6.6.11

Parintele Arsenie Boca: Chemarea greco-catolicilor la Ortodoxie

În vremea prin care trecem şi pentru vremea şi mai grea ce se arată să vie peste toată lumea, a mai despărţi pe oameni şi ai învrăjbi - şi lucru de mirare, în numele lui Dumnezeu - a-i mai învrăjbi zic, a-i sminti de la lucrarea mântuirii, a-i mai ţine în întunerec, e mai mult decât un păcat, mai mult ca o greşeală, e o prostie, căci un păcat ţi-l iartă Dumnezeu dacă te pocăieşti de el; o greşeală ţi-o iartă, că n-ai ştiut. - Prostia nu ştim însă dacă o iartă, căci aceea dovedeşte rea credinţă şi stă împotriva adevărului.

De aceea la pacea trecută când s-a făcut unirea tuturor românilor s-a făcut greşeală că nu s-a făcut şi unirea tuturor sufletelor încât ne rămâne nouă celor de azi să ştergem de pe haina sufletului nostru vicleşugul de la 1700.

Aşa că pe faţă, întoarceţi-vă acasă la confesiunea ortodoxă şi aşa tot neamul prinde putere pentru ziua care are să vie. N-aşteptaţi s-o zică Domnii, ci ascultaţi ce zice Domnul.


Extras din cartea :
Părintele Arsenie "Omul îmbrăcat în haină de in şi îngerul cu cădelniţa de aur

2 comentarii:

  1. Va rog sa faceti trimitere si catre sursa de unde ati preluat textul, atunci cand mai preluati articole de pe blogul vestitorul, nu e mare greutate...

    Multumesc pentru intelegere!

    http://vestitorul.blogspot.com/2010/06/parintele-arsenie-boca-prooroc-puternic.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim3/09/2013

    să fie unire,şi unitate între toti românii de pretutindeni,să se adune toti intr-o ortodoxie mare,aşa sa ne ajute Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails