14.12.11

Laszlo Tokes da in judecata Libertatea si Ziaristi Online la Budapesta, Bucuresti si Bruxelles. FOTOGALERIE cu “Amanta lui Tokes” Prohászka-Rád Boróka

 
Printr-un Comunicat de presa, extremistul maghiar Laszlo Tokes a reactionat violent la dezvaluirile facute la Tribunal de fosta sa sotie, Edith Tokes, privind relatiile intime pe care le intretine prin Parlamentul European,  cu propria-i asistenta, Prohászka-Rád Boróka, inca de dinainte de divort. Portalul Ziaristi Online a reprodus afirmatiile facute la tribunal, sub juramant si semnatura, de fosta sotie a europarlamentarului, care il acuza pe Tokes ca are o amanta cu (doar) 22 de ani mai tanara decat el. “Exemplu elocvent este comemorarea de 20 de ani a Revolutiei din 1989, cand la organizatiile de o saptamana la Timisoara a fost prezenta actuala amanta, anume Prohaszka Rad Boroka, o tanara de 35 de ani din Miercurea Ciuc. A facut acest lucru fara scrupule”, se scrie in Raspunsul la Intampinare formulat de Edith Tokes la Judecatoria din Oradea. Documentul a fost reprodus in exclusivitate de Ziaristi Online, informatia privind amantlacul lui Tokes fiind apreciata si preluata a doua zi de Libertatea, unde a facut (doar) 22.000 de acesari, cat si de alte ziare si site-uri nationale de limba romana si maghiara. Drept urmare, Tokes a amenintat publicatiile ZiaristiOnline.Ro si Libertatea ca vor fi date in judecata pentru “calomnie si defaimare” la Budapesta, Bucuresti si Bruxelles, scrie portalul maghiar manna.ro in articolul intitulat inspirat “Tokes, DSK-ul de Ardeal, da in judecata pentru defaimare”. Daca plateste Parlamentul European transportul, suntem de acord, au replicat in cor ziaristii online.
Plangerea a fost facuta inca de luni, relateaza Új Magyar Szó, care citeaza din Comunicatul transmis de Biroul de presa al vicepresedintelui PE. Tokes Laszlo a sesizat autoritatile maghiare, romane si “forurile competente europene”, inclusiv de la Parlamentul European, preia cotidianul maghiar din Comunicatul citat. In acelasi ravas vitriolic, Demeter Szilard, purtatorul de cuvant al lui Laszlo Tokes, isi permite sa o acuze de minciuna pe fosta sotie a pastorului reformat, Edith Tokes, despre care afirma ca “nu este o sursa credibila”.
Manna.ro prezinta la randul sau acest Comunicat din partea “DSK-ului”, in care Tokes si ai lui detaliaza cum vom fi tarati in judecata pe la toate instantele hune si europene. Pentru ca expertii lui Tokes au identificat ca din cele circa 100 de fotografii cu Prohaszka Rad Boroka in diverse ipostaze, care de care mai sexy, una singura nu ar fi “amanta lui Tokes”, redactorul responsabil cu selectia a fost sanctionat drastic si obligat sa plaseze toate pozele eliminate in prezent de pe diferite conturi de retele sociale la loc pe internet, intr-o picanta FOTOGALERIE disponibila mai jos.
In Comunicatul citat, adjunctul lui Lazslo Tokes, Demeter Szilard, mai confunda dreptul oamenilor de a se entuziasma pe internet cu “chestiuni orchestrate”  de care “s-a plictisit”. Tot acelasi Szilard afirma, in timpul ce ieseau la iveala declaratiile groaznice ale doamnei Edith Tokes privind modul cum a fost maltaratata timp de 20 de ani de fostul episcop, ca este vorba de “minciuni ale Securitatii” transmise mass-media intr-o “campanie orchestrata de defaimare”. Hotul strica hotii. La fel si azi.
Redam mai jos afirmatiile hazardate ale lui Tokes si ai lui, atentionandu-i ca daca chiar isi doresc sa dea pe cineva in judecata aceasta ar trebui sa fie fosta sotie abuzata, doamna Edith Tokes, pe care o mai si persifleaza punandu-i la indoiala suferinta dovedita deja in Tribunal. In cazul in care le ia mintile Gingis Han, ii asteptam la tribunal, cu doamna Edith Tokes ca martor, pentru a ne declara in detaliu si, eventual, printr-o transmisie in direct si pentru Parlamentul European, cum sta treaba cu delapidarile pastorului reformat, hotiile, turnatoriile, ticalosiile, curvasariile, betiile, orgiile, etc, etc, etc si, la urma, daca mai este nevoie, o sa discutam si despre “actuala amanta, anume Prohaszka Rad Boroka, o tanara de 35 de ani din Miercurea Ciuc”.
Si poate ne lamureste si privind aceste aspecte: Vicepresedintele Parlamentului European, Laszlo Tokes, informator al Securitatii si agent al serviciilor ungare. The vice president of the European Parliament has been an informer for Securitate and an agent for the Hungarian Secret Police. DOCUMENTE aici. See DOCUMENTS
Contactata de Ziaristi Online, mama tinerei asistente, dr Prohaszka Rad Ibolya de la Spitalul Judetean Harghita, membra a conducerii teritoriale a Colegiului Medicilor (foto dreapta) nu a vrut nici sa infirme nici sa confirme daca Laszlo Tokes se va casatori cu fiica sa, Prohaszka Rad Boroka.
In cazul in care vreti sa va piste cuvintele in cap am preluat si textul original al “comunicatelor”  “filosofilor” lui Tokes, preluate de manna.ro:
Demeter Szilard, responsabilul cu presa al vicepresedintelului Parlamentului European, Laszlo Tokes, a reacționat la recent izbucnitul scandalul sexual printr-o declarație. Laszlo Tokes a fost de mai multe ori acuzat anii trecuți că are relații cu tinerele funcționare care lucrează pentru el. „Găsim ca foarte interesant faptul că tot atunci când ziaristionline „a dat” peste (scandalul) Prohászka-Rád Borókára, în acceași zi, de pe o adresa de e-mail, probabil falsă, au fost trimise pe foarte multe alte adrese, mesaje care, pe baza unor documente, altfel de încredere, se insinua același lucru. Este vorba de o acțiune orchestrată, chestiune de care eu m-am plictisit”.

Integral la Ziaristi online
Related Posts with Thumbnails