3.6.10

România, sat fără câini! Ungurii împotriva României - Partidul Civic Maghiar organizează vineri, 4 iunie, o comemorare a "Dictatului de la Trianon"!

Partidul Civic Maghiar, filiala Covasna, a anuntat prin vocea consilierului local Gazda Zoltan ca va organiza, in Sfantu Gheorghe, in data de 4 iunie 2010 o actiune de comemorare a Tratatului de la Trianon, semnat la data de 4 iunie 1920 la Versailles, tratat care a marcat sfarsitul Imperiului Austro-Ungar.
Vineri, clopotele bisericilor maghiare din Sfantu Gheorghe vor bate la unison timp de zece minute dupa care se vor rosti discursuri despre "Dictatul de la Trianon" si viitorul natiunii maghiare. Zoltan a confirmat faptul ca la manifestari au fost invitati si membrii UDMR dar si cei ai organizatiilor extremiste si paramilitare maghiare, ca Miscarea Tinerilor din cele 64 de Comitate (HVIM) si Asociatia Tinerilor Maghiari din Ardeal (EMI).

Update: http://www.amosnews.ro/Bogdan_Diaconu_Anuntam_SRI_ca_la_Sfantu_Gheorghe_se_deplange_public_si_oficial_revenirea_Transilvaniei_la_Romania_-29-43240

Sursa:

http://tanasadan.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails