5.3.13

A murit (la varsta de 47 de ani) Ovidiu Berinde, procurorul care a instrumentat cazul preotului Daniel Corogeanu de la Tanacu

La nici 48 de ani, Ovidiu Berinde, unul dintre cei mai apreciaţi procurori din Vaslui, a pierdut lupta cu moartea în această dimineaţă, inima lui încetând să bată după o lungă suferinţă.

Deşi toată lumea care îl cunoştea spera într-o minune de la Dumnezeu, aceasta nu a venit. De mai bine de o lună, de când a aflat că are cancer, Ovidiu Berinde a stat numai pe patul de spital. I s-a făcut rău chiar în timp ce ancheta un caz, după mai bine de 12 ore de când se afla la serviciu, şi a ajuns în stare critică la spital. A fost transportat la Iaşi, iar medicii de aici au decis să îl transfere la o clinică din Bucureşti. Starea sa s-a înrăutăţit şi a fost menţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor până astăzi, când inima a decis să nu-i mai prelungească durerea.

Sursa: Adevarul

2 comentarii:

  1. Vlăduuuuuuuţ, dacă pierdea "lupta cu moartea", acum n-ai mai fi scris că a trecut la cele veşnice, deşteptareeeeeaaaaaaa limbă românăăăăăăă ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stirea este preluata din Adevarul.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails