4.5.10
Ce nu ştim despre vaccinuri… Patologia societăţii vaccinate.
Dar multitudinea de boli aparute la copii nu este ca urmare a poluarii vaccinale? Tot mai multi copii se plang de: alergii, astenie marcata, gripe frecvente, rinite, tulburari de somn si gastro-intestinale.
Copiii pot mostenii anumite virusuri mute ce nu se manifesta in conditii elementare de igiena si nutritie, deci nu este nevoie de prevenire a bolilor prin vaccinare; ci pot dobandi imunitate naturala manifestand boala. Dar daca se vor vaccina, prin perturbarea sistemului imunitar se pot „destepta” acesti virusi „muti”, generand diverse boli ca: scleroza in placi, cancere.
Se practica vaccinarea obligatorie in tarile lumii a 3-a fara sa se tina cont de starea imunologica a fiecarui individ (este extrem de periculos, se introduc virusi vii sau atenuati in organismul fragilizat d.p.d.v. imunitar).
VARIOLA: a fost eradicata nu ca urmare a vaccinarii ci ca urmare a cresterii nivelului de trai (cele mai multe cazuri erau in Africa si Asia, si oricum epidemia era in declin cand au inceput campania de vaccinare). La vremea respectiva (1947 – 1979) vaccinarea a provocat mai multe imbolnaviri decat variola insasi. Profesorii I. Aleksandrowicz si B.Halibokowski de la Academia de Stiinte Cracovia au publicat in „The Lancet” 1967: „vaccinarea antivariola provoaca leucemii”. Dr. B. Duperrat din Spitalul Saint– Louis publica in „La Presse Medicale” din 1955: „vaccinarea antivariola provoaca explozie de leucemii”.
Programul OMS de eliminare a variolei nu a reusit decat dupa oprirea vaccinarilor. Timp de 30 de ani copiii au murit din cauza vaccinarii antivariola desii nu mai erau amenintati de boala naturala.
BCG (vaccine anti-tbc efectuat la nastere)
Dr. Scohy in revista „Des Clefs pour vivre” in august 1994 afirma: „S-a constatat agravarea postvaccin a predispozițiilor patologice la rinofaringite, otite, bronsite, laringite si deschide calea terenului artritic si a reumatismelor”.
Dupa un studiu, facut in India 1979, s-a raportat de catre OMS:
- Vaccinarea BCG nu are efect protector in primii 7.5 ani dupa vaccinare;
- Vaccinarea BCG este deja contestata de 50 de ani; vaccinarea BCG reprezinta de fapt inocularea unei tuberculozei chiar atenuata ce va evolua pana la 6–9 luni. Urmatorul vaccin se face de obicei la 2 luni adica in plina tuberculoza.
De exemplu un vaccin tetracoq contine:
- Toxine bacilului Loffler;
- Toxina bacilului Nicolair;
- 5 miliarde de bacilli de Bortetella pertusis in faza I hemolizati;
- > 100.000 virusi polio tip I inactivati cu formol;
- > 100.000 virusi polio tip II inactivati cu formol;
- > 300.000 virusi polio tip III inactivati cu formol;
Aceste doze sunt strict aceleasi, indiferent de greutate, varsta, stare de imunitate. Se aplica sugarului de 3 kg ca unui adult de 80 kg fara a se verifica daca pacientul poate suporta aceste otravuri, virusuri sau bacilli.
Părintele Gheorghe Calciu: Apocalipsa şi ştiinţa.
Înainte de a ataca raportul actual dintre ştiinţă şi religie, dintre ultimele descoperiri ale ştiinţei actuale şi Biblie, în special Apocalipsa, este bine să definim sferele celor două noţiuni. Voi începe cu ştiinţa, care este cel mai comun termen pentru omul contemporan şi, de aceea, cel mai greu de definit, ca toate noţiunile comune cu care operăm în fiecare zi.
Ştiinţa este un domeniu al cunoaşterii sistematice umane greu de definit, fiind una din majorele activităţi ale minţii umane. Din acest punct de vedere, ea se aseamănă cu arta, cu religia sau filosofia. În latină, ştiinţă înseamnă cunoaştere, dar, în accepţie actuală, ea înseamnă numai un anumit tip de cunoaştere.
Treptele ştiinţei sunt: observaţia dirijată, care duce la clasificarea cunoştinţelor, din clasificare se ajunge, prin deducţie, la legi generale, care pot fi aplicate, în continuare, asupra noilor fenomene neprovocate, sau provocate, în sensul experienţei. Dacă legile stabilite nu se aplică noilor observaţii sau experimente, sau dacă duc la erori, se modifică legea conform experienţei noi. Ştiinţa este o cercetare fără limite care trebuie să întrunească asentimentul general al experţilor (cf. Enciclopedia Britanică).
Apocalipsa este mai uşor de definit, ea fiind o carte a Bibliei, făcând parte din Noul Testament, cartea cu care Noul Testament se încheie, de altfel. Numirea vine de la cuvântul grec apokalypsis, care înseamnă REVELAŢIE. Apocalipsa este scrisă de Sf. Evanghelist Ioan, cam prin anul 95 sau 96, sub inspiraţia Duhului Sfânt şi ea este cea mai misterioasă dintre toate cărţile Bibliei, pentru că ea conţine profeţii foarte obscure privind sfârşitul lumii. De aceea, mulţi se zbat să descifreze sensurile ascunse ale Apocalipsei, unii dintre ei ajungând la aberaţii privind cea dea doua venire a Mântuitorului şi modalitatea în care lumea va lua sfârşit.
Acum, după ce am definit cele două obiecte ale studiului nostru, fixând astfel termenii noţiunilor, putem trece la studiul propus în titlul lucrării, fără teama de a nu înţelege, fiindcă acceptăm toţi acelaşi conţinut al noţiunilor.
Să vedem ce spune Biblia despre începutul şi sfârşitul lumii şi, în paralel, ce spun ultimele „descoperiri ştiinţifice”, despre acelaşi lucru. Apocalipsa explică sfârşitul lumii prin simboluri pe care oamenii s-au străduit să le descifreze, greşind în aproape toate situaţiile. Ştiinţa, acceptând sfârşitul în modul în care Apocalipsa îl sugerează, încearcă să precizeze timpul şi durata sfârşitului, bineînţeles, tot pe baza unor supoziţii, chiar dacă oamenii de ştiinţă le obţin prin simulări la computer.