27.1.10

"GRIPA PORCINA" - arma biologica? FORMULAR de refuz al vaccinului

Pandemie globala. “Gripa porcina“ - arma biologica?


O serie de specialisti si organizatii suspecteaza “gripa porcina“ de a fi, in realitate, o arma biologica scapata de sub control.
La “Institutul de Cercetari Medicale asupra Bolilor Infectioase” (“Medical Research Institute of Infections Disease”, MRIID) al lui US Army s-a constatat disparitia unei cantitati din virusul “gripei porcine”, conform agentiei “The Frederick News”.
Disparitie anchetata acum de inspectorii din cadrul lui “Criminal Investigation Division” (CID).
Pe de alta parte, “Asociatia Profesionala Germana a Medicilor de Mediu” (“Deutschen Berufsverbands der Umweltmediziner”) a lansat in presa o avertizare serioasa in legatura cu vaccinul “gripei porcine”, atragand atentia asupra “riscurilor semnificative” ale efectelor secundare ale acestei imunizari.
In Canada au fost retrase peste 100.000 de doze din acest vaccin.

Exista anumiti factori care sugereaza ca virusul “gripei porcine” - care a lovit mai intai vestul Statelor Unite si Mexicul – ar fi, in realitate, o arma biologica, scapata de sub control.
Supozitia a fost contestata imediat de “The World Health Organization” (WHO), ca si de guvernul american.
Totusi specialistii au observat ca virusul “gripei porcine” (swine flu) este o mixtura complet noua la virusi umani, aviari si porcini, care nu pot fi combinati decat prin manipulare genetica.
Mai mult, nu s-a raportat nici un caz de infectie cu virusul AH1N1 la porci.
Wayne Madsen, fost ofiter in cadrul lui “National Security Agency” (NSA) scrie pe site-ul sau urmatoarele: “Un savant din cadrul ONU, care s-a ocupat indeaproape de pandemia letala a virusului Ebola din Africa, ca si de victimele HIV/AIDS, a concluzionat ca AH1N1 poseda anumiti «vectori de transmisie» care sugereaza ca noua gripa a fost manufacturata genetic ca arma pentru razboiul biologic”.
Potrivit lui Madsen: “Exista convingerea ca pandemia noului virus al gripei porcine, care s-a abatut mai intai in Mexic si in zona de vest a Statelor Unite, se datoreaza introducerii unui agent patogen manufacturat genetic, care contribuie la pandemia globala, cu efecte catastrofale pe plan intern, precum si asupra comertului si calatoriilor internationale”.

Disparitia misterioasa a unor mostre de “gripa porcina“ de la Fort Detrick

Fort Detrick este Centrul de comanda medicala si de cercetari biologice al lui US Army.
Aici, s-a constatat disparitia unor mostre de virus AH1N1, asupra carora se lucra.
Disparitia a fost raportata la “Criminal Investigation Division”, care a trimis inspectori sa ancheteze cazul.
Chad Jones, purtator de cuvant la Fort Meade (sediul lui “National Security Agency”), a recunoscut public cazul si a dat detalii asupra stadiului anchetei, conform lui “The Frederick News”.
Fort Detrick este cunoscut pentru o situatie similara, petrecuta in 2001, putin dupa atacul din 9/11.
Atunci de la Fort Detrick s-a anuntat sustragerea unei cantitati de antrax, folosit ulterior pentru trimiterea celebrelor “scrisori otravite” la politicienii americani, redactii de presa si televiziuni.
S-a declansat o ancheta a FBI si una a Departamentului Justitiei (DOJ).
In 2008, ambele anchete au concluzionat ca responsabil pentru sustragerea si trimiterea “scrisorilor otravite” ar fi Bruce Edwards Irvins, microbiologist, vaccinologist si cercetator in domeniul armelor biologice la “Medical Research Institute of Infections Disease” (MRIID) de la Fort Detrick (Maryland), care a expediat scrisorile in lunile septembrie si octombrie 2001.
Irvins s-a “sinucis” imediat ce s-a comunicat rezultatul celor doua anchete.
Dar multi au considerat “sinuciderea” lui Irvins drept eliminarea unui martor incomod dintr-un complot mai larg.
In ciuda faptului ca asupra “sinuciderii” lui Irvins planau serioase suspiciuni, nu s-a permis nici o autopsie a cadavrului.
Initial, Departamentul Justitiei l-a acuzat pe dr. Steven Jay Hatfill de atacurile cu antrax.
Dar Hatfill a reactionat si a dat in judecata guvernul SUA, castigand procesul si o despagubire de 5,8 milioane de dolari.
In general, dupa 9/11, in SUA s-au inregistrat un numar record de decese ale unor microbiologi renumiti.
Ceea ce ar putea sugera ca cei care cunosc culisele programului de arme biologice pot fi eliminati, la un moment dat.

Doctorii germani avertizeaza asupra vaccinului “gripei porcine”

“Asociatia Profesionala Germana a Medicilor de Mediu” (“Deutschen Berufsverbands de Umweltmediziner”, DBU) a atras atentia, inca din 9 noiembrie 2009, asupra “riscurilor semnificative” care incumba din imunizarea in cazul AH1N1.
Asociatia a avertizat asupra efectelor secundare ale vaccinarii in masa cu Pandemrix, produs de compania “GlaxoSmithkline” (GSK).
Vaccinul este interzis, cu desavarsire, femeilor gravide si copiilor, putand atrage chiar efecte letale in aceste cazuri.
Si barbatii sub 40 de ani, care sufera de alte complicatii, pot paraliza sau muri, deoarece vaccinul amplifica mult complicatiile anterioare.
In noiembrie 2009, cotidianul “Bild” anunta deja ca 7 persoane au decedat in Germania in urma imunizarii.
Asociatia DBU a criticat si faptul ca GSK, ca si alte companii producatoare a vaccinului “gripei porcine”, au refuzat cu obstinatie sa-si asume responsabilitatea medicala pentru efectele secundare ale vaccinului.
DBU subliniaza ca un adjuvant din vaccin – squalena – interzisa in SUA si Marea Britanie, provoaca un puternic raspuns proinflamator, ataca sistemul imunitar cand vaccinul este injectat subcutanat sau intramuscular si poate declansa boli cu caracter imunitar, ca ale soldatilor trimisi in Irak si carora li se administra squalena ca parte a vaccinului anti-antrax.
In Franta, 82% din populatie a refuzat vaccinul, ca si in Germania sau Grecia.
In primul rand, deoarece companiile farmaceutice au refuzat sa-si asume responsabilitatea pentru efectele secundare ale vaccinului.
Astfel, Franta a ramas cu 90 de milioane de doze nefolosite, pe care acum incearca de zor sa le vanda tarilor din Lumea a Doua (Ucraina) sau din Lumea a Treia (Africa).
In Canada, in luna noiembrie, Glaxo Smith Kline, a retras de pe piata 150.000 de vaccinuri, dupa ce s-au inregistrat 6 efecte secundare serioase.
Dr. Neil Rau, expert in boli infectioase, a declarat intr-un interviu pentru canalul CTV urmatoarele: “Este o problema serioasa, care poate avea efecte letale, chiar daca pana acum au decedat putini oameni”.

VLADIMIR ALEXE



Descarcati de aici Declaratia tip de refuz a vaccinului
Declaratia poate fi adaptata si pentru persoanele adulte ce pot refuza, tot pe propria raspundere, vaccinarea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails