24.2.11

Marius Ghilezan: Procuratura urmeaza sa descinda la Manastirea Petru Voda

Cine poate judeca tinereţea legionară a părintelui Justin Pârvu?
 
Aud că în viesparul cotidian, Hotnews, Adevărul şi o necunoscută asociaţie de combatere a antisemitismului  au sărit ca picurate cu ceară în urma postării pe youtube a corului măicuţelor de la Mănăstirea Petru Vodă, care şi-a permis, fără ucaz de la “preacuvioasele” instituţii, să-i cânte neobositului părinte Justin Pârvu: “Sfântă tinereţe legionară”, la împlinirea venerabilei vârste de 92 de ani. Ceea ce nu e interzis e permis, nu? Ştiţi vreo lege care să aresteze internetul, în vreo ţară democratică?, scrie Marius Ghilezan pe Bookiseala. Si adauga pe blogul sau:

Într-un scenariu demn de Sven Hassel, procurorii români, sesizaţi de un ONG Neica Nimeni, s-au conformat şi au deschis dosar penal Măicuţelor care au cântat venerabilului Justin Pârvu, la 90 de ani, “Sfântă tinereţe legionară…”, pe versurile martirului Radu Gyr. Cică “Legea 107/2006 interzice răspândirea, deţinerea în vederea răspândirii sau utilizarea în public a simbolurilor fasciste, rasiste sau xenofobe, fapte pentru care este prevăzută o pedeapsă cuprinsă între 3 luni şi 3 ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi.
Potrivit aceleiaşi legi, prin simboluri fasciste, rasiste sau xenofobe se înţeleg nu doar drapelele, emblemele, insignele, ci şi “sloganurile, formulele de salut, precum şi orice alte asemenea însemne, care promovează ideile, concepţiile sau doctrinele fasciste”.

Aşadar urmează zile de coşmar. Televiziunile vor fi pregătite să ia, alături de magistraţi, cu asalt cuibul legionar din munţi. Vor fi scoase elicopterele din dotare, tunurile de apă, cavaleria de jandarmi, armele grele pentru a le duce pe maici în robia legii.
De tot râsul.

Procurorul care instrumentează dosarul Mănăstirea Petru Vodă trebuie să găsească argumente juridice care să probeze în faţa instanţei că Radu Gyr a scris sloganuri fasciste şi că Mişcarea lui Zelea Codreanu a fost o mişcare fascistă.

Procesul de la Nurnberg nu a dat nicio rezoluţie de condamnare a acestui partid şi nici reprezentanţii săi nu au fost urmăriţi pentru crime împotriva umanităţii. Atunci cine este în măsură să dea verdicte? Ce instanţă a stabilit criminalitatea unui partid care nici nu mai exista la începutul celui de-al doilea război mondial?

Cunoscutul sionist Lowenthal a afirmat despre Garda de Fier, la procesul Eichman, în 1961 : „Antisemitismul Gărzii de Fier nu era de natură rasistă ca la nazişti, ci de invidie faţă de starea economică a populaţiei evreieşti din România”.

Marius Ghilezan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails