18.6.12

Ucenicul ateu al lui Ilici Iliescu, Remus Cernea, vede legionari peste tot. Consilierul primului-ministru a dat faţă cu un rocker care purta un tatuaj cu Gardul Legionar :). MESAJ DIN PARTEA SUSŢINĂTORILOR LIBERTĂŢII DE CONŞTIINŢĂ: si-au refacut stocurile de vaselina si se indreapta in mars fortat catre Parcul Operei!

Materialul secretarului de stat Remus Cernea, publicat astăzi pe Vox Pu(b)lica, se situează undeva între penibil şi patetic. Pe scurt, activistul gay-antireligie-antilocdemuncă Cernea a intrat într-un conflict cu un individ la festivalul rock OST Fest. Uau, ce lucru nemaiîntâlnit, un scandal la un festival rock! Problema activistului Cernea, proaspăt sărit din barca ONG-istă pe un post călduţ de secretar de stat oferit de guvernul Ponta, este că individul “agresiv” avea tatuat pe braţ Gardul Legionar, adică sigla Legiunii Arhanghelului Mihail. Cum ar veni, sărmanul Cernea, proaspăt “ajuns” pe banii noştri, era cât pe ce sa fie tumefieat de un individ un pic alcoolizat, lucru orecum normal la un festival de rock.

Marea dilemă a lui Cernea este însă, din nou, societatea românească ca nu înţelege că lumea poate să fie mai bună dacă punem toţi umărul (sau fundul, cum fac cei din “Solidaritatea pentru libertatea de conștiință”: William Totok, Mircea Toma sau Smaranda Enache). Spectatorii la concert nu au interevenit în favoarea lui Cernea, situaţia putând să de genereze: “Un om care asistă la un concert este, din senin, ameninţat cu violenţa şi agresat fizic de către un al om pe care nu îl cunoştea şi pe care nu îl mai întâlnise vreodată. Cei din jur nu intervin pentru aplanarea situaţiei. Victima nu răspunde cu violenţă agresiunii, dar, pentru că devenea tot mai probabilă o escaladare a situaţiei, se adresează celor de la firma de security şi jandarmilor prezenţi pentru a asigura ordinea publică. Indiferent cine este ţinta violenţelor, acestea trebuie condamnate ferm de către opinia publică. A le menaja sau a le găsi circumstanţe atenuante înseamnă a le încuraja şi legitima. ” http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/nu-ma-tem-extremismul-politic-de-la-vorba-la-fapta-in-romania-80216.html


Sper că aţi înţeles. Toată lumea e fascistă, pentru că nu a intervenit în conflictul dintre Cernea şi Horia Sima, care s-ar fi sfârşit invariabil cu un Cernea tumefiat şi dezorientat. Până la urmă aşa se poate rezuma pe scurt flozofia de WC public a lui Cernea: nu am lucrat în viaţa mea nicăieri, locuiesc la 40 de ani cu părinţii, susţin idei radicale pe care 99,99% din români le dezaprobă categoric, am ajuns secretar de stat în guvernul USL pe căi “dosnice”, însă doresc ca “societatea” să intervină când sunt agresat de un reprezentant mai curajos al majorităţii care mă dispreţuieşte. Remus, ştii ce? Eu chiar aş fi intervenit acolo: te-aş fi ţinut un pic cât timp camaradul alcoolizat te-ar fi angrenat într-o dezbatere cu argumente de prima mână. Asta ca să ne aducem aminte că Remus Cernea este din 1997, membru al UDMR.

George Bara
Sursa: napoca news


Mesaj primit de Remus Cernea de la susţinătorii săi (pe blogul VoxPublika, unde posteaza ipochimenul):  Nu te teme Remus!
Sustinatorii tai si-au refacut stocurile de vaselina si se indreapta in mars fortat catre Parcul Operei! Te vor apara cu pretul oricaror chinuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails