog, în limita timpului Dvs. sa faceți aceasta modificare pe site-ul dvs la blogroll sau la linkuri și, de asemenea, în cazul în care nu va regăsiți printre legăturile mele din secțiunea "Bloguri unite" sa-mi atrageți atenția. Va mulțumesc mult!

    www.Tribuna-Basarabiei.ro

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails