17.3.09

Profeţiile Părintelui Arsenie Boca despre România


„Ne-a mărturisit că nu va mai dura mult timp şi va pleca spre Împărăţia Tatălui Ceresc, dar că va părăsi această lume datorită unui complot mişelesc, al cărui scop va fi acela de a-1 otrăvi. Totuşi, el nu va împiedica aceasta, deoarece atunci misiunea lui spirituală pe pământ va fi deja terminată. Apoi a scos dintr-un cufăr o carte groasă şi foarte uzată, scrisă în greaca veche, care provenea de la sfinţii creştini de la Muntele Athos. „În ea - ne-a spus părintele Arsenie - se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască… Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”.
Apoi, părintele Arsenie a dezvoltat subiectul şi a spus ca această „lucrare diavolească” nu este ceva ce a apărut în vremurile noastre, ci ea durează din antichitate, de mii de ani, pregătind încetul cu încetul terenul pentru lupta finală care se apropie. Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi… Aici, însă, părintele a făcut o afirmaţie neaşteptată, care a avut darul să ne şocheze într-o oarecare măsură. El a spus că, în mod paradoxal şi într-un interval de timp scurt, atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”. (Radu Cinamar- Viitor cu cap de mort - în culisele puterii, Editura Daksha)

Sursa: parintelearsenie.bloggerul.ro
Via: zonadecriza.wordpress.com.

8 comentarii:

 1. Paintele Arsenie a fost si este un mare om,mare Sfant.Am ramas impresionata de faptele sale si imi pare rau ca nu am apucat sa-l cunosc .....

  RăspundețiȘtergere
 2. Parintele Arsenie Boca nu a fost declarat Sfant inca..motivul nu este cunoscut de toata lumea.Si mie imi pare foarte foarte rau ca nu l-am cunoscut si ca nu este declarat Sfant

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonim1/09/2010

  Parintele Arsenie Boca a mai proorocit si alte rele ce se vor abate peste poporul roman, din care una s-a implinit deja, si anume, stapanirea tiganeasca (e vorba de cel ce a condus de trei ori pana acum tara si ai lui,patura tiganeasca bogata). Se asteapta sa se implineasca si raul pe care il vor face romanilor cele trei tari vecine si inamice. Se pare ca abia dupa marele conflict din viitor Romania va ajunge acolo unde ii este adevaratul loc, si asta, pentru ca romanii care vor scapa isi vor da seama ca din cauza pacatelor lor si a indepartarii de Dumnezeu au patimit atatea rele. Atunci se pare ca va fi marea renastere spirituala a poporului roman si, prin romani marea renastere spirituala a restului omenirii care va supravietui conflictului cumplit care ne sta in fata. Dumnezeu sa ne ajute sa scapam si de cele doua flagele cumplite care slabesc poporul ,si anume avorturile si injuraturile. Cred ca mai mult din cauza acestor mari pacate amintite mai sus tara noastra va suferi atat de mult.

  RăspundețiȘtergere
 4. Anonim6/11/2010

  cuvintele sint prea sarace pt a evoca o asemenea personalitate ca a parintelui Arsenie.De ce se amina la nesfirsit canonizarea parintelui Arsenie Boca Ilie Lacatusu a Sfintilor martiri de la aiud si din toata tara?De ce de ce de ce???

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim1/16/2011

  http://aparamortodoxia-aparamortodoxia.blogspot.com Un mare Duhovnic Pr Arsenie.

  RăspundețiȘtergere
 6. Anonim2/23/2011

  Da asa e Anonim, avorturile in primul rand ne trag in jos cel mai tare, fiind cel mai mare pacat, in romania inregistrandu-se 22mil de avorturi din 1958 pana in 2008, dar si multi romani au inceput sa se intoarca la biserica, de fiecare data cand merg e plina biserica si asta e imbucurator.

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu sunt atat de fericita cand vad o carte despre parintele mai bine zis Sfantul ARSENIE BOCA si mai fericita cand citesc din ele si in acelasi timp imi pare foarte rau ca nu l-am cunoscut cand traia.Este Sfantul care-mi da putere si despre care as asculta si as vorbii neincetat.
  DADI

  RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails