2.9.11

Streinu Cercel, audiat in cazul Tecuceanu. Familia actorului ii cere demisia

Secretarul de stat Adrian Streinu Cercel a fost audiat joi in cazul mortii actorului Toni Tecuceanu, care a decedat pe 5 ianuarie 2012, in timpul epidemiei de gripa porcina, iar familia a cerut autoritatilor ca acesta sa fie demis.

Audierea a avut loc la Judecatoria Sectorului 2, iar Adrian Streinu cercel a raspuns la intrebarile adresare de tatal si fratele lui Toni Tecuceanu, insotit de avocat, informeaza Buna Ziua Iasi.

Medicul a spus ca toate informatiile pe care le-a dat in legatura cu starea fostului actor, le-a dat in caliate de secretar de stat si coordonator al Programului National de Combatere a Efectelor Pandemiei, de aceea a facut exceptie la clauza de confidentialitate.

Rudele actorului spun ca afirmatiile lui Streinu Cercel au adus un grav prejudiciu familiei si neaga faptul ca Toni Tecuceanu a murit din cauza gripei porcine.

De asemenea, familia doreste sa intre in posesia dosarului medical al si il acuza pe medic ca a dat detalii despre starea acestuia ca sa convinga romanii sa se vaccineze.

"Cerem tuturor institutiilor publice sa-l demita din functiile publice pe Adrian Streinu-Cercel, deoarece a mintit", a declarat, joi, la sediul Judecatoriei Sectorului 2, Paul Daniel Tecuceanu, fratele actorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails