9.10.11

Dan Puric se sacrifică, din nou, "pentru ţară". Mimează "Don Quijote-Made in Romania", pentru delegaţii la Adunarea Parlamentară a NATO

Delegaţii la Adunarea Parlamentară a NATO vor beneficia, duminică, de o recepţie la Opera Naţională Bucureşti, unde va fi pus în scenă spectacolul “Don Quijote-Made in Romania” în care va juca actorul Dan Puric, potrivit organizatorilor spectacolului.
  În plus, secretarul general al Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu, a arătat că la această recepţie, organizată de Senat, au fost invitaţi şi membrii Biroului permanent şi liderii de grup, împreună cu anumite personalităţi.
Sâmbătă vor fi organizate de Camera Deputaţilor două dineuri, unul pentru şefii delegaţiilor de la Adunarea Parlamentară NATO şi unul pentru secretarii delegaţiilor.
Însoţitorii delegaţilor la Adunarea Parlamentară a NATO vor avea un program special la Sinaia şi Bucureşti, de organizarea căruia se va ocupa Senatul.
“Don Quijote – Made in Romania” este unul dintre cele mai cunoscute spectacole realizate de Dan Puric, care s-au jucat nu doar pe scenele naţionale, ci şi pe cele internaţionale. În spectacolul lui Dan Puric, lupta celebrului personaj al lui Cervantes cu morile de vânt îi poartă pe spectatori prin ritmuri diferite, de la step, la arte marţiale sau dansuri populare româneşti.
Adunarea Parlamentară a NATO va avea loc în perioada 7-10 octombrie, la Palatul Parlamentului, iar la acest eveniment sunt aşteptaţi peste 400 de delegaţi şi câteva sute de jurnalişti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails