27.1.10

Braşovenii nu se mai vaccinează împotriva gripei AH1N1

Braşovenii nu se mai tem de gripa porcină. Numărul vaccinărilor înregistrat în ultimele zile a fost de trei ori mai mic decât cel de la începutul lunii. Nici centrele de vaccinare nu-şi mai găsesc în acest moment utilitatea, pentru că nu mai au căutare. Braşovenii cred că valul mare de vaccinări s-a datorat publicităţii, însă tot publicitatea, negativă de data aceasta, i-a făcut acum pe oameni să fie din nou sceptici în privinţa vaccinului.

În momentul în care toată ţara a fost cuprinsă de isteria vaccinării împotriva virusului gripei noi şi la Braşov s-au vaccinat în doar o săptămână mai multe persoane decât se vaccinaseră în 2 luni. Acum însă dorinţa de imunizare a braşovenilor a scăzut subit.

Vârful vaccinărilor a fost acum două săptămâni când s-au vaccinat 16000 de persoane într-o săptămână, însă săptămâna trecută numărul doritorul a scăzut brusc la 4700.

Braşovenii recunosc că s-au vaccinat fie de frică, fie pentru că au fost influenţaţi de mass-media.

La începutul anului la Braşov au fost deschise cinci centre de vaccinare împotriva virusului AH1N1. În prezent doar unul mai este funcţional, cel de la Spitalul de Boli
Infecţioase. Dacă în urmă cu cîteva săptămâni aici se vaccinau aproximativ 300 de persoane pe zi, acum mai vin doar câţiva.

Sursa: Realitatea.net

Microbiologul Vania Atudorei îi consideră pe reprezentantii OMS iresponsabili, iar moartea lui Tecuceanu suspecta, ca si cea a patriarhului Teoctist.


Imunizarea cu Eminescu

În ultimele zile se vorbeşte tot mai mult despre pandemia de gripă porcină. O fi, n-o fi, Dumnezeu ştie. Dar nu despre ea vreau să vorbesc, ci de o altă pandemie, după părerea mea mult mai gravă, cu atât mai mult cu cât e veche, eu aproape că m-am născut cu ea. Este vorba despre campania deşănţată dusă împotriva lui Eminescu. Mi-e greu să aud în jurul meu „m-am săturat de Eminescu”, „nu-mi veniţi cu siropuri á la Eminescu” ş.a., venite chiar din partea unora dintre profesorii mei. Efectul de bumerang funcţionează perfect: toate acestea m-au trimis către „victimă”, aşa cum era firesc. De ce ne mai este teamă de Eminescu? De ce numai de Eminescu? N-am auzit, spre exemplu, nicio remarcă negativă la adresa lui Sadoveanu. Nu că mi-aş fi dorit, Doamne fereşte. Dar de ce nu trebuie să mai citim noi Eminescu?
Ar fi foarte interesant dacă la o astfel de întrebare am avea de răspuns la olimpiadele de limba română, în loc să fim nevoiţi să studiem „organul voinico-receptor” al lui Cărtărescu. Dar ce vorbesc eu despre un subiect Eminescu, când nici măcar olimpiada în sine, de zeci de ani numită „Concursul naţional de limba şi literatura română Mihai Eminescu”, nu se mai numeşte astfel. „Toate-s vechi şi nouă toate - îmi spun părinţii mei. Citeşte-l pe Eminescu şi vei înţelege de ce ţi se spune că nu trebuie să-l citeşti”.
Interesant şi foarte provocator îndemnul. Eu l-am urmat, dacă pot spune astfel. De fapt, îl urmez, sper, şi de acum înainte. Şi, culmea, mă apucă brusc revolta. Ce se întâmplă cu şcoala românească? Şi-a pierdut rolul de edu-cator? Sau educaţia şi-a modificat coor-donatele? Unde ne sunt profesorii? Au luat şi ei calea exilului “intelectual” ? De data aceasta chiar nu mai înţeleg nimic!
În aceste circumstanţe, lansez şi eu, la rândul meu, un apel colegilor de generaţie. Dacă tot e pandemie, de data aceasta cât se poate de serioasă, de subcultură, de anticultură, de spirit manelist, haideţi să ne vaccinăm cu Eminescu! Are efecte garantate nu numai împotriva celor mai sus menţionate, ci şi a indolenţei, a lenei, a prostiei, a antiromânismului, a ateis-mului, a minciunii, a laşităţii, a... nu este, oare, suficient? Mai pot spune şi altele, dar mai bine haideţi să facem coadă la bibliotecă, acolo se găseşte vaccinul. În cazul în care se observă ceva simptome, se poate folosi şi în caz de boală deja contactată, căci e un panaceu universal. Şi e gratis. Nici măcar pe statul român aflat în plină criză economică nu l-ar afecta foarte tare. Ba dimpotrivă, ar căpăta şi el o Coloană (vertebrală) Infinită. Sau tocmai aceasta este problema?!...
Mă iertaţi, nu vreau să pară că glumesc pe seama lui Eminescu. Îmi exprim doar revolta, în felul meu, faţă de o atitudine pe care nu o înţeleg. Căci pentru mine, astăzi, la 160 de ani de la răsăritul său pe bolta sfântă a cerului românesc, Eminescu este dovada vie a demnităţii, unicităţii şi credinţei noastre!

Să fim sănătoşi întru Eminescu!


Ioana PALAS
Colegiul Naţional de Informatică
„Grigore Moisil”, Braşov

"GRIPA PORCINA" - arma biologica? FORMULAR de refuz al vaccinului

Pandemie globala. “Gripa porcina“ - arma biologica?


O serie de specialisti si organizatii suspecteaza “gripa porcina“ de a fi, in realitate, o arma biologica scapata de sub control.
La “Institutul de Cercetari Medicale asupra Bolilor Infectioase” (“Medical Research Institute of Infections Disease”, MRIID) al lui US Army s-a constatat disparitia unei cantitati din virusul “gripei porcine”, conform agentiei “The Frederick News”.
Disparitie anchetata acum de inspectorii din cadrul lui “Criminal Investigation Division” (CID).
Pe de alta parte, “Asociatia Profesionala Germana a Medicilor de Mediu” (“Deutschen Berufsverbands der Umweltmediziner”) a lansat in presa o avertizare serioasa in legatura cu vaccinul “gripei porcine”, atragand atentia asupra “riscurilor semnificative” ale efectelor secundare ale acestei imunizari.
In Canada au fost retrase peste 100.000 de doze din acest vaccin.

Exista anumiti factori care sugereaza ca virusul “gripei porcine” - care a lovit mai intai vestul Statelor Unite si Mexicul – ar fi, in realitate, o arma biologica, scapata de sub control.
Supozitia a fost contestata imediat de “The World Health Organization” (WHO), ca si de guvernul american.
Totusi specialistii au observat ca virusul “gripei porcine” (swine flu) este o mixtura complet noua la virusi umani, aviari si porcini, care nu pot fi combinati decat prin manipulare genetica.
Mai mult, nu s-a raportat nici un caz de infectie cu virusul AH1N1 la porci.
Wayne Madsen, fost ofiter in cadrul lui “National Security Agency” (NSA) scrie pe site-ul sau urmatoarele: “Un savant din cadrul ONU, care s-a ocupat indeaproape de pandemia letala a virusului Ebola din Africa, ca si de victimele HIV/AIDS, a concluzionat ca AH1N1 poseda anumiti «vectori de transmisie» care sugereaza ca noua gripa a fost manufacturata genetic ca arma pentru razboiul biologic”.
Potrivit lui Madsen: “Exista convingerea ca pandemia noului virus al gripei porcine, care s-a abatut mai intai in Mexic si in zona de vest a Statelor Unite, se datoreaza introducerii unui agent patogen manufacturat genetic, care contribuie la pandemia globala, cu efecte catastrofale pe plan intern, precum si asupra comertului si calatoriilor internationale”.

Disparitia misterioasa a unor mostre de “gripa porcina“ de la Fort Detrick

Fort Detrick este Centrul de comanda medicala si de cercetari biologice al lui US Army.
Aici, s-a constatat disparitia unor mostre de virus AH1N1, asupra carora se lucra.
Disparitia a fost raportata la “Criminal Investigation Division”, care a trimis inspectori sa ancheteze cazul.
Chad Jones, purtator de cuvant la Fort Meade (sediul lui “National Security Agency”), a recunoscut public cazul si a dat detalii asupra stadiului anchetei, conform lui “The Frederick News”.
Fort Detrick este cunoscut pentru o situatie similara, petrecuta in 2001, putin dupa atacul din 9/11.
Atunci de la Fort Detrick s-a anuntat sustragerea unei cantitati de antrax, folosit ulterior pentru trimiterea celebrelor “scrisori otravite” la politicienii americani, redactii de presa si televiziuni.
S-a declansat o ancheta a FBI si una a Departamentului Justitiei (DOJ).
In 2008, ambele anchete au concluzionat ca responsabil pentru sustragerea si trimiterea “scrisorilor otravite” ar fi Bruce Edwards Irvins, microbiologist, vaccinologist si cercetator in domeniul armelor biologice la “Medical Research Institute of Infections Disease” (MRIID) de la Fort Detrick (Maryland), care a expediat scrisorile in lunile septembrie si octombrie 2001.
Irvins s-a “sinucis” imediat ce s-a comunicat rezultatul celor doua anchete.
Dar multi au considerat “sinuciderea” lui Irvins drept eliminarea unui martor incomod dintr-un complot mai larg.
In ciuda faptului ca asupra “sinuciderii” lui Irvins planau serioase suspiciuni, nu s-a permis nici o autopsie a cadavrului.
Initial, Departamentul Justitiei l-a acuzat pe dr. Steven Jay Hatfill de atacurile cu antrax.
Dar Hatfill a reactionat si a dat in judecata guvernul SUA, castigand procesul si o despagubire de 5,8 milioane de dolari.
In general, dupa 9/11, in SUA s-au inregistrat un numar record de decese ale unor microbiologi renumiti.
Ceea ce ar putea sugera ca cei care cunosc culisele programului de arme biologice pot fi eliminati, la un moment dat.

Doctorii germani avertizeaza asupra vaccinului “gripei porcine”

“Asociatia Profesionala Germana a Medicilor de Mediu” (“Deutschen Berufsverbands de Umweltmediziner”, DBU) a atras atentia, inca din 9 noiembrie 2009, asupra “riscurilor semnificative” care incumba din imunizarea in cazul AH1N1.
Asociatia a avertizat asupra efectelor secundare ale vaccinarii in masa cu Pandemrix, produs de compania “GlaxoSmithkline” (GSK).
Vaccinul este interzis, cu desavarsire, femeilor gravide si copiilor, putand atrage chiar efecte letale in aceste cazuri.
Si barbatii sub 40 de ani, care sufera de alte complicatii, pot paraliza sau muri, deoarece vaccinul amplifica mult complicatiile anterioare.
In noiembrie 2009, cotidianul “Bild” anunta deja ca 7 persoane au decedat in Germania in urma imunizarii.
Asociatia DBU a criticat si faptul ca GSK, ca si alte companii producatoare a vaccinului “gripei porcine”, au refuzat cu obstinatie sa-si asume responsabilitatea medicala pentru efectele secundare ale vaccinului.
DBU subliniaza ca un adjuvant din vaccin – squalena – interzisa in SUA si Marea Britanie, provoaca un puternic raspuns proinflamator, ataca sistemul imunitar cand vaccinul este injectat subcutanat sau intramuscular si poate declansa boli cu caracter imunitar, ca ale soldatilor trimisi in Irak si carora li se administra squalena ca parte a vaccinului anti-antrax.
In Franta, 82% din populatie a refuzat vaccinul, ca si in Germania sau Grecia.
In primul rand, deoarece companiile farmaceutice au refuzat sa-si asume responsabilitatea pentru efectele secundare ale vaccinului.
Astfel, Franta a ramas cu 90 de milioane de doze nefolosite, pe care acum incearca de zor sa le vanda tarilor din Lumea a Doua (Ucraina) sau din Lumea a Treia (Africa).
In Canada, in luna noiembrie, Glaxo Smith Kline, a retras de pe piata 150.000 de vaccinuri, dupa ce s-au inregistrat 6 efecte secundare serioase.
Dr. Neil Rau, expert in boli infectioase, a declarat intr-un interviu pentru canalul CTV urmatoarele: “Este o problema serioasa, care poate avea efecte letale, chiar daca pana acum au decedat putini oameni”.

VLADIMIR ALEXE



Descarcati de aici Declaratia tip de refuz a vaccinului
Declaratia poate fi adaptata si pentru persoanele adulte ce pot refuza, tot pe propria raspundere, vaccinarea.


Related Posts with Thumbnails