24.2.09

Părintele Arsenie Papacioc se pronunţă împotriva cipurilor biometrice. Nu acceptaţi sub niciun chip!


Cu doar trei zile inainte de sedinta Sfantului Sinod din 25-26 Februarie 2009, la care se va discuta si despre situatia introducerii in Romania a actelor cu cip biometric, fara consultarea Bisericii si a poporului majoritar ortodox, unul dintre cei mai aprigi luptatori anticomunisti si mari Duhovnici ai Ortodoxiei Romane, Parintele Arsenie Papacioc, se pronunta categoric impotriva insemnarii electronice. "Nu trebuie acceptat cu nici un chip", afirma Parintele Arsenie exprimandu-si si solidaritatea cu Parintele Justin Parvu si Chemarea sa la mucenicie avertizand totodata asupra strategiilor care trebuie adoptate impotriva fiarei. Sfintia Sa Arsenie Papacioc mai spune ca simte ca tara noastra "va avea un mare rol in istoria pamantului asta" chiar daca a venit un moment de "mare primejdie". Sau poate tocmai de aceea. Parintele Arsenie mai cere sa nu ne mai pierdem vremea cu vorbele si incheie: "La lupta, muncitori!"

2 comentarii:

 1. Anonim2/25/2009

  de ce nu se dezbate in Sinod problema coruptiei in biserica, felul in care iti cumperi parohie in bucuresti si in marile orase, numarul de oameni care mai merg la biserica, prezenta BOR alaturi de romanii din afara tarii etc.?

  cui foloseste dezbaterea inapoiata despre niste pasapoarte introduse in alte 100 de tari (inclusiv rusia si sua) sau despre niste cip-uri care oricum sunt prezente si in cartelele ratb, pe cardurile bancare sau in telefoanele mobile?!?

  RăspundețiȘtergere
 2. Anonim2/25/2009

  Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails