11.11.09

Delirul lui Remus Cernea: România va fi cu adevărat liberă şi democratică atunci când va avea preşedinte o femeie romă, lesbiană şi atee

Candidatul Partidului Verde la preşedinţie, Remus-Florinel Cernea, a declarat că "România va fi cu adevărat liberă" numai atunci când oamenii vor alege un preşedinte trecând peste prejudecăţile lor.

"România va fi cu adevărat liberă şi democratică atunci când va avea preşedinte o femeie romă, lesbiană şi atee pentru
că atunci oamenii înseamnă că vor alege un preşedinte trecând peste prejudecpăţile lor", consideră Remus Cernea, candidatul Partidului Verde la fotoliul de la Cotroceni.

Cernea a apreciat că s-a implicat în politica românească tocmai pentru a promova depăşirea prejudecăţilor, considerând că afirmaţia sa ar fi una foarte normală într-o "ţară deschisă" în care "oamenii nu sunt judecaţi după criterii irelevante".

"Implicarea mea în politică vizează tocmai acest lucru, trebuie să avem modestia să învăţăm democraţia şi trebuie să facem eforturi să depăşim anumite prejudecăţi care privesc înfăţişarea, apartenenţa religioasă sau neapratenenţa religioasă a cuiva, preferinţele care ţin de viaţa privată, etnia etc. Din această perspectivă trebuie luată foarte în serios afirmaţia mea. Nu este deloc şocantă. Şocantă este doar într-o ţară în care prejudecăţile predomină. Într-o ţară deschisă, în care oamenii nu sunt judecaţi după criterii irelevante o astfel de afirmaţie este cât se poate de normală", a afirmat Cernea.

2 comentarii:

  1. oamenii sunt judecati dupa faptele lor dintotdeauna si nu numai in Romania. Si mi se pare corect sa fie asa. Sa existe anumite norme, principii. Il rugam pe acest Cernea sa ne faca un bine si sa nu se mai implice in politica romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar trebuie sa ne demonstreze de fiecare data ca este un satanist circumcis. am inteles, gata, sa ne lase.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails