12.9.09

Bazac vrea vaccinarea obligatorie a copiilor; Urban spune ca aceasta reprezinta o incalcare a drepturilor si libertatilor civile

Haideti sa vedem cum functioneaza "fragezirea" romanilor in aceasta problema a vaccinarii obligatorii a populatiei . Cand scriam in primavara acestui an pe acest blog, ca in USA se trece la vaccinarea obligatorie, apareau imediat forumistii de bine care, imi spuneau ca fabulez ca asa ceva nu se va intampla in Romania.
Astazi ziarul Adevarul a detonat o bomba, postand declaratii date de ministrul Bazac, care vorbeste de vaccinarea obligatorie a populatiei asa cum puteti citi mai jos. Haideti sa vedem impreuna cum functioneaza "fragezirea" care are un singur scop : sa asigure vanzarea acestor vaccinuri, adica circulatia unor sume de zeci de milioane de euro, al caror traseu ajunge invariabil in buzunarele unor fundatii ciudate, ale unor firme farmaceutice, cu legaturi in zona politica.

Asadar, Adevarul scrie

Ministerul Sănătăţii a decis să vaccineze obligatoriu un sfert din populaţie contra noii gripe. Cinci milioane de români vor fi vaccinaţi contra virusului A(H1N1), în încercarea de a răspunde adecvat celei mai mari provocări la adresa sănătăţii publice din anul 2010.El are în vedere vaccinarea tuturor celor aproximativ 3 milioane de copii, de la preşcolari până la elevi de liceu, ceea ce ar reduce incidenţa virusului cu 50 la sută. Celelalte categorii care vor fi vaccinate cu prioritate sunt personalul medical şi cel din sectorul serviciilor sociale.


Am pus-o pe sefa mea de cabinet de la Senat sa ia legatura cu Ministrul Bazac sa vedem care este cadrul legal in care s-a luat aceasta decizie. Hop salaul ! MS spune ca nu exista NICI UN COMUNICAT OFICIAL care sa se refere la vaccinarea obligatorie si ca este vorba de o opinie lansata de ministrul Bazac.
Imi confirma acest lucru trimitandu-ma sa vad comunicatul oficial al MS pe care il puteti citi sa vedeti ca NU vorbeste de vaccinari obligatorii
MS mi-a indicat si comunicatul lor pus pe site: http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1783 unde scrie ca e vorba doar un plan....
Asadar, asa functioneaza fragezirea. Una spui oficial, apoi lansezi carligul sa vezi ce reactie va exista.
Reactia mea ca parinte, este urmatoarea d-le Bazac :
Nu sunt vreun sectant amish, nu sunt idiot, si vreau sa am un copil sanatos. Asta nu inseamna insa, ca, intrucat obisnuiesc sa citesc si altceva afara de CanCan, sa ma documentez, sa ma informez, si pentru ca am prieteni medici valorosi, voi accepta sa mi se impuna in mod nelegal si neconstitutional, sa imi vaccinez copilul, sa il supun la consecinte legate de faptul ca acest vaccin NU A FOST TESTAT, nu se stie ce efecte secundare va avea. Adica il voi salva de o banala gripa, si risc sa il transform intr-o leguma ? Vreau ce este mai bine pentru copilul meu asa ca am DREPTUL CONSTITUTIONAL sa refuz , daca voi considera necesar, aceasta vaccinare.

In legatura cu acest caracter OBLIGATORIU al vaccinului. Pai d-le ministru Bazac, in orice varianta ati dori sa creati o piata de desfacere pentru acest vaccin in Romania, va spun ca este NELEGAL si NECONSTITUTIONAL sa limitati prin ordin de ministru sau prin orice fel de alt act normativ, dreptul si libertatea unui cetatean de a alege daca, doreste sa fie vaccinat sau nu. In orice forma ati emite o asemenea dispozitie, va asigur ca o voi ataca la Curtea Constitutionala sau la ICCJ si voi cere suspendarea ei imediata. Nu voi permite sa se creeze un asemenea precedent, pentru ca simt si anticipez monstruos faptul ca, daca acest plan de fraierire a populatiei va prinde, vom avea cate 10-20 de vaccinari pe an, impuse prin lege, ca sa saltam profitul unor ')" firme din industria farmaceutica, carora nu le pasa de consecintele la care se expun copii vaccinati.Dupa campania de vaccinare din 1976 din USA peste 500 de copii au ramas paralizati http://www.urbaniulian.ro/2009/08/26/medicii-din-hong-kong-refuza-vaccinul-impotriva-gripei-porcine-din-cauza-efectelor-secundare/

6 comentarii:

 1. Anonim9/14/2009

  Sub motivul ca statul are grija de noi , de fapt ne transforma copii in cobai ai unor firme farmaceutice . Aceste firme isi testeaza in Romania produsele.

  RăspundețiȘtergere
 2. Anonim9/14/2009

  da... asa e! si eu sunt eleva si cand am auzit de aceasta lege ce m-ar obliga sa imi injectez un vaccin impotriva unui virus aparut intr-un mod atat de ciudat si controversat, mi s-a parut in mod cert o incalcare a dreputului meu de a refuza acest lucru. sub nicio forma nu voi accepta sa fiu vaccinata!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonim9/15/2009

  cititi blogul ziaristei austrice care a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume:
  Jurnalista austriaca Jane Burgemeister acuza Organizatia Natiunilor Unite (ONU) si Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) de implicare intr-o tentativa de genocid in masa si bioterorism, prin raspandirea premeditata a virusului gripei aviare in trecut si a celui al gripei porcine, in momentul de fata.
  http://theflucase.com/

  RăspundețiȘtergere
 4. Bazac este doar un pion neputincios, WHO a declarat nivel 6 de pandemie, urmatorul nivel este de 'emergency', moment in care vaccinarea obligatorie va fi absolut, repet absolut CONSTITUTIONALA. Foarte trist, foarte socant sa aflam asemenea lucru, dar e mai bine sa stim cum merg lucrurile si cine ne conduce destinele.

  RăspundețiȘtergere
 5. Vor sa ne pregateasca pentru exterminare, prin nereproducere in cazul cancerului de col uterin, asta incepand cu urmatorii ani, fetitele vaccinate vor deveni infertile si nu vor mai putea avea copii si deci, cu cat mai putini cu atat mai bine pentru "ei" care se inmultesc si pregatesc repopularea acestor teritorii (vezi natalitatea marilor puteri) iar in cazul gripei porcine ah1n1, urmariti cine este interesat sa faca dezinsectiile ce produse se folosesc si cine sunt beneficiarii mondiali ai fonurilor acordate pentru produsele anti ah1n1. Manipulari mondiale.

  RăspundețiȘtergere
 6. Salut. Cautand pe net informatii despre asta am gasit ceva ce ar trebui sa stie toata lumea:
  Niciun act medical nu poate fi obligatoriu si ca pentru orice interventie medicala (precum vaccinarea) necesita informarea corecta a pacientului si exprimarea acordului (sau dezacordului) acestuia sau a parintilor acestuia in cazul copiilor(minori) (conform art.13 din Legea 46/2003 privind drepturile pacientului). Citeste mai mult pe:
  http://apologeticum.wordpress.com/2010/10/11/atentie-la-vaccinul-ror-vaccinarea-nu-este-obligatorie-dati-mai-departe/

  RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails