16.1.13

Remus Cernea a ajuns "duhovnicul" lui Victor Ponta!

Sa va rusine Dle Prim Ministru Victor Ponta, pentru promovarea in Guvern si Parlament  a lui Remus Cernea, un specimen  a carui coloana vertebrala a moralitatii e la fel de indoita precum a maimutei din care el zice ca se trage! Ce exemplu ati oferit tineretului Romaniei, promovand un individ ce nu a fost in stare sa-si finalizeze studiile superioare; un individ ce a stat paduche social pe spinarea parintilor pana l-ati angajat dvs direct in Guvern; un individ ce lupta  pentru subminarea educatiei morale si a sanatatii mintale a copiilor nostrii, prin alungarea religiei si a icoanelor din scoli si cerand  sa li se spuna romanilor ca ei sunt doar o specie de maimuta ce ar trai minunat daca ar fi conceputi si  crescuti de doi parinti de acelasi sex;  un individ ce lupta impotriva  constructiei de biserici dar promoveaza  mentinerea magazinelor de vise  si legalizarea consumului de droguri usoare; un individ ce lupta sa acopere strigatul disperat al romanilor din HAR-COV sau sa condamne public pe cei care iau atitudine in fata sovinismului, dar care defileaza langa extremismul maghiar, cerand si luptand pentru autonomia lor pe criterii entice; un individ ce respinge jurmantul  pe Biblie in Parlament,  dar lupta pentru legalizarea jurmantului de sodomie si  a casatoriei intre persone de acelasi sex etc.

Dupa exorcizarea din Partidul VERDE, a grupului de pucisti formati din Remus Cernea, Claudiu Craciun si Cezar Maroti, prin convingerea verzilor ca acesti indivizi adusi si cocotati in ierarhia PV de secretarul general Silviu Dumitru, nu aveau nici o tangenta cu ecologia, ba mai mult chiar, activitatile si contactele lor coincideau suspect de mult doar cu intereseul revizionismului maghiar din Romania, acestia au reaparut public prin fantomaticul partid Miscarea Verzilor Democrati Agrarieni   - MVDA.

Si cum visau ei disperati la afirmarea politica, nemultumirile romanilor fata de regimul Basescu, le-au venit exact ca o manusa, aciunindu-se astfel printre manifestantii din Piata Universitatii. Astfel a ajuns Remus Cernea in admiratia lui Victor Ponta, iar Claudiu Craciun asa zisa voce a tineretului din strada, sa manipuleze cu un discurs in Parlamentul European!

In totata aceasta perioada insa Claudiu Craciun, nu era o voce neutra a tinerilor si nemultumitilor din strada, ci era Co-Presedintele partidului politic MVDA, lucru care se tinea ascuns de presa!
Si uite asa prin manipulari, minciuni si cu  admiratia lui Victor Ponta, MVDA si Remus Cernea intra in alianta USL, ajunge sa fie consilierul primului ministru si apoi sa intre in Parlament pe lista USL!

Dle Prim Ministru Victor Ponta care au fost criteriile pentru care dvs ati ajuns sa luati consilier personal in Guvernul Romaniei un individ ca Remus Cernea, ce nu a fost in stare sa-si finalizeze nici macar studiile universitare? Oare nu va este rusine fata de sutele de romani ce au studii finalizate in cele mai celebre univarsitati din lume , sau fata de olimpicii si sefii de promotii din scoliile romanesti? Ce exemplu dati dvs cu astfel de angajari? Trambitati politic ca vreti intorcerea  creierelor romanesti acasa, dar angajati nulitati sociale, pe bani publici!

Dle Prim Ministru Victor Ponta , ce studii, ce experiente, ce calificari in domeniul mediului ati gasit la Remus Cernea cand l-ati luat consilier personal? Daca politica de mediu a Guvernului Ponta a ajuns sa fie facuta cu expertiza ecologica a lui Remus Cernea, e vai si amar de tara nostra! Oare nu va e rusine fata de specialistii cu calificari si experienta reala in problemele de mediu din facultatile de profil sau chiar si de prin USL?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails