10.5.12

„Părintele Arsenie Boca – o viaţă închinată schimbării vieţii noastre”. Lansare Făgăraş - 10 mai

Editura Agaton vă invită joi, 10 mai 2012, ora 19.30, în sala mică a Casei de Cultură din Făgăraş, la lansarea volumului „Părintele Arsenie Boca – o viaţă închinată schimbării vieţii noastre”.
Volumul de peste 400 de pagini conţine o sinteză complexă despre viaţa Părintelui Arsenie Boca, diferitele aspecte ale personalităţii sale, îndrumările de viaţă pe care le dădea celor care îl căutau, dar şi felul în care Părintele lucrează şi astăzi prin mărturiile celor care l-au cunoscut, prin scrierile sale şi prin pelerinajele de la mormântul său aflat la Prislop.

<< Întâlnirea cu scrierile Părintelui Arsenie îţi luminează mintea şi-ţi odihneşte sufletul. În ortodoxie, când te luminezi, nu-ţi descoperi „Eul superior”, ci îţi vezi păcatele; nu eşti la sfârşitul drumului, ci la începutul lui. Îţi dezgropi apoi talanţii (îngropaţi în păcate), încerci să-i înmulţeşti şi astfel viaţa ţi se schimbă. „O viaţă închinată schimbării vieţii noastre” – aşa descrie un părinte viaţa Părintelui Arsenie. Întâlnirea cu Părintele Arsenie era ca o întâlnire cu viaţa viitoare, cu „cealaltă parte a vieţii noastre”, pe care oamenii o doreau mai bună. Şi la fel este, astăzi, întâlnirea cu scrierile, cu mărturiile şi cu mormântul său.>> (Ioan Cişmileanu)

Participă: Pr. protopop Marcel Dobrea, Natalia Corlean – cea care s-a îngrijit de apariţia acestei cărţi, Ioan Cişmileanu – editorul cărţilor de mărturii despre Părintele Arsenie Boca apărute la Editura Agaton, Prof. Maria Gabor, Bogdan Juncu, Alexandru-Mihail Niţă (Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus).

Editura Agaton a Asociaţiei pentru Isihasm din Făgăraş a devenit cunoscută pe plan naţional mai ales prin publicarea a patru volume de mărturii despre efectul sfinţitor şi marea bucurie pe care Părintele Arsenie Boca le-a revărsat în Ţara Făgăraşului şi în toată România.
Detalii volum: 416 pagini + 16 pagini color; 23,5×16,5 cm; preţ: 35 lei – ediţia broşată; 40 lei – ediţia cartonată)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails