21.10.11

Imagini soc cu omorarea lui Gaddafi. In numele democratiei si a civilizatiei, un om este omorat. Macelul continua

Pe internet au fost postate imagini video socante cu cadavrul colonelului Muammar Gaddafi, alaturi de unul dintre fii sai, Muttassim Gaddafi. Mai mulţi libieni petrec şi arată semnul victoriei lângă cadavrul dictatorului. Dictatorul a fost scos dintr-un canal, unde se ascunsese in urma unui raid aerian.
Aceasta inregistrare video a fost postata de grupul Wefaq Libya care mentioneaza ca, la inceputul filmarii, este aratat trupul neinsufletit al unuia dintre fii colonelului, Muttassim Gaddafi.
Apoi, in inregistrare apare si fostul dictator al Libiei, Muammar Gaddafi, inconjurat de rebeli care striga "Allahu Akbar" ("Dumnezeu este cel mai mare").
"O rana la cap, facuta de un glont, i-a fost fatala". Asa a sfarsit fostul dictator al Libiei - sustine premierul interimar al Libiei. El a mai declarat ca fostul lider de la Tripoli era teafar si avea asupra sa o arma cand a fost capturat.


42 de ani a fost un dictator temut. A sfârşit ucis de propriul popor. Muammar Gaddafi a fost prins de luptătorii libieni chiar în oraşul său natal. Dictatorul a fost scos dintr-un canal, unde se ascunsese in urma unui raid aerian, lovit si tarat prin praf, apoi impuscat.


Astfel a sfarsit fostul lider libian Muammar Gaddafi in mainile trupelor revolutionare. Împreună cu Gaddafi a murit şi un fiu al fostului dictator, MotassimGaddafi.
Seif al-Islam, un alt fiu al lui Muammar Gaddafi, a fost ucis joi, imediat după moartea tatălui său.


Sursa: AGENTIA.ORG

Un comentariu:

  1. Soc si groaza... asa arata barbaria si lipsa de civilizatie in Libia, cu parere de rau mai au inca mult de parcurs pana la democratie, libertate si alte valori umane...nemaivorbind de crestinism sau islamism ..

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails