4.8.09

SCANDAL URIAS la asociatia homosexualilor. Capul ACCEPT a deturnat banii de prezervative si lubrifianti. SUA: 35.000 USD pentru propaganda homosexuala

AFACERE. Homosexualii au platit lubrifiantii la pret dublu pentru bunastarea directorului
03 august 2009

FONDURI. Asociatia minoritatilor sexuale a primit chiar si donatii de 35.000 de dolari, din fondurile SUA pentru "societatea civila", ca sa faca bloguri si propaganda homosexuala (foto)

Homosexualii si lesbienele sunt intr-un megascandal dupa mai multe tepe date organizatiei ACCEPT chiar de directorul financiar. "Trezorierul" nu s-a sfiit sa-si faca parte, ani la rand, din banii de protocol, ba chiar din fondurile destinate prezervativelor si lubrifiantilor homosexualilor.

Organizatorii controversatului mars al homosexualilor, care se desfasoara in fiecare an in centrul Capitalei, sunt zguduiti de un scandal aparut zilele acestea dupa ce un raport intern al asociatiei ACCEPT a "scapat" pe internet. Conducerea asociatiei a constatat ca directorul financiar, Florin Ghita, a furat o parte din fondurile alocate evenimentelor organizate de asociatie cu bani din cotizatiile homosexualilor si lesbienelor sau din donatiile din strainatate. Dintr-o prea mare grija pentru confortul si placerea protejatilor sai, asociatia a achizitionat gel lubrifiant de calitate. Numai ca "tubuletele magice" n-au ajuns la toata lumea pentru ca jumatate din bani s-au oprit in buzunarul unei persoane insarcinate cu achitionarea produselor. In loc sa cumpere direct de la furnizor, Ghita a luat o cantitate insemnata de gel cu arome de fructe prin doua firme care ii apartineau, iar ACCEPT a platit un pret dublu. Povestea s-a repetat la cocktailul de la "Gayfest" si expozitia de fotografie a unei lesbiene, cand au fost alese oferte la preturi duble fata de concurenta, tot prin firmele directorasului intreprinzator. Conducerea ACCEPT l-a concediat pe director si apoi a pus batista pe tambal. "Din verificarile noastre nu au reiesit dovezi de frauda, ci doar existenta unui conflict de interese. Florin Ghita a facut achizitii prin firmele in care avea interese" a declarat vicepresedintele ACCEPT, Romanita Iordache.

Gabriel Constantinescu / Cancan

2 comentarii:

  1. Lucruri de genul acesta se intampla cam peste tot unde apar "baietii destepti". Nu este neaparat ceva specific homosexualilior

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi interesant cati dintre "baietii destepti" sunt homosexuali. Sunt zvonuri care vorbesc de mii de astfel de baieti care sunt prezenti in structurile statului.
    Relevanta mi s-a parut informatia ca SUA acorda fonduri pentru propaganda facuta homosexualitatii. Care vizeaza in special copiii.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails