14.1.11

Mitropolitul Bartolomeu Anania, transportat in stare grava la un spital din Viena. Sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa-l ajute sa treaca cu bine si peste aceasta incercare

Mitropolitul Clujului, Bartolomeu Anania, va fi transportat, vineri seara, la un spital din Viena, din cauza unor grave probleme de sanatate.
Bartolomeu Anania, Mitropolit al Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, arhiepiscop al Vadului, Feleacului si Clujului se afla internat intr-un spital din Cluj, iar medicii au recomandat transferul sau intr-o clinica din Austria, pentru ca starea sa de sanatate s-a agravat.

Transferul va fi facut, vineri seara, cu un avion medical, unde Inalt Prea Sfintitul Bartolomeu, care are 87 de ani, va fi supus unui examen cardiologic.

Anania se afla internat, de mai multe zile, la o clinica din Cluj-Napoca, din cauza unor afectiuni pulmonare, provocate de o raceala.

IPS Bartolomeu, internat in spital din cauza unei raceli

Mitropolitul se imbolnavise usor in toamna anului trecut, dupa o vizita la Iasi, el fiind, de altfel, putin racit si in luna decembrie, cand a rostit mesajul de Craciun, in prezenta ziaristilor.

IPS Bartolomeu va implini 88 de ani in data de 18 martie.

Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails