4.5.11

Osama EKIA. De ce “Operatiunea Geronimo”? Craniul lui Geronimo a fost furat de societatea secreta Skull and Bones

 

Acesta este Geronimo (foto sus alaturi de Osama, inainte ca cel de jos sa devina EKIA – Enemy Killed in Action), un vraci apas care cam scalpa pe banda yankei si mexicani acum mai bine de un secol. Astia, pe campul de lupta, inainte de a-si da duhul, faceau un ultim apel la Sfantul Jerome  – “Jeronimo!” (de unde porecla bastinasului american – “Geronimo”). Si ce treaba are sula indianului Goyaałé cu prefectura afro-americanului Obama, pentru ca Casa Alba si securitatea SUA sa dea operatiunii de lichidare a lui Osama numele de cod “Geronimo”?, s-ar putea intreba unii. Pai are! BBC ofera aici doar o interpretare facila, chiar copilareasca, printr-o explicatie de gradinita: ca, dupa cum pe vremuri Armata americana a cerut ca Geronimo sa fie prins “viu sau mort”, la fel a facut-o si George W. Bush cu Osama ben Laden, dupa 911. Asta-i presa? Huo!

Mult mai interesanta ar putea fi o alta explicatie, care are legatura si cu familia Bush si cu locul unde se afla craniul lui Geronimo, dupa ce a fost furat din mormantul lui, in 1918, chiar de catre tatal fostului sef al CIA si presedinte al SUA George Bush Sr si bunicul fostului presedinte George W. Bush, pe numele sau Presscot S. Bush, membru de frunte al societatii secrete infiintata la Universitatea Yale, Skull and Bones (Craniu si Oase), cunoscuta si sub numele de Fratia Mortii. La randul lor, si ultimii doi Bushi au intrat in aceasta societatea secreta, conform propriilor confesiuni. Dupa furtul craniului lui Geronimo, acesta a fost “ingropat” in fortareata “Skull and Bones”, supranumita si “Mormantul – The Tumb”, unde se spune ca are un rol in ritualurile “initiatice” ale organizatiei elitiste cu practici sataniste (vezi video de la ABC News mai jos).

Povestea lui Geronimo e de notorietate publica si i-a facut pe descendentii indianului, dupa cum publica NY Times, sa dea in judecata societatea secreta Skull and Bones, pe seful serviciilor secrete si al Apararii Robert Gates – apropiat al fondatorului Trilateralei, Zbigniew Brzezinski – si chiar Administratia presedintelui Obama, sperand ca astfel sa recupereze craniului lui Geronimo aflat si acum in posesia profanatorilor de la cooperativa “Craniu si Oase”. Familia apasului fara cap este reprezentata in instanta de catre fostul Procuror General al SUA Ramsey Clark. In prezent, Obama face tot posibilul sa scape de acest proces, conform The Global Report.org. Societatea mai are ca simbolistica si straniul numar 322 (straniu pentru Basescu), care provine de la denumirea ei initiala de Chapter 322, ca filiala a Societatii oculte Thule (“Ordinul Teutonilor”), de la care s-au revendicat si nazistii lui Hitler. Un stra-stra-nepot de-al apasului, Harlyn Geronimo, a declarat in 2009 Clubului National de Presa al SUA ca este convins ca sufletul stramosului sau nu se poate odihni si ca a fost rapit o data cu furtul osemintelor si numai reinhumarea acestora in mormantul sau il va elibera. Oricat de ciudat ar suna povestea asta, ea e adevarata si cam la fel s-a procedat si cu Osama. Nu m-ar mira ca si craniul lui sa fie acum la loc “de cinste” in “The Tumb”, alaturi de al lui Geronimo…

Victor Roncea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails