27.1.11

Cardul de sanatate cu cip – O noua dezbatere publica

Ministerul Sănătăţii organizează

luni, 31 ianuarie 2011, orele 11.00

la Institutului Naţional de Sănătate Publică, sala Amfiteatru, str.dr.Leonte, nr.1-3, sector 5, Bucureşti

DEZBATERE PUBLICĂ

având ca temă proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea

cardului electronic de sănătate

din Legea nr. 95/2006

Rog pe toţi cei ce cred că au un cuvânt de spus (medici, avocaţi, oameni de conştiinţă) să mergă la această dezbatere publică şi să ceară o alternativă la cardul de sănătate cu cip.

Ca urmare a adresei facute catre Ministerul Sanatatii (la adresa propuneri@ms.ro) in care solicitam o alternativa la cardul electronic de sanatate am primit acest raspuns:
“În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Sănătăţii organizează, luni, 31 ianuarie 2011, orele 11.00 la sediul Institutului Naţional de Sănătate Publică, sala Amfiteatru, str.dr. Leonte, nr.1-3, sector 5, Bucureşti, o dezbatere publică având ca temă proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea normelor metodologice de aplicarea prevederilor referitoare la cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din titlul IX Cardul european şi cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoana de contact: dr. Mihaela Oancea – telefon: 021.3072.639.

Menţionăm că proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Legislaţie – Transparenţă decizională.”

Adică HG norme card 11 ian 2011.

Sursa: http://bucovinaprofunda.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails