8.12.11

SUA declară “război global împotriva homofobiei”. Barack Obama a adoptat realizarea strategiei de promovare a intereselor comunității LGBT din întreaga lume.

SUA au decis să lupte activ împotriva discriminării a reprezentanților minorităților sexuale în întreaga lume. Ambasadelor SUA din întreaga lume au fost expediate directive, prin care se recomandă “să reacționeze spontan” la toate cazurile de încălcare a drepturilor gay-lor, lesbienilor și bisexualilor. SUA a creat și un fond de ajutorare în acest scop.
Despre acest lucru a vorbit Secretarul de Stat SUA Hillary Clinton în cadrul unui discurs la Geneva. Potrivit ei, dacă Declarația Universală a Drepturilor Omului adoptată în 1948 a permis dezrădăcinarea discriminarea pe criteriu de rasă și sex, acum a venit timpul dezrădăcinării discriminării pe criterii de orientare sexuală.
Secretarul de stat afirmă că președintele Barack Obama a adoptat realizarea strategiei de promovare a intereselor comunității LGBT din întreaga lume. Directive care țin de această dispoziție au fost expediate tuturor reprezentanțelor diplomatice din lume.
“Președintele a cerut ca toate agențiile guvernamentale să combată activ orice persecutare juridică a reprezentanților comunității LGBT și să reacționeze și dur la toate cazurile de discriminare. Sunt bucuroasă că am reușit să înființăm “Fondul pentru Egalitatea Mondială”, care va susține organizațiile nonguvernamentale”, a declarat Clinton.
Deocamdată, fundația are la dispoziție doar trei milioane de dolari. Dar, potrivit Secretarului de Stat, SUA speră că și alte state vor susține această inițiativă. În ce privește măsuri de reprimare, oficialii de la Washington nu au precizat ce sancțiuni vor fi aplicate împotriva statelor care nu respectă drepturile homosexualilor. Un șir de instituții media internaționale presupun că va fi vorba de reducerea finanțării a țărilor care refuză să promovezi interesele gay-lor.

Sursa: Anti Media

Un comentariu:

  1. „Să ştiţi că toate imperiile au căzut când au lovit maternitatea şi au atacat familia!…” Un dialog neconvenţional dar plin de sinceritate, realism, adevăr şi mult discernământ cu Părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului…
    Publicat în 20 august 2011


    http://www.ziarulnatiunea.ro/2011/08/20/%E2%80%9Esa-stiti-ca-toate-imperiile-au-cazut-cand-au-lovit-maternitatea-si-au-atacat-familia-%E2%80%9D-un-dialog-neconventional-dar-plin-de-sinceritate-realism-adevar-si-mult-discernamant-cu-pa/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails