7.4.09

Fotografii manifestatie de solidaritate cu Basarabia - part. III

In seara zilei de 7 aprilie, în Piaţa Sfatului din Braşov a avut loc o manifestaţie de solidaritate cu generaţia aşteptată a redepşteptării naţionale din Moldova de peste Prut. Sute de manifestanţi, în majoritate tineri, au scandat: "România, nu uita, Basarabia e a ta", "România", "Eminescu", "Libertate", "Unire", "Trăiască Moldova, Ardealul şi Ţara Românească", "Jos comuniştii". S-a intonat imnul naţional. Aducându-şi aminte de Piaţa Universităţii, tinerii au cântat imnul golanilor.
Studenţii basarabeni şi-au exprimat intenţia de a se îndrepta spre Chişinău, transmiţându-le colegilor de la Chişinău să nu cadă în capcana partidelor politice, care, în opinia celor mai mulţi dintre participanţi, nu ar reprezenta interesele românilor. Nu ne-am luptat pentru jucării, noi vrem să ne unim cu Ţara, era scris pe un baner afişat de-a lungul întregii manifestaţii.







Fotografii manifestatie de solidaritate cu Basarabia - part. II







Fotografii manifestatie de solidaritate cu Basarabia - part. I







Revolutia din Moldova - "schimbarea KGB-ului vechi" cu "KGB-ul nou"

AVERTISMENT : “Nu va inselati !” Moldova va avea soarta Romaniei daca nu vor invata din gresesile noastre. NU UNIUNEA EUROPEANA ESTE SOLUTIA !!! Ci UNIREA Moldovei cu Romania si iesirea Romaniei din UE !!! Este nevoie de un partid ORTODOX !

Related Posts with Thumbnails