21.8.10

Cumpărarea bunăvoinţei. Roșia Montană duce șefii din presă (Turcescu, Morar, Hurezeanu, Jucan, Vlad Macovei) în Noua Zeelandă

Roșia Montana Gold Corporation este în excursie cu mai mulți șefi din media. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, o cursă charter a plecat ieri în direcția Noua Zeelandă, cu mai mulți oameni din conducerea unor ziare și posturi de televiziune.

Conform acelorași surse, excursia de zece zile oferită de companie (aflată într-o campanie de PR) are ca pretext o vizită în țara unde își are originea firma care vrea să exploateze zona Roșia Montana.

Dezbatere pentru cititori: Este etică acceptarea unei astfel de excursii? Poate influența calitatea materialelor ulterioare despre controversatul proiect Roșia Montana?

Cotidianul.ro preia informația paginademedia.ro legată de excursia Roșia Montana și mai scrie că printre cei plecați în excursia din Noua Zeelandă se numără Ioan T. Morar, Emil Hurezeanu (Realitatea Cațavencu) și Floriana Jucan (Qmagazine). În aceeași deplasare este și Vlad Macovei, redactor șef Evenimentul zilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails