26.10.12

RUGATI-VA PENTRU MADALINA! Un mesaj emotionant din partea familiei Madalinei, tanara accidentata grav de un functionar al Ambasadei Rusiei la Bucuresti

RUGATI-VA PENTRU MADALINA!

Un mesaj emotionant din partea familiei Madalinei, tanara accidentata grav de un rus cu acoperire diplomatica, postat la Roncea Ro:



Stimate domn,

In numele familiei Madalinei va multumim pentru solidaritate si pentru cel mai profund mesaj adresat semenilor nostri. Madalina noastra este o fata foarte credincioasa, citea acatiste, citea Biblia si sunt convinsa ca Dumnezeu o iubeste si o va ajuta sa treaca peste aceste clipe de cosmar. Ultima fotografie din cele trei redate de dvs. este realizata in vara anului trecut in drum spre manastirea Crasna alaturi de verisoara si unchiul ei. Mi-ar fi placut sa-mi amintesc de aceste momente impreuna cu ea insa din pacate starea ei este destul de grava.

RUGATI-VA PENTRU MADALINA!
Silvia M.
Dumnezeu si Maica Domnului cu Sfantul Nectarie, marele facator de minuni tamaduitor si doctor fara de arginti al Ortodoxiei, ale carui moaste sunt cinstite azi la Patriarhiei si pe tot cuprinsul Romaniei, si Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de mir, sarbatorit azi, sa o ajute pe sora noastra Madalina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails