14.10.11

Ce caută şeful „ocultei mondiale“ la Bucureşti?


Preşedintele grupului Bilderberg şi în acelaşi timp unul dintre cei mai influenţi oameni din lume se află astăzi la Bucureşti, la invitaţia Guvernatorului Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu. Grupul sau clubul Bilderberg este considerat a fi cea mai puternică structură informală din lume şi reuneşte oameni extrem de influenţi în special din Europa Occidentală şi SUA - politicieni, bancheri, industriaşi. Astăzi, oficial, Vicontele Etienne Davignon va ţine la sediul BNR o conferinţă cu titlul „Uniunea Europeană după criza datoriilor suverane“.

Membrii Clubului Bilderberg, afirmă COTIDIANUL, ţin anual întruniri cu uşile închise, la care accesul este permis doar pe bază de invitaţie specială şi unde se discută probleme de anvergură mondială, în particular cum să fie susţinute interesele Occidentului. Se spune că atunci când membrii Bilderberg ajung la consens în privinţa unei acţiuni, aceasta este îndeplinită prin angrenarea instrumentelor de care dispun multinanţionalele, băncile sau structurile politice ai căror exponenţi fac parte din Club. De pildă, anunţă LIBERTATEA, Vicontele Davignon susţine că grupul Bilderberg a ajutat la crearea monedei euro, a cărei soartă este pusă în discuţie de criza actuală.

Niciun român nu a luat vreodată parte la întrunirile Grupului Bilderberg, susţine ADEVĂRUL. Dar România are doi reprezentanţi în Comisia Trilaterală, o altă structură transnaţională considerată a avea strânse legături cu Grupul Bilderberg şi Clubul de la Roma. În componenţa acestei comisii au intrat directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care şi foşti preşedinţi ai Statelor Unite), economişti, şefi de sindicate, preşedinţi de fundaţii – în general cei mai influenţi oameni din America de Nord, din Europa şi din Japonia. Reprezentanţii ţării noastre în Comisia Trilaterală sunt Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale, şi Mihai Tănăsescu, fost director executiv adjunct la Banca Mondială şi fost ministru al finanţelor în România.

Şi anul trecut, aminteşte NAŢIONAL, a fost un „moment unic“, când Comisia Trilaterală a poposit la Bucureşti, tot la invitaţia guvernatorului BNR. Atunci s-a discutat despre România, Rusia, Marea Neagră şi guvernanţa global. Din cauza discreţiei cu care se înconjoară Grupul Bilderberg este asociat cu cele mai oculte organizaţii. În general media nu are acces, lista participanţilor la întîlniri nu se publică în avans şi nu există comunicate de presă. Reuniunile Grupului Bilderberg au loc anual, începând din 1954, afirmă ROMÂNIA LIBERĂ, iar fondatorii grupului au fost magnaţii David Rockefeller şi familia de bancheri Rotschild.

Sursa: Ziare.ro  
Autor: Ziare.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails