24.9.09

„Prietenii” de la VeriChip au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA

Conform articolului VeriChip shares jump after H1N1 patent license win:

Acţiunile VeriChip Corp (CHIP.O) s-au triplat după ce reprezentaţii acesteia au afirmat că firmei i s-a acordat licenţa exclusivă asupra a două patente, ceea ce o va ajuta să creeze sisteme implantabile la om ce vor fi folosite pentru detectarea viruşilor.

Patentele, deţinute de partenerul VeriChip, Receptors LLC, se referă la biosenzori ce pot detecta H1N1 şi alte virusuri cât şi ameninţările biologice cum ar fi Staphylococcus aureus rezistent la meticilină (stafilococ meticilinio-rezistent), se precizează într-o declaraţie VeriChip.

Tehnologia va fi combinată cu dispozitivele implantabile de radio-frecvenţă VeriChip pentru a se realiza astfel sistemele de detectare a viruşilor.

Sistemul de triere va avea mai multe nivele de identificare – primul va identifica agentul ca fiind sau nu un virus, al doilea nivel va clasifica virusul şi va alerta utilizatorul implantului în legătură cu prezenţa unei ameninţări a virusurilor pandemici şi la al treilea nivel va identifica cu precizie agentul patogen, s-a precizat într-un ghid VeriChip publicat pe 7 mai 2009.

Acţiunile VeriChip au crescut cu 186 procente la 3,28 dolari luni după amiază la Nasdaq. Acestea atinseseră o creştere anuală de 3,43 dolari în sesiunea precedentă.”

In caz ca inca nu stiati, detalii despre VeriChip gasiti si la:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

Iata deci, ca nu vom avea doar bratari prin care SISTEMUL sa verifice daca ne-am vaccinat sau nu:

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

ci exista si cipuri care vor cumunica daca suntem infectati sau nu …

Perversa miscare si diabolic de inteligenta, caci multi se asteapta ca pericolul sa vina dintr-o singura directie: actele biometrice. Si multi aloca resurse si energie pe acest front de lupta, in timp de lovitura principala va veni din alta parte. Iata de ce lupta impotriva vaccinarii este atat de importanta. Dar si atat de grea.

Sursa:

http://saccsiv.wordpress.com/

4 comentarii:

  1. Mihai Vlad Toate aceste trebuie sa se implineasca conform Scripturii.

    Numai Dumnezeu Este Scaparea Noastra , A suferintelor noastre.

    Doamne Ajuta!

    Pr. Cazacu Gh.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim7/23/2011

    NU IL ACCEPTATI

    RăspundețiȘtergere
  3. alegerea este a voastra ....... DAR sa nu uitati ca veti raspunde pentru ce ati facut cu viata voastra. NU INCERCATI sa convingeti pe nimeni sa va urmeze indiferent de alegerea facuta .
    in mod sigur nu vreti sa fiti raspunzatori si de viata altuia................. GANDITI inainte sa luati o decizie
    DUMNEZEU FIE CU VOI

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim6/08/2012

    NU TREBUIE SA NE TEMEM,DUMNEZEU VA FI CU NOI ,SI NE VA OCROTI.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails