2.9.13

Alexandru Costache (membru al Fundatiei Ion Gavrila Ogoranu), unul dintre organizatorii protestului brasovenilor impotriva proiectului companiei Gold Corporation de la Rosia Montana, avertizeaza: Nu-i lasati pe sorosisti sa monopolizeze manifestarile din Piata Universitatii. Cui slujim? Nu putem fi solidari cu organizatiile care militeaza pentru distrugerea familiei, fie prin anti-crestinism, fie prin manipularea homosexualilor, doar pentru ca mimeaza compasiune pentru mediu. Nu te poti face frate cu satana, fiindca nu stii daca mai ajungi la capatul podului, experienta lor de manifestare o intrece pe a noastra.


Nu-i lăsați pe soroșiști să monopolizeze manifestările din Piața Universității, ei urmăresc un cod diversionist al protestelor internaționale, nu acționează spontan. Luați cu voi însemne identitare românești. Nu-i lăsați să provoace violențe. S-a intonat imul național? S-a făcut măcar vreo cruce? În numele a ce protestăm? Cui slujim? Nu putem fi solidari cu organizațiile care militează pentru distrugerea familiei, fie prin anti-creștinism, fie prin manipularea homosexualilor, doar pentru că mimează compasiune pentru mediu. Nu te poți face frate cu satana, fiindcă nu știi dacă mai ajungi la capatul podului, experiența lor de manifestare o întrece pe a noastră. De la Roșia Montană nu poate începe nicio revoluție, fiindcă, momentan, nu există nicio alternativă politică. O revoluție ar aduce doar anarhism și cine știe ce altceva. La Roșia Montană trebuie sa continue rezistența în coordonatele identității naționale, care nu aparțin niciunei idelogii, nu sunt împurmuturi sufletești, sunt respirația noastră zilnică. Vin modelele stângiște internaționale să ne învețe cum să rezistăm, când noi facem asta de 2000 de ani? Protestați cu toată energia împotriva proiectului de lege, dar nu fiți masă de manevră.

Un comentariu la postarea lui Alexandru Costache:

La Roșia Montană trebuie sa continue rezistența în coordonatele identității naționale! Am incercat aseara sa zicem impreuna,spre sfarsit,o rugaciune(Tatal Nostru) si nu s-a vrut,tocmai de acesti baieti de stanga,anarhisti si atei.

Alt mesaj al lui Alexandru Costache (din 28 august): Pentru că dezavuăm deturnările și agenții manipulatori. Pentru ca nu vom fi instrumentele naive ale unor cauze antinaționale.

Vom duce lupta pentru salvarea Roșiei Montane în cadrul tiparelor românești de rezistență, sincer și necondiționat, doar sub brațele crucii, doar sub faldurile drapelului tricolor, fără ecologism gregar și susceptibil de mesaj neomarxist, fără deturnări partinice, fără anarhism și promiscuitate, fără dupliciate și patetism oratoric.

La Roșia Montană nu începe revoluția, la Roșia Montană continuă rezistența națională!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails