3.11.09

Abuzuri "europene". CEDO condamnă Italia pentru crucifixele din şcoli

Curtea Europeană a Drepturilor Omnului a condamnat, astăzi, Italia pentru prezenţa crucifixelor în sălile de clasă, măsură considerată contrară dreptului părinţilor de a-i educa pe copii potrivit convingerilor lor şi dreptului copiilor la libertatea de religie, relatează AFP.

Solie Lautsi, din Abano Terme a fost cea care a depus plângere la CEDO. Copiii ei, Dataico şi Sami Albertin, în vârstă de 11 şi respectiv 13 ani, au frecventat între 2001-2002 şcoala publică din Abano Terme unde în toate sălile de clasă se afla câte un crucifix pe perete.

Solie Lautsi crede că prezenţa acestora este contrară principiului laicităţii şi a informat şcoala despre poziţia sa, invocând decizia Curţii de Casaţie care a interzis
prezenţa crucifixelor în secţiile de vot care contravin principului de laicitate al statului.

În mai 2002, reprezentanţii şcolii au decis să nu scoată obiectele religioase din clase. Iar o directivă care recomanda aceeaşi măsură a fost trimisă ulterior tuturor directorilor de şcoli şi Ministerului Educaţiei. Potrivit Curţii Constituţionale, guvernul susţine că prezenţa acestor obiecte este firească, iar crucifixul nu este doar un simbol religios ci de asemenea "drapelul" singurei biserici numită în constituţie un simbol al statului italian.

Soluţie la CEDO

Femeia nu s-a lăsat şi-a făcut recurs. Procedura de la tribunalul administrativ reluată pe 17 martie 2005 a considerat crucifixul "un simbol al istoriei şi culturii italiene şi prin consecinţă al identităţii italiene".

Pe 13 februarie 2006, Consiuliul de Stat a respins plângerea italiencei. Motivul - crucifixul a devenit una dintre valorile laice ale constituţiei şi vieţii civice.

Judecătorii de la Strasbourg au estimat că prezenţa crucii poate fi interpretat de elevii de toate vârstele ca un semn religios, dar poate să fie nepotrivit pentru elevii de alte religii sau atei. CEDO a concluzionat în unanimitate că a fost încălcat articolul 2 şi 9 din convenţia pentru libertatea de gândire, conştiinţă şi religie.

Curtea a decis ca Solie Lautsi să primească de la statul italian 5.000 de euro pagube morale.

Oana Ţepeş Greuruş

http://www.evz.ro


Victorie a societăţii civile creştine: Streinu Cercel a fost demis

Medicul Adrian Streinu Cercel a demisionat, azi, din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii, in contextul epidemiei de gripa porcina. El nu a oferit o explicatie, a spus doar ca este o decizie personala, informeaza Ziare.com. Insa in discutiile din cadrul comisiei din Parlament, conform surselor mele, Streinu Cercel a declarat ca isi da demisia pentru ca "vad ca am suparat un presedinte si un senator" adica pe Traian Basescu si pe Iulian Urban, in contextul in care Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro-vita din România si Asociaţia Civic Media cerusera oficial, joia trecuta, demiterea secretarului de stat iresponsabil, pentru intentia de a impune o alta vaccinare obligatorie, fara acordul parintilor, un act ilegal ce tine de dictatura. Cererea a fost imediat sustinuta de senatorul Iulian Urban, vicepresedinte al Comisiei Juridice din Senat.
In sfarsit, SRI, care se ocupa si cu prevenirea unor astfel de alarme false care pot genera psihoza si isterie nationala, si-a facut datoria (sper), avizandu-l corect pe seful statului.
Presedintele Basescu s-a enervat si el pe Streinu dupa ce aceasta anuntase ca, desi nu exista confirmarea vreunui caz cert de gripa porcina care sa duca la decesul unei persoane, Ministerul va importa 1.000.000 de doze pentru a vaccina imediat elevii (avem un milion de elevi?) din Romania. Basescu afirma ca exista 1.000.000 de doze al unui vaccin conceput autohton, la Institutul Cantacuzino si ca nu trebuie sa cadem in isteria gripei aviare, dand de inteles ca si atunci a existat o "afacere gripala" pe spezele statului.
Sa vedem ce va urma privitor la controversele semnalate de societatea civila crestina atat asupra vaccinului anti-A/H1N1 cat si anti-HPV.
Informatiile de baza care au dus la demisia/demiterea oficialului Ministerului Sanatatii care arunca alarmist in dreapta si stanga cu cifrele mortilor de zeci si sute de mii (cifra minima: "un mizilic de 20.000 de morti", dupa cum s-a exprimat cretinul), sunt aici:

DE CE TREBUIE DEMIS STREINU CERCEL. Statul nu poate forta vaccinarea obligatorie decat intr-o dictatura. FEDERATIA PRO VITA si CIVIC MEDIA anti-vaccin


Demisia unui "strein cu cercel"

Directorul Insitutului de Boli Infectioase "Matei Bals" si-a anuntat oficial demisia in cadrul audierilor din comisia de Sanatate din Camera Deputatilor, unde fusese convocat pentru a anunta masurile luate impotriva extinderii gripei porcine in Romania.

Streinu Cercel a prcizat in timpul audierilor ca acest virus a facut o serie de progrese a vitezei cu care se propaga, iar tara noastra se afla in categoria in care virusul a facut o rata de deces minima.

"Stim ca virusul gripal isi creste virulenta si agresvitatea in pasajele interumane. S-au intentificat cinci categorii ale virusului, una in care suntem si noi, rata deces fiind sub 0,1%. In acese conditii, Romania trebuie sa isi asume 3.300 pana la 6.000 de decese (dupa ce anterior vehiculase cateva zeci sau chiar sute de mii de decese - nota mea). Asta inseamna ca trebuie sa fim pregatiti cu sectiile de terapie intensiva", a declarat Cercel, in fata deputatilor, inainte ca presa sa fie invitata afara din sala de sedinta.

Specialistul de la Matei Bals a explicat ca pacientii cu gripa porcina pot dezvolta in 72 de ore simptome grave, ajungand la imposbilitatea de a mai respira, din cauza asa-numitului "plaman alb".

Cercel a anuntat ca in luna decembrie tara noastra ar putea primi un echipament special pentru aceasta problema, Romania asteptand in prezent acordul Bancii Mondiale pentru finantare.

Fostul secretar de stat si-a prezentat ingrijorarea ca in tara noastra virusul s-ar putea propaga mai repede, mai ales in mediul rural, deoarece nu sunt suficiente sectii de terapie intensiva.
Ziare.com

Sursa:

http://victor-roncea.blogspot.com/


Experimentul "Europa de est". Isteria AH1N1 atinge Romania


20.000 de morti prevede secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel * Vaccinul care ucide se va gasi de saptamana asta in toate farmaciile * Miliarde de euro intra in buzunarele marilor producatori farmaceutici * O metoda eficienta de a spala bani pentru Puternicii Planetei * Alaturi de Codex Alimentarius, vaccinurile sunt o alta reteta pentru genocidul planetar

Sunt din ce in ce mai multe voci care spun ca toata aceasta operatiune mondiala cu gripa porcina reprezinta, in fapt, o imensa afacere. La fel ca si gripa aviara. La fel ca si SIDA. Numai ca numarul mortilor, de data asta, va fi de ordinul sutelor de mii, daca nu milioanelor. Nu este un secret pentru nimeni ca marile concernuri farmaceutice apartin celor mai bogati oameni ai planetei. Cei care la randul lor finanteaza guverne, numesc presedinti de tari, aduc in faliment economiile tarilor de pe "lista neagra". Clubul Rotary, Clubul de la Roma, G7, FMI, Banca Mondiala, Federal Reserve, AG Pharma, GSK etc. reprezinta grupari ale acelorasi oameni, dar in domenii diferite de activitate.

Ne oprim acum asupra vaccinurilor, epidemiilor si produselor farmaceutice. Epidemiile sunt cea mai buna metoda de control al populatiei. Ca sa vorbim de cazuri mai apropiate de secolul nostru, gripa de Hong-Kong, gripa spanilola, gripa chinezeasca, gripa aviara, sindromul vacii nebune, SIDA, Ebola, cancerul de col uterin, toate par sa respecte acelasi tipic. Toate apar intai in tari sarace ale lumii, tari experimentale, cu guverne semi-dictatoriale, sau controlate de puterile lumii. Asa cum Razboiul impotriva Terorismului se duce in tarile arabe, decimeaza populatii si ingradeste libertati fundamentale ale omului, tot asa, pandemiile au focare in tari controlate, izbucnesc apoi la nivel mondial si ajung sa ingradeasca aceleasi libertati. Daca din punct de vedere militar, puterile se imbogatesc de pe urma resurselor planetei - petrolul si gazele naturale - ca si in privinta traficului de armament, tot asa, epidemiile controleaza populatia si aduc bani prin vaccinuri.

Este una dintre metodele eficiente de a spala bani la nivel mondial. Daca se creeaza psihoza, guvernele tarilor controlate comanda cantitati uriase de vaccin si vaccineaza populatia obligatoriu. In cele mai multe cazuri, chiar populatia cere sa fie vaccinata.

Algoritmul pandemiei controlate

Se alege o tara saraca, cu guvern de control, unde apare un prim caz de gripa. Mai nou, imprumutata de la animale: gripa aviara, sindromul vacii nebune, gripa porcina etc. Un asa zis virus mutant. In cazul gripei aviare, zona de atac a fost China. La cea porcina - Mexic. la inceput, presa ia cazul drept inedit si il propaga cu rapiditate la nivel mondial. Ca sa nu scada atentia, la cateva zile mai apare un caz, apoi altul si altul. In aceeasi tara. Dupa un timp e depistat un caz in afara granitelor tarii, de regula departe de origine. O tara din Europa. Anglia sau Franta. Niciodata pasul doi nu e facut in SUA. De aici incepe psihoza. Virusul capata o denumire stiintifica: HIV, AH1N1, H5N1, HPV etc. Mass-media vorbeste de pandemie, de mutatii. In tarile de "destinatie" apar autoritati care semnaleaza pericolul. Brusc, in SUA se inregistreaza, din senin, mii de cazuri. Incepe o sarabanda a emisiunilor "live". Intra in alerta jandarmii, politia, serviciile secrete. In scurt timp, actiunea se militarizeaza. Populatiile intra in panica si cer autoritatilor sa faca ceva. Autoritatile comanda cantitati uriase de vaccin. Populatia cere sa fie vaccinata. Nimeni nu intreaba daca vaccinul e eficient. Daca s-au facut cercetari etc. Dupa un timp, gripa trece, focarele sunt izolate. populatia are incredere in autoritati. Dupa un an algoritmul se reia. O noua gripa pandeste Planeta.


In Romania n-a fost gripa aviara

Va aduceti aminte de cohortele de oamnei imbracati cu halate albe si ce purtau masti de gaze si care gazau mii de gaini in tomberoane improvizate. Totul in direct, la TV. Panica a cuprins atunci Romania. S-au comandat sute de mii de doze de Tamiflu, care ar fi fost antidotul virusului, daca devenea mutant si se transmitea la om. Nu a devenit mutant. Numai pasarile mureau. Cu toate acestea producatorul Tamiflu a incasat 3,4 miliarde de dolari din psihoza gripei aviare. Unul dintre acestia este compania Gilead, printre actionarii careia se numara Donald Rumsfeld, fost Secretar al Aparării SUA. Atunci, dr Adrian Streinu-Cercel, de la Institutul Matei Bals, a fost unul dintre promotorii isteriei, dar si cel care invita masiv populatia sa foloseasca Tamiflu. Agentia de Investigatii Media a prezentat un articol (vezi arhiva) in care se arata pe baza de probe ca in Romania nu a fost nici un fel de gripa aviara, ca totul a fost o inventie din care au profitat politicieni si oameni de afaceri. Minciuna oficialitatilor a acoperit afaceri de sute de milioane de euro. Inclusiv fratele lui Traian Basescu, Mircea Basescu, a profitat de pe urma isteriei. El a importat atunci 24.000 de tone de pui americani, asa-zis "siguri", in vreme ce producatorilor interni li s-a interzis sa puna pe piata din productia proprie.

Esecul HPV

In 2008, in Romania s-a creat o psihoza in ceea ce priveste vaccinul impotriva cancerului de col-uterin (virusul HPV). Actiunea, insa, a fost un esec. A avut succes, in schimb, in tarile avansate ale lumii, unde acest "tratament" este obligatoriu la toate fetitele de 12-13 ani. Zeci de milioane de vaccinuri Cervarix de la concernul GSK se fac anual in tarile intens industrializate. In Romania, doua sute de mii de flacoane au fost returnate pentru ca parintii n-au dorit sa-si vaccineze fiicele, dupa intense campanii de presa, impotriva "sfatului" lui Streinu-Cercel. Vaccinul e de cativa ani pe piata si se zice ca are efect peste 20 de ani. Nimeni n-a apucat, dintre cei vaccinati, sa ajunga la varsta necesara sa se demonstreze eficienta vaccinului. Inca nu stim daca el face bine, daca "omoara" cancerul de col-uterin, sau daca omoara pacientul. A.I.M. a publicat recent un articol in care se arata ca Ministerul Sanatatii va efectua un sondaj in randul parintilor fetitelor (pe un esantion reprezentativ de 2000 de persoane), iar daca 51% dintre acestia vor fi de acord cu vaccinarea, atunci ea va deveni obligatorie pentru toate fetitele. Un evident abuz. Vor fi vaccinate si fetitele celor 49% dintre parintii care s-au declarat impotriva vaccinului.

Etapa "gripa porcina"

Gripa porcina reprezinta primul caz dovedit de mutatie animal-om. O noua etapa in program. A aparut in Mexic. La inceput, lumea a considerat ca e vorba tot despre un gen de "aviara". Apoi, algoritmul a fost respectat. Atentia maselor a fost intretinuta prin frecventa cazurilor, apoi cand virusul a depasit barierele Mexicului. Calatorii de pe aeronave fiind cei care ar fi transmis virusul la nivel mondial. In Europa de est, mai ales in Romania, Bulgaria, Ucraina ideea de gripa porcina a fost intretinuta prin anunturile TV de tipul: "Daca v-ati intors, recent, dintr-o calatorie din o tara straina si prezentati secretii nazale apoase, febra... etc." Multi se intrebau de ce acest bombabrdament cu anuntul respectiv, mai ales ca nu aparusera astfel de simptome. Apoi, un prim caz in Romania, urmat de altul in Bulgaria. Frecventa cazurilor crestea incet, dar sigur. Lumea incepea sa ia in serios anuntul. Dupa cateva luni - bomba! In Romania, Bulgaria si Ucraina o explozie de cazuri. Suspect, in cele trai tari se inregistreaza cate aproximativ 40 de cazuri intr-o singura zi. Numai la Sinaia au aparut 40 de cazuri intr-o singura zi. O coincidenta cel putin bizara. In Bulgaria s-au semnalat 43 de cazuri intr-o singura zi, iar in Ucraina 38. In Romania e reactivat Streinu-Cercel care, prin declaratiile lui, provoaca panica. Se creeaza un Comitet de criza AH1N1. Streinu-Cercel de Bulgaria e mult mai eficient - in aceasta tara oamenii au inceput sa poarte masti pe strada. Cercel cere populatiei sa se vaccineze, sa evite focarele. Sa se izoleze. Sa nu mearga la intruniri... Iar acesta e un prim pas, psihoza inca n-a atins apogeul. E nevoie sa moara peste o suta de persoane ca isteria sa loveasca din nou Romania. ca si celelalte tari din Estul Europei.

Conspiratia mondiala

Este suspect cum epidemia - cel putin aceea prezentat de mass-media - atinge cote importante in Europa de est, cu predilectie in Romania, Bulgaria si Ucraina. Aceleasi tari, sa ne aducem aminte, au fost cap de afis si la gripa aviara. Se spunea atunci ca asta e traseul pasarilor migratoare in Europa si ca asa va izbucni pandemia. Deocamdata, numarul cazurilor de imbolnavire nu e atat de ingrijorator. Nu iese din standardele algoritmului prezentat mai sus. Problema se va pune daca va creste numarul mortilor de pe urma virusului AH1N1. "Scenariul asta cu 20 de mii de morti? E minim, asta e mizilic!", a declarat Streinu-Cercel. Ca si cum ar anticipa dezastrul. Experimentul controlat pentru tarile din Estul Europei.

Ministerul Sanatatii se de­clara nevoit sa achizitioneze, cat mai degraba, de la marile con­cerne farmaceutice, peste un mi­lion de doze de vaccin. "Mi­nisterul Sana­tatii a trimis cereri pentru dozele de vaccin contra virusului AH1N1 de care are nevoie urgenta catre Novartis, Baxter, Pasteur si Gla­xo­­Smith­Kline, urmand ca acestea sa raspunda pozitiv sau negativ in urmatoarele 24, 48 de ore", a afirmat secre­tarul de stat Adrian Streinu Cercel. Si asta fara ca sa existe o confirmare oficiala a eficientei vaccinurilor.

In Ucraina, pana acum, daca dam crezare autoritailor (pentru ca se poate muri si de la o gripa obisnuita), 64 de persoane au murit de la AH1N1. In Bulgaria 57. In Romania, deocamdata peste 500 de cazuri, dar nici un deces. Gripa porcina a provocat, in lume (195 de tari), peste 5.700 de decese, cu 700 de morti inregistrati intr-o saptamana, potrivit celui mai recent bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Continentul american ramane cel mai grav afectat, cu 4.175 de decese inregistrate (o crestere cu 636, intr-o saptamana). In regiunea Asia-Pacific s-au inregistrat 1.070 de morti, o crestere cu 42 de decese, fata de cel putin 211 (o crestere de 20 de decese) in Europa. SUA a declarat la sfarsitul lunii octombrie "situatie de urgenta".

Problema e ca de data asta, fata de gripa aviara, sa nu se ajunga la milioane de morti, iar Romania, Bulgaria si Ucraina, ca si alte tari din Estul Europei sa nu faca parte dintr-un experiment controlat in ceea ce priveste numarul de morti.

Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca prin vaccinare, ca si prin alimentatie (vezi Codex Alimentarius, care va fi implementat si in Romania din ianuarie 2010), alaturi de razboaie, dominatorii planetei vor sa reduca populatia globului la circa un miliard, cat ar fi suficient pentru resursele actuale.

Un miliard e suficient

Niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuala, pentru niciuna dintre boli, nu este cu adevarat eficient. Nu s-a demonstrat stiintific eficienta vaccinurilor, ci din contra s-a demonstrat ca ele sunt foarte periculoase, transmitand un numar mare de virusi si generand veritabile epidemii. In plus, substantele din compozitia vaccinurilor, precum mercurul si aluminiul, pot produce autism, Alzeheimer, cancer, etc. Cunoastem cu totii teoriile vehiculate in ultimii ani, privitor la existenta unui numar “prea mare” de oameni pe planeta si la asa-zisa insuficienta a resurselor planetare. Am remarcat cu totii numarul din ce in ce mai mare de cataclisme mai mult sau mai putin naturale care au loc in diferite parti ale lumii. Un subiect mai putin mediatizat – diferitele epidemii ale caror victime, in ultimele decenii, depasesc numarul celor din al doilea razboi mondial.

Adeptii teoriei Conspiratiei prezinta multe dovezi care arata ca “ingrijorarea” anumitor grupari influente internationale privind suprapopularea planetei si diminuarea resurselor naturale au dus la conceperea si aplicarea unor “masuri”. Acestea sunt veritabile planuri criminale de reducere a populatiei planetare la 1 miliard de oameni. Aerosolii, tantarii si vaccinurile sunt pricipalele modalitati “de lupta” fara oponenti, ale guvernelor cu suprapopularea planetei.

Clubul francmasonic Rotary a finantat vaccinarea copiilor in Romania

La conferinta de prezentare a vaccinului Engerix - vaccinul anti-hepatita B, la noi in tara, dupa ce a fost laudat peste masura pentru toate beneficiile pe care le aduce, s-a recunoscut ca totusi in Franta Ministerul Sanatatii nu l-a aprobat pentru a fi administrat copiilor. La intrebarea de ce nu a aprobat Ministerul Sanatatii francez, respectivul a invocat motive financiare. Imediat, Clubul Rotary, in generozitatea sa, a sponsorizat aceasta actiune - vaccinarea cu Engerix B in Romania.

Cea mai simpla metoda de imbolnavire

Vaccinurile sunt o sursa extraordinara de profit care nu comporta nici un risc pentru companiile farmaceutice, mai ales de cand reactiile adverse post-vaccinale sunt recompensate de guvern - in cazul SUA. Tinand cont si de faptul ca doar 10% din aceste reactii adverse sunt raportate, aceasta afacere - vaccinarea - ajunge sa fie extrem de usor de intretinut si promovat. Prin acest mod pervers de manipulare, putem spune ca noi ajungem sa platim pentru propria moarte si sa-i facem astfel sa se imbogateasca pe acesti criminali, in plus fata de reducerea populatiei pe care ei o preconizeaza.

Influenta grupare Clubul de la Roma sustinea intr-un material scris ca populatia planetei este prea numeroasa si este necesara reducerea acesteia cu 90 la suta. In mod evident, prin razboaie si epidemii (HIV, Ebola, Marburg, probabil West Nile si SARS), se poate ajunge la indeplinirea acestui deziderat. Alte grupari elitiste (Comisia Trilaterala, grupul Bilderberg) au exprimat acelasi punct de vedere in legatura cu suprapopularea planetei. Asadar, vaccinurile nu sunt numai o sursa de venit, ci si o foarte buna modalitate de fragilizare a sanatatii populatiei si chiar de reducere a numarului acesteia. La fel ca si Codex Alimentarius, despre care am scris, pe larg, un articol.

SIDA s-a raspndit prin vaccinare

Dr. Robert Strecker sustine ca Departamentul Apararii (DOD – Department of Defense) a dat 10 milioane USD in 1969 pentru a fi creat virusul imunodeficientei umane (HIV) care sa fie folosit pentru reducerea populatiei de culoare. Prin utilizarea Actului de Libertate a Informatiei, dr.Strecker a putut afla faptul ca DOD a obtinut fonduri de la Congresul SUA pentru a realiza studii asupra agentilor care distrug sistemul imunitar, pentru crearea de arme biologice. In luna mai a anului 1987, publicatia Times, din Londra, raporta pe prima pagina ca vaccinul antivariolic administrat in 1977 de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, a indus SIDA. 100 de milioane de oameni din Africa erau supusi acestui risc. Zonele cu numarul cel mai mare de astfel de vaccinari prezentau cele mai mari densitati de cazuri SIDA. Virusologul Robert Gallo era citat in acest articol, spunand ca “cercetatorii in domeniul SIDA nu vor spune nimic despre aceasta, deoarece sunt platiti si pentru ca sa taca”. De asemenea, odata cu vaccinarea antivariolica din Africa a avut loc si o vaccinare anti-hepatita B la homosexualii din New York, San Francisco, Los Angeles, St.Louis, Houston si Chicago in 1978 si 1979. Studiile epidemilogice din SUA au aratat ca aceste 6 orase au cea mai mare incidenta de SIDA, complex asociat SIDA (ARC – AIDS related comlex), si decese de cauza HIV, in comparatie cu celelalte orase americane. In 1992 directorul OMS, David Heymann, a afirmat ca “originea SIDA nu mai are importanta pentru stiinta in prezent”.

Mihai Fagarasanu

Sursa:

http://www.agentia.org

Related Posts with Thumbnails