8.7.11

Prin acceptarea sistemului biometric ne pierdem vrednicia de fii ai Imparatiei!

"Cine are urechi sa auda ceea ce zice Duhul bisericilor: Biruitorului ii voi da din mana cea ascunsa; si-i voi da lui o pietricica alba, si pe pietricica scris un nume nou, pe care nimeni nu-l stie, decat numai primitorul" (Apocalipsa 2, 17).

In talcuirile Sf. Andrei al Cezareei Capadociei, acesta il citeaza  in legatura cu acest stih pe cuviosul Averchie Tausev:

"Zicerea metaforica "pietricica alba" isi are inceputul  intr-un obicei din vechime, potrivit caruia castigatorii de la jocurile si intrecerile obstesti primeau tablete albe de piatra, pe care aveau sa le arate mai tarziu, pentru a-si primi rasplata cuvenita.
In gandirea vazatorului de taine Ioan, piatra alba inchipuia curatia si nevinovatia Crestinilor, pentru care isi primeau rasplata in veacul viitor.
Iar a da nume noilor membri ai unei imparatii era o insusire a imparatilor si stapinilor. La fel, Imparatul ceresc va da nume noi tuturor fiilor alesi ai imparatiei Sale, nume care vor arata  insusirile lor launtrice, vrednicia si slujirea lor din preaslavita imparatie.  Dar - " fiindca nimeni nu stie cele ale omului in afara de duhul omului, care este in el " ( I Corinteni 2,11) - la fel si noul nume dat omului de atot-stiutorul Stapan va fi cunoscut doar de cel care primeste acel nume ( vezi Isaia 62,2)".

Si acum sa ne gandim: Din ceea ce ne invata Biserica, Antihrist  vrea sa ia locul lui Hristos in mintea omului, imitandu-l pe Hristos, folosind viclenia si minciuna,  fiind si stiutor al Sfintelor Scripturi. Din talcuirea de mai sus se vede ca Satana, prin slujitorii lui, va cauta sa ne insele si, ca imparat al intunericului, sa ne dea nume pe piatra necurata (buletinul electronic), nume care va arata insusirile noastre launtrice, vrednicia si cui slujim noi, folosind biometria. Iar la Judecata, cu ce pietricica ne vom infatisa ca sa ne luam rasplata?

Ca profesor de matematica crestin, inchei afirmand ca  buletinul electronic si biometria sunt unelte ale Satanei, prin care ne pierdem vrednicia de fii ai Imparatiei.

- trimis de colaboratorul nostru Dan Fagaraseanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails