2.11.10

România vorbeşte! Adrian Streinu-Cercel este ajutat de Justitia din Romania sa scape basma curata in dosarul privind moartea lui Toni Tecuceanu.


“Ca la noi, la nimeni”, spune o vorba din batrani. Ea a fost confirmata chiar in aceste zile, cand, familia regretatului actor, Toni Tecuceanu, a primit o noua lovitura din partea sistemului mafiot al Justitiei autohtone.

Aflate in plin proces cu Institutul National de Boli Infectioase “Matei Bals” din Bucuresti si cu Secretarul de Stat, Adrian Streinu-Cercel, rudele fostului carcotas au fost batjocorite de intreaga Justitie romana. Dupa ce, in luna iunie a acestui an, familia Tecuceanu a depus o plangere penala impotriva institutiei medicale si a lui Streinu-Cercel, pe care ii considera vinovati de săvârşirea infracţiunor de “abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi, abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu în formă calificată, deturnare de fonduri, genocid prin luarea de masuri tinzând la împiedicarea nasterilor in sanul colectivitatii si comunicarea de informatii false”, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica, s-a spalat repede pe maini si a trimis dosarul catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Aici, s-a calcat practic pe cadravul regretatului actor. DIICOT a hotarat ca “nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii” si a decis, astfel, neinceperea urmaririi penale fata de Adrian Streinu-Cercel, iar dosarul a fost trimis catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. Aici, din nou, stupoare! Dupa ce a manipulat o tara intreaga cu campania de vaccinare impotriva asa-zisei gripe porcine si a profitat la maximum de moartea lui Toni Tecuceanu, Streinu-Cercel a scapat din nou. Mai mult, dosarul a fost mutat inca o data. Acum, cauza va fi solutionata de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2.

In aceste conditii, senatorul Iulian Urban a luat atitudine impotriva mafiotilor din Justitie. “In decizia Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti se decide sa se decline competenta catre Parchetul Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti. Mai oameni buni din Parchetul CAB, voi nu cititi legile?
Chiar aici http://www.pna.ro/text_doctrina.jsp?id=25, scrie alb pe negru faptul ca Streinu-Cercel, fiind secretar de stat, trebuie anchetat de catre …DNA si NU de Parchetul CAB, care nu era competent sa emita acest “NUP” sau de Parchetul Judecatoriei sector 2”, a afirmat politicianul pe blogul personal (www.urbaniulian.ro).

Ce ar mai fi de spus? Rusine slugilor din Justitia romana!

Sursa: ROMÂNIA VORBEŞTE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails