12.5.10

Banii de pamperşi ajung la homosexuali? Majoritatea românilor se opune paradei exhibiţioniste a homosexualilor. Alianţa Familiilor protestează.


Ca replica la marsul homosexualilor din 22 mai, cu o zi inainte, Alianta Familiilor din Romania organizeaza un mars pentru normalitate si familie.

Marsul pentru normalitate, pentru valorile familiei, va avea ca punct de plecare biserica Kretzulescu, la ora 17:30, transmite Ziare.com. Prin acest mars AFR doreste sa reafirme valorile familiei si sa transmita un mesaj politicienilor, in contextul procesului actual de revizuire a Constitutiei.

Reprezentantii AFR mai spun ca pe 22 mai masuri similare vor fi organizate si in alte orase din tara, la care sunt invitati sa participe toti cei care cred in familia naturala, formata dintr-un barbat si o femeie.

Marsul homosexualilor, lesbienelor, pedofililor si zoofililor, cel fata de care protesteaza AFR, organizat anual de asociatia Accept, va avea loc o zi mai tarziu, pe 22 mai.

Anul trecut pe 22 mai, cu 24 de ore inaintea marsului diversitatii, a fost organizat Marsul pentru Familie, la care au participat 300 de persoane, printre care si preoti. Manifestatia a fost organizata de Asociatia Provita pentru promovarea valorilor familiale, impotriva propagandei homosexualitatii si a incurajarii avorturilor.

Potrivit unui sondaj Gallup Organization Romania, realizat in iunie-iulie 2008 la cererea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, homosexualitatea este privita ca fiind un lucru rau de 68% dintre romani.

Acelasi sondaj arata ca 56 % dintre romani sunt de parere ca homosexualilor ar trebui sa li se interzica organizarea de evenimente publice, iar 36% nu doresc ca acestia sa mai apara in emisiuni de televiziune.

La Chisinau, primarul Dorin Chirtoaca si autoritatile orasului le-au interzis homosexualilor sa-si expuna fundurile prin centrul celei de-a doua capitale romanesti. Ce parerea are primarul Sorin Opresscu? Acum, ca se taie banii de pampersi, ce facem cu ei, ii dam homosexualilor si jandarmilor lor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails