2.11.11

VIDEO. O zi la copiii de la Valea Parului. Contribuie pentru hrana copiilor de la Valea Părului!


Contribuie pentru hrana copiilor de la Valea Părului!

Salut!
La Valea Părului, copiii s-au integrat bine la școli, iar problema dotărilor pare ușor-ușor să se rezolve: lemnele pentru întreaga iarnă au fost achitate, lada frigorifică și aragazul vor fi cumpărate în câteva zile, prin bunăvoința unor oameni de omenie. Am rămas în urmă cu cel puțin o sobă (suntem în tratative cu un meșter local) dar sperăm să fie și aceasta gata cât de curând, pentru că a venit vremea rece!
De acum înainte, până la primăvară, cea mai acută problemă rămâne hrana copiilor și a mamelor.
Chiar astăzi am semnat un contract cu firma Cheque Dejeuner pentru emiterea unor tichete cadou destinate specific achiziției de produse alimentare. Tichetele vor fi remise familiilor de la Valea Părului și acestea vor putea face cumpărăturile necesare, local sau de la Alexandria, cel mai apropiat oraș.
Evident, pentru aceste tichete Asociația noastră este cea care trebuie să plătească. Vă propunem să participați la acest efort făcând o donație, indiferent cât de mică, periodic, dacă e posibil lunar.
Modalități de a dona și explicații găsiți aici, dacă sunteți persoană fizică, sau aici, dacă sunteți persoană juridică.
Nici un efort nu este prea mărunt! Nu vă simțiți stânjeniți dacă vi se pare că dispuneți doar de o sumă foarte mică. Fiecare leu este important!
Desigur că poți contribui și direct cu produse alimentare, în special din cele greu perisabile (congelate – carne, pește, legume; zahăr, ulei, făină, conserve). Pentru asta te rugăm să ne contactezi.
Mulțumim!

Pro Vita Bucuresti – Valea Parului Ro
Fotografii cu copiii de la Valea Parului: aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails