4.11.09

Un doctor francez despre nocivitatea vaccinului contra virusului "porcin". Propagandistii OMS au mari interese financiare


Între noi fie vorba, ferească Sfântul să se vaccineze vreodată o femeie însărcinată cu vaccin anti-H1N1 !

Asta ar trebui să ştim cu toţii, ar fi un gest criminal. Sarcina nu suportă un virus viu introdus prin vaccin, cu sau fără adjuvant, deoarece malformaţiile curg gârlă, prin efect citopatic direct. Adjuvantul nu este altceva decât un produs cancerigen, scualenul, menit să întreţină în viaţă celulele canceroase prin care virusul vaccinal se menţine la rândul lui viu în vaccin. Pentru a încheia porcăria asta, se mai pune în vaccin mercur, în forma supertoxică de thiomersal, pentru a scădea răspunsul matern anti-cancerigen.

Căci culturile de celule care întreţin virusul gripal din vaccin viu sunt hiper-cancerigene. Un virus, se ştie, nu poate rămâne viu, deci infectant, decât în interiorul unei celule eucariotice (adică o celulă a organismului în care intră), iar aceasta la rândul ei nu poate rămâne vie în afara organismului care a produs-o decât dacă este canceroasă.

Cam atât - acesta este ABC-ul virologic al oricărui student.

Asta se ştie. De aceea în Franţa sunt imense probleme cu medicii care nu vor să se vaccineze (decât în proporţie de 5% – după Quotidien du Médecin – ceea ce corespunde statistic cu numărul de imbecili din orice meserie).

Pentru detalille tehnice, există un site austriac, creat după ce s-a descoperit că Baxter, o firmă ce produce vaccin anti-H1N1, a dat drumul pe piaţă la 72 kilograme (milioane de doze) de vaccin care provoacă gripa, nu o previne. Există un proces în curs împotriva OMS în Austria, un proces deschis pentru crime contra umanităţii, şi, între alte capete de acuzare, pentru "voinţă de a provoca o vătămare".

Consiliul de administraţie OMS al campaniei de propagandă pentru vaccinul contra virusului "porcin" este alcătuit aproape în exclusivitate de salariaţi pe faţă ai firmei Baxter.



BIBLIOGRAFIE

http://www.theflucase.com/





This site is the official site of Dr Jane Burgermeister and her investigation regarding the flu vaccines, WHO and the criminal conduct of several companies and organisations. Here evidence is collected and presented which, according to Jane Burgermeister, reveals that there is a plan in action to reduce the world population by using contaminated vaccines.



Dr Jane Burgermeister shows that several international organisations are involved with this plan as are several international companies. Together these form a criminal syndicate which in secret intend to "save the planet" from what is considered harmful overpopulation
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails